Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, ce ai pus, cand si unde? Ca pe gmail nu am gasit noutati

Cristina 21 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Poti sa stii Crissy ...oare cand a trecut asa de repede?

Corina...la 10 ...eu am probleme cu inaltimea si am stat la 3 si abia iesem in balcon, dar-mi-te la 10 cred ca stateam doar in mijlocul patului ... iar acum de la 3 am ajuns la...parter...boierie ...nu mai urc atatea trepti si este muuult mai lejer si pentru cand o fi caratul carutului si pentru plimbari dese cu bebe...

Bafta celor care merg azi si maine la eco

Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Pai si eu tot la parter as vrea, undeva unde sa fie multi copaci, umbra ca sa nu bata soarele. Eu nu am probleme cu inaltimea, atat doar ca incercam sa fugim de caldura ca in buc se poate ajunge si la 50grade.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

a nascut aici o femeie in trafic !! a prins aglomeratie,nu mai ajungeau,politia le-a deschis drum printre masini,dar pana la urma au trebuit sa opreasca pt ca iesea copilul.Un baietel,Cristian,sanatos,gras frumos !doi politisti tineri care au ajutat la nastere,pe bancheta din spate.defapt unul din ei a facut toata treaba,celalat a ajutat moral .E asa de frumos si de mare si de grasan,zici ca are deja o luna ,daca nu a suferit deloc si a iesit repede .

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Cris Nu stiu cum ai tu programul dar la mine e ok sambata asa dupa 14.00 sotul lucreza sambata si nu depind de programu lui!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Anca, ai PM.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Multumesc pentru actualizarea caruciorului!

racusor2010, matusa77, carla_2008, eladea2005, giorgia23(asteptam vesti de la eco),bamboletta, Alina2005, nela_didea
si voi sa fiti sanatoase si sa va traisca flacaii si mandrele!(mai mici si mai mari)

bamboletta, felicitari pentru cuculetz!
off numai al meu e puturos, , dormea saracu la eco si l-a zgaltait doctorul bine ca sa il trezeasca, iar apoi s-a pus pe un cascat

bamboletta, si noua ne place Rares aseara ne gandeam... voi ce ziceti suna bine Vasile Rares Nicholas?ca ne e tare greu... eram pregatiti cu nume de fetite

michelle1981,multumim pentru cutiute!

vb de biberoane... noi ne gandeam la cele de la nuk... acum o sa vedem de-abia astept sa ajung la targ si sa ii gasesc pe toti in acelasi loc... as vrea sa gasesc un producator care ca nu fol BPA la suzete nu stiu dc am vre-o sansa... ca as vrea suzetee si bibe sa fie din aceiasi gama...
21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

a nascut aici o femeie in trafic !! a prins aglomeratie,nu mai ajungeau,politia le-a deschis drum printre masini,dar pana la urma au trebuit sa opreasca pt ca iesea copilul.Un baietel,Cristian,sanatos,gras frumos !doi politisti tineri care au ajutat la nastere,pe bancheta din spate.defapt unul din ei a facut toata treaba,celalat a ajutat moral .E asa de frumos si de mare si de grasan,zici ca are deja o luna ,daca nu a suferit deloc si a iesit repede .

22+

ca in filme...sa o moseasca politia...

Corina stiu si eu cum sunt temperaturile pe acolo ca am stat si eu prin zona pana acum 3 ani si te inteleg perfect...tare rea este vara pe acolo..ma refer la calduri..., iar aici ne rugam sa prindem vreme frumoasa si sa nu ploua ca sa putem face ceva...o iarba verde, o padure, o apa de baie

Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

22+

S-a intamplat si la noi ceva asemanator. Parca mamica a nascut la postul de politie dintr-un sat, asistata de un agent, dupa care a venit salvarea si i-a luat.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

cele care ati facut analiza pt glicemie ...ce valoare v-a iesit?
mie mi-a iesit 93 la valorile de referinta intre 75-105, doar ca am citit ca glicemia in sarcina scade cu 15-20%. Ar trebui sa-mi fac griji daca am 93 glicemia?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mousel, eu am avut si 71. 93 ti se pare mica sau mare? Dca tu crezi ca e mica, ai grija sa ai in poseta cuulete de zahar sau o cioco amaruie

Cristina 21 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fetele mele, eu vreau sa le cant la bebei si acum si cand se nasc mai ales ca sa-i linisesc cand plang,si am uitat cam toate cantecelele alea comice din gradinita,gen "Iepurasu-n iarba","Bate vantul,frunzele" etc........nu mai stiu nimic!!!1
Neuronii astia!!!Ma puteti ajuta careva??
Crissy77parca tu lucrezi cu copiii,dar nu stiu la ce nivel: gradi,scoala primara,gimnaziu,liceu...Ai ceva idei?

Sa nu ziceti ca sunt nebuna,dar astea au asa impact asupra bebeilor de numa'!!!!La finutzu' meu de 1 an acum ii cantam cand plangea "Un elefant se legana pe o panza de paianjen" si se linistea!!
Dar vreau sa stiu multe multe cantecele de-astea!!!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

descarca de pe net CUTIUTA MUZICALA si acolo ai toate cantecele copilariei

23+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput