Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura B spune:
Astazi, 14 aprilie, Diana a plecat la scoala imbracata in roz. Colegii ei (baieti si fete deopotriva) aveau cate ceva roz in imbracaminte. La fel profesorii. La fel prezentatorii de la TV, soferii de autobuz, oamenii de pe strada.
14 Aprilie este “Ziua culorii Roz”, ”Day of Pink”.
Cu cativa ani in urma, intr-un orasel mic din Canada, un elev de liceu care s-a dus in prima zi de scoala imbracat intr-o bluza roz, a fost agresat verbal din cauza asta de un alt grup de baieti. Doi colegi care au aflat povestea agresiunii au hotarat sa ia atitudine. Au cumparat un teanc de bluze roz, le-au impartit cu alti colegi, iar ziua urmatoare cateva zeci de fete si baieti de liceu purtau roz.
An de an tot mai multi canadieni de toate varstele se imbraca in roz pe 14 aprilie, si ambitia lor e ca ziua asta sa devina o zi recunoscuta international ca zi care celebreaza diversitatea, intelegerea, respectul, acceptarea, integrarea tuturor, in toate mediile sociale.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
coquelicot spune:
Hi hi, chiuie, arunca din picioare rapid sau tipa foarte subtire. D-asta ii mai zic iedutzu' sau Traistariu lu' mama.
Fug si eu la somn.
Citat: |
Cu clatite se diversifica mamele in parc , ei cu degete Spune-mi te rog cum se mai bucura Mateiutzu', ce gesturi mai are ? |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:
wow , ce frumos LauraB
Mai fetelor, azi e NIGHT OF PINK, cum nu se poate mai nimerit.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ranjita Siminei va fi minciuna pe langa mine Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Ma bucur pentru voi!!!!!.....
Fetele daca vedeti artificii la noapte, sa va ganditi la Ionela
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
many,eu nu le vedeam decat pe alea de la craciun.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
floricik spune:
Aoleuuu ce chef de vorba are fii-mea ... Mie imi cam pica ochii in gura de somn.
Doris, a mai scazut febra ? E de la dintisori ?
Ionela o sa ai absenta motivata.
Lavi, sexoasa rochie. Abia astept pozele.
Rgagapie e superba Maya. fetele.
Dymomo iti doresc o noapte linistita cu cat mai putine treziri.
trimit telegrama.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
grigore_tina spune:
acum chiar ma duc la somnic.
te si eu stephy.
mi-e imi e dor si de monis cu micutul santi.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
lylyana.ion spune:
Shtephy, am ajuns si eu acus la bancuta, a fost drumu'lung. maine negresit iti servesc castronul, e pregatit
Doris, sper sa fie suficient paracetamolul, poti incerca si sosetele cu otet si sa fie lejer imbracat
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
simina_kin spune:
Uite nene ca a revenit Stefy in forta cu rezumatul...Ah ce-mi place asa sunt sigura ca "am citit tot"
Multumesc
Referitor la intrebare, chiar nu stiu ce sa zic.Am ajuns sa ma cert singura ca in loc sa ies cu fata afara, sau sa stau sa ne jucam in pat, eu trebaluiesc ca nebuna prin casa, si niciodata nu se termina....am rufe de calcat incepute de 5 zile, maine se usuca altele........
Si cand mai vad ca unii bebei , mai mici decat Maya, se ridica in fundulet, "vorbesc"..etc, incep sa ma cert singura, si sa ma gandesc ca poate nu fac ceea ce trebuie, ca nu ma ocup destul de fata, desi sta tot timpul langa mine ,chiar si la bucatarie.....da poate ca statul in leagan nu-i prieste
Am o mie de intrebari in cap
Si totusi ei nu-i place sa stea in pat, se enerveaza, vrea sa ma aiba pe mine in raza ei vizuala, nu salteaua patului
Pana sa ne mutam aici, ma mandream cu filmulete pe youtube cum "vorbeste" Maya.De cand ne-am mutat a amutit. Acum rade non-stop, tipa de fericire , da nu mai scoate acele "silabe' de atunci
gata.stop. mi-am varsat naduful
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dragonitza spune:
Pffff iar ajung sa scriu in creierii noptii si iar abia am apucat sa citesc in diagonala. Intentionam sa scriu un mesaj mai elaborat, dar acum deja s-a trecut la alte subiecte si oricum am pierdut ideile pe drum.
Azi am reusit sa testez Philips-ul 2 in 1. Eu va zic ce am observat, nu stiu daca e sau nu normal sa se intample asa.
Am pus un morcov la 15 minute si mi s-a parut ca a iesit un pic al dente. In vas a ramas un pic de apa, dar cand am "blenduit" a iesit ok ca si consistenta.
Am mai facut o incercare cu alt morcov la 20 de minute si de data asta s-a fiert bine... numai ca morcovul a fost mai mic si cu apa aia care a ramas in vas a iesit la sfarsit un piure cam apos.
Ca sa nu fie munca in zadar i-am dat piciulinei sa guste si tare m-am bucurat ca a lipait fara sa se strambe. Ce-i drept a dat mai mult pe ea decat in gurita; mai avem de lucru la capitolul asta. Cred ca nici forma linguritei (de silicon) nu ma ajuta pentru ca e cam adanca.
Ati gasit lingurite de care sa fiti multumite sau e vreo tehnica mai eficienta de introdus in gurita bebeilor?
Pe total am fost multumita de aparat. E foarte usor de utilizat si rezultatele sunt bune.
Dymomo la babycook tot asa ramane un pic de apa?
Noapte buna si linistita va doresc!