Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 9
coquelicot spune:
Pliiiiz,faceti poze cand Vladutz o rontaie gratios si tactiocs pe Mariuca. Mai, da' poate fata l-a sedus smechereste: Vladutz, te fac o diversificare cu clatite?
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
astea sunt ultimele. mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Alinus25 spune:
Many e scumpic Vlad
Ancutza cum s-a descurcat tati la plimbare?
Coque esti mortala
Diana ai fost cu bicicleta azi? Sau a plouat si la voi?
Si eu ma retrag incetisor...va doresc noapte buna
many_bani spune:
Am descarcat si eu retetele trimise de Ancutza si am constatat ca-mi raspund la multe intrebari, dar tot mai am una.
LA reteta "Piure de cartof dulce (cassava) si dovlecei" se spune ca se pune o lingura de LP. Intrebare" se pune o lingura de praf de lapte sau de zeama de lapte"?
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b www.youtube.com/watch?v=URywqksdTW0&feature=related" target="_blank">ITALIA fetele care va diversificati, nu gasesc milupa cereale cu orez, se gasesc, sau caut ca nebuna Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
Are la 2na
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
citat din mesajul lui coquelicot Pliiiiz,faceti poze cand Vladutz o rontaie gratios si tactiocs pe Mariuca. Mai, da' poate fata l-a sedus smechereste: Vladutz, te fac o diversificare cu clatite? |
Cu clatite se diversifica mamele in parc , ei cu degete
Spune-mi te rog cum se mai bucura Mateiutzu', ce gesturi mai are ?
Alinus
Poze
shtephy spune:
Hop si eu in sfarsit pe bancuta.Am ajuns cu greu ,nu prea au fost de acord picii mei ,dar sper ca i-am "dovedit" pan la urma.
Dar ati intins bunataturi multe ,nu gluma ,pot avea din toate? (ca si asa am luat vreo 3 kile de cand zac degeaba-n casa .Raluci nu ma certa ,nu-s in stare de nici un regim).
Cu tigaretele mentolate m-ai nimerit ,mai salivez din cand in cand la un Vogue Arome Menthol dar poate aduci tu narghileaua intr-o seara .Frumoase dedicatiuni ,tine-o tot asa.
Eu am halit capsuni mereu si multeee ,nu am vazut nici o reactie la pufoasa mea.Nici nu m-am gandit sa le evit
Andre
Lavi cam decoltata draga mea ,ia sa te vedem maine imbracata cu ea.Trebuie sa fie tare scump Rares cum "socializeaza" cu piciorusele
Rgagapie ai o tarancuta dulcee cu parul mare deja.E tare scumpa
Miany ce face Davidut ,e bine acum?
Ralu ne zici si noua cam ce socializezi tu cu sotul la ora asta?
Many cum mai e funduletul mic? M-am topit cad ai zis ca ii sugea degetutele Mariei.Doamne ce scumpici
Crissa lasa timiditatea si stai mai mult cu noi ,da?Bravo ca nu ai cedat sfaturilor binevoitorilor atunci cand ai fost asaltata.
Tina
Ionela super ca vine taticul lui Mihnea.Ce emotionant
Ariadna haide si tu pe bancuta si nu mai spune vreodata ca te-am uitat.Tare frumos ai povestit de pisicutul paracios
Dymo sper sa aveti o noapte linistita sa iti incarci bateriile
Krelia nu pot sa nu-ti iau bucata de cioco intarita de la fantana ,sorry da' tare buna tre' sa fie
Lylyana pe unde esti?Ziceai ceva de un castron cu struguri.Bine daca vrei o lasam pe maine ,da? Ce face Alexutul meu drag?
Lili mi-a fost tareeee dor de tine.Simti ce strans te tin in brate ,da?
Ramo pup broscoiul sa fie sanatos repede si sa pape muuuuult
Biara eu zic ca te pricepi tare bine la cuvinte si te-as ruga sa ne scrii mai des
Ancutza ce zice tati ?Cum a fost plimbarea?T ce ai facut in timpul asta ,ai stat tolanita-n pt ,da?
Coque esti tare draguta.
Diana
LauraB pe la zmeurici sunt intr-adevar cativa copiluti dulci care papa singurei.Dn pacate nu prea sunt active mamicile acolo ca mi-ar placea sa citesc mult mai multe din experientele lor de BLW.
Simina-gospodina inca o data ne demonstrezi tu ce harnicuta esti.Cum te mai simti?Pup pt tine si delicioasa ta.
Mai sunt multe de spus dar nu mai ma pot concentra zic eu de somn dar cred ca mi se trage de fapt de la sticlele de pe aici asa ca o las pe maine.
Nu inainte de a o striga pe Monis ,mi-e tare dor de tine .
Somnic dulce (daca mai puteti cu burtile pline)
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
DORIS_71 spune:
Ionelamaria confirm teoria ta cu blonzii si brunetii.
Shtephy . Ma bucur ca manuta e mai bine.
Diana R tu esti o enciclopedie, pe toate le stii, ma surprinzi de fiecare data, ai fost de ajutor la toate fetele direct sau indirect.
Eu sunt inca la cap. 59 cu cititul, puiul meu a facut febra, eu am reusit sa sparg termometru si m-am chinuit o gramada sa adun tot mercurul de pe jos, acum i-am pus un supozitor de paracetamol si a adormit. I-a fost atat de rau mititelul ca nici de mancat nu prea a vrut sa manance. Sper sa-i scada febra, daca nu ce pot sa-i mai fac? Celebrele sosete imbibate in otet?
many_bani spune:
citat din mesajul lui shtephy Hop si eu in sfarsit pe bancuta.Am ajuns cu greu ,nu prea au fost de acord picii mei ,dar sper ca i-am "dovedit" pan la urma. Dar ati intins bunataturi multe ,nu gluma ,pot avea din toate? (ca si asa am luat vreo 3 kile de cand zac degeaba-n casa .Raluci nu ma certa ,nu-s in stare de nici un regim). Cu tigaretele mentolate m-ai nimerit ,mai salivez din cand in cand la un Vogue Arome Menthol dar poate aduci tu narghileaua intr-o seara .Frumoase dedicatiuni ,tine-o tot asa. Eu am halit capsuni mereu si multeee ,nu am vazut nici o reactie la pufoasa mea.Nici nu m-am gandit sa le evit Andre Lavi cam decoltata draga mea ,ia sa te vedem maine imbracata cu ea.Trebuie sa fie tare scump Rares cum "socializeaza" cu piciorusele Rgagapie ai o tarancuta dulcee cu parul mare deja.E tare scumpa Miany ce face Davidut ,e bine acum? Ralu ne zici si noua cam ce socializezi tu cu sotul la ora asta? Many cum mai e funduletul mic? M-am topit cad ai zis ca ii sugea degetutele Mariei.Doamne ce scumpici Crissa lasa timiditatea si stai mai mult cu noi ,da?Bravo ca nu ai cedat sfaturilor binevoitorilor atunci cand ai fost asaltata. Tina Ionela super ca vine taticul lui Mihnea.Ce emotionant Ariadna haide si tu pe bancuta si nu mai spune vreodata ca te-am uitat.Tare frumos ai povestit de pisicutul paracios Dymo sper sa aveti o noapte linistita sa iti incarci bateriile Krelia nu pot sa nu-ti iau bucata de cioco intarita de la fantana ,sorry da' tare buna tre' sa fie Lylyana pe unde esti?Ziceai ceva de un castron cu struguri.Bine daca vrei o lasam pe maine ,da? Ce face Alexutul meu drag? Lili mi-a fost tareeee dor de tine.Simti ce strans te tin in brate ,da? Ramo pup broscoiul sa fie sanatos repede si sa pape muuuuult Biara eu zic ca te pricepi tare bine la cuvinte si te-as ruga sa ne scrii mai des Ancutza ce zice tati ?Cum a fost plimbarea?T ce ai facut in timpul asta ,ai stat tolanita-n pt ,da? Coque esti tare draguta. Diana LauraB pe la zmeurici sunt intr-adevar cativa copiluti dulci care papa singurei.Dn pacate nu prea sunt active mamicile acolo ca mi-ar placea sa citesc mult mai multe din experientele lor de BLW. Simina-gospodina inca o data ne demonstrezi tu ce harnicuta esti.Cum te mai simti?Pup pt tine si delicioasa ta. Mai sunt multe de spus dar nu mai ma pot concentra zic eu de somn dar cred ca mi se trage de fapt de la sticlele de pe aici asa ca o las pe maine. Nu inainte de a o striga pe Monis ,mi-e tare dor de tine . Somnic dulce (daca mai puteti cu burtile pline) _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
Doamne ce dor mi-a fost de tine si de mesajele tale
Poze
DORIS_71 spune:
Cand am inceput sa scriu mesajul erati la pagina 4 si acum deja la 9? Pai cand mai tin eu pasul cu voi frate?
simina_kin spune:
citat din mesajul lui raluci_b io as dori un shut va rog dar o tigara mentolata care da Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
ati dau eu cuscro, ca mi-e mila de tine
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!