Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

a nascut aici o femeie in trafic !! a prins aglomeratie,nu mai ajungeau,politia le-a deschis drum printre masini,dar pana la urma au trebuit sa opreasca pt ca iesea copilul.Un baietel,Cristian,sanatos,gras frumos !doi politisti tineri care au ajutat la nastere,pe bancheta din spate.defapt unul din ei a facut toata treaba,celalat a ajutat moral .E asa de frumos si de mare si de grasan,zici ca are deja o luna ,daca nu a suferit deloc si a iesit repede .

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

uauuuuuuuu aelita...ce emotionant...ca in filme....sa fie sanatos....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor...e o vreme de kko...noroc ca mai pvoestesc cu voi...cand ma lasa printul...

asta micu e vioi si ziua si noaptea...mi se ridica burta valuri valuri...

trebuie sa va zic si voua, chit ca n-are legatura cu odiseea noastra...Eric a dormit ieri singur singurel in patutul lui...toata noaptea... asta dupa ce de la 11 luni n-a mai vrut decat cu mine in pat... sunt f mandra de el..are mama baiat mare... si ma bucur ca decizia a venit de la el, nu l-am fortat cu nimic...pur si simplu s-a hotarat el intr-o seara sa daorma in camera lui...

Aelita, i-am luat aparatoare de pat...ca-mi era frica sa nu cada din pat...e f fericit si-i place mult.. e cu ceva desene pe ea... a fost 200 ron cu tot cu transportul prin curier...

ieri am facut si eu analizele...le-am platit ca cica nu mai aveau fonduri...asta e...

au iesit ok, cu mici diferente fata de valorile normale...

eu glicemia o am 83...revin!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

aelita, deci se intampla si in afara :D

Si eu am auzit de un caz.. un prieten are un coleg care si-a mosit copilul. Veneau din Botosani sa nasca in Iasi si nu au mai reusit. Au oprit pe drum o masina si au rugat pe cineva sa ii ajute, noroc ca era o femeie care i-a ajutat. Apoi au continuat drumul la Iasi.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna gagici..
aelita.. iti dai seama ce o sa aiba de povestit la baietelul ei cand va creste...ii ca in filme..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

coteasca da-i..cu ideile lor. eu sunt in medical si de exemplu saptamana asta 3 zile am fost pe drumuri la doctori( si 2 ore am pierdut numai pe drum dus), ba sa imi iau analize, ba sa iau rezultatele, azi ma duc la ginecolog. si e normal pana la urma, ca sunt in medical am probleme nu stau acasa ca ma simt obosita si vreau sa dorm. e stupid ce vor si astia. nua sa se verifica.

eu cred ca am prins un pui de raceala

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza burticute dragi!
Am reusit sa schimb si eu semnatura, ca uitasem marti
Cris, esti o mamica foarte frumoasa, te admir f mult
Aelita, astept reteta de maioneza cu lapte, azi vreau sa fac salata de vinete si parca nu e asa buna fara maioneza. El zice ca a masurat 350 ml ulei, asa cum zice in film, dar cine stie de ce nu s-a intarit? Interesanta povestea cu nasterea in masina, bine ca a nascut usor mamica. Chiar ieri vorbeam cu o tipa care imi zicea ca pe o prietena de-a ei au apucat-o durerile la 7 luni si cand a sunat dr, i-a zis ca nu are timp sa ajunga la Bucuresti si a trebuit sa dea spagi mari ca sa o bage cineva in seama la spitalul din Slobozia. Sper sa nu mi se intample si mie asa. Oare nasterea asta la 7 luni are si fond genetic? Pentru ca sotul e la 7 luni, varul meu si matusa la fel...Mi-e cam frica..

Eu i-as da in judecata pe astia de la McDonald`s ca fac reclama la noul sandwich si mie mi se face pofta de nu mai pot, trebuie sa schimb canalul cand vad

Alina, 27+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu sunt curioasa daca e pe fond genetic.. asta cu nasterea la 7 luni. Mama mea s-a nascut la 7 luni, si inca 2 veri tot asa.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Andreea, felicitari flacaului curajos! Bravo lui, e baiat mare acum. Eu am dormit cu mama pana in clasa a 6-a, nu mai stia cum sa scape de mine, pana intr-o zi, cand varul meu mai mare cu 2 ani mi-a zis ca el doarme asa bine singur, ca nu ii mai sforaie nimeni in urechi si ca nu am de ce sa imi fie frica. Asa ca in ziua aia m-am dus acasa si le-am zis alor mei ca vreau sa dorm singura. Va dati seama ce fata au facut. Dar ce credeti ca mi-a zis mama cand m-a bagat la culcare? (tin minte si acum) "sa nu te uiti la filme d-alea"

De unde ai luat aparatoarea pentru pat si cum arata?
baiatul curajos

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005
Eu i-as da in judecata pe astia de la McDonald`s ca fac reclama la noul sandwich si mie mi se face pofta de nu mai pot, trebuie sa schimb canalul cand vad
_

Fetita mea

sa stii ca l-am incercat eu, nu am mai rezistat... dar nu e cine-stie ce... adik spre ex- mie imi place mai mult chicken premiere

21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Neatza burticute dragi!
Cris, esti o mamica foarte frumoasa, te admir f mult

Fetita mea

Merci, Alina!. Toate suntem frumoase.

Mai bine ca nu ai Mc. Eu o mai comit uneori cu McChiken.

Cat despre nasterea prematura, n-am auzit pana acum ca s-ar transmite genetic.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput