Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Andreea, felicitari flacaului curajos! Bravo lui, e baiat mare acum. Eu am dormit cu mama pana in clasa a 6-a, nu mai stia cum sa scape de mine, pana intr-o zi, cand varul meu mai mare cu 2 ani mi-a zis ca el doarme asa bine singur, ca nu ii mai sforaie nimeni in urechi si ca nu am de ce sa imi fie frica. Asa ca in ziua aia m-am dus acasa si le-am zis alor mei ca vreau sa dorm singura. Va dati seama ce fata au facut. Dar ce credeti ca mi-a zis mama cand m-a bagat la culcare? (tin minte si acum) "sa nu te uiti la filme d-alea"

De unde ai luat aparatoarea pentru pat si cum arata?
baiatul curajos

Alina, 27+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

haha...Alina, de asta imi era si mie teama...mai ales ca vine si Filip...ce m-oi fi facut cu 2?e bine ca s-a hotarat singur...am rasuflat usurata...

aparatoarea am luat-o de la un magazin online, arata asa

http://www.tookie.ro/siguranta_pat.html

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, in gmail, in docs, am facut o varza, am deschis un dosar nou, daca nu reusesti sa-l vezi, da-i sa-ti afiseze toate elementele. Am si cateva cutiute muzicale acolo, numai ca le-am incarcat pe toate si nu se specifica care si cum, ideea e ai ce pune in playlist

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Am admirat niste poze:
Rodika, ai o familie tare frumoasa, iar tu esti balerina
Bamboletta- o mamica frumoasa si care are cu ce se mandri: o burtica si o fetita minunate
Enik, a inceput sa creasca burticuta,ha?
Puiutz_mic, e super poza in care se vede taticul mandru in oglinda Te asteptam sa ne mai povestesti despre tine
Bumblebee, nu stiu unde incape bebe, cred ca ai unghere ascunse pe acolo, dar trebuie sa remarc burticuta care incepe sa ia forma

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nsterea prematura-nu se transmite genetic-se intampla din cauze car pot tine de tesutul mamei, gradul de dezvoltare al uterului, se rup membranele sau pur si simplu se declanseaza travaliu in urma efortului!

mama si bunicile nu a avut nici o problema in sarcini si la mine au fost si sunt cat pentru tot neamu'!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Nsterea prematura-nu se transmite genetic-se intampla din cauze car pot tine de tesutul mamei, gradul de dezvoltare al uterului, se rup membranele sau pur si simplu se declanseaza travaliu in urma efortului!

mama si bunicile nu a avut nici o problema in sarcini si la mine au fost si sunt cat pentru tot neamu'!

POZE VLADUT

Pftiu ce bine! Dar tu la cate sapt ai nascut? Soacra-mea imi zicea ca sotul a avut la 7 luni 2,5 kg si 50 cm. E posibil asa ceva sau incepe sa se sclerozeze? Ma refer la cm.

Voi v-ati gandit sa va pregatiti bagajul de spital? Ca eu da, zilele astea ma duc pe la farmacie sa iau ce imi trebuie, ma gandesc ca e bine sa fiu pregatita, decat sa dau din colt in colt atunci

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vlad a fost nascut la 35s a avut 2600g si 47cm la 30s dupa dopler avea 41cm si 2000g

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

POZE VLADUT

Pftiu ce bine! Dar tu la cate sapt ai nascut? Soacra-mea imi zicea ca sotul a avut la 7 luni 2,5 kg si 50 cm. E posibil asa ceva sau incepe sa se sclerozeze? Ma refer la cm.

Voi v-ati gandit sa va pregatiti bagajul de spital? Ca eu da, zilele astea ma duc pe la farmacie sa iau ce imi trebuie, ma gandesc ca e bine sa fiu pregatita, decat sa dau din colt in colt atunci

Fetita mea

Si eu ma gandeam ca ar fi cazul sa pregatesc bagajul pt spital. Inca n-am cumparat nimic.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am uitat pe Mica Publicitate, la carucioare. Sunt oferte f bune.Imi si place un carucior de acolo f mult. Ati luat careva ceva din anunturile de la mica publicitate?

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Neatza fetele, va doresc o zi minunata si felicitari fetelor care au fost la eco si totul a fost bine, mai ales bambolettei care va fi mamica de baietel.
Ieri nu prea am avut timp sa intru dar v-am urmarit cat de cat. Am fost la institutul de hematologie sa-mi fac analiza pt anticorpi, sper sa iasa bine, maine o sa vad rezultatul, abia astept.
Vroiam sa va mai zic ca mi-am facut program redus la serviciu (8ore la 6 ore), am facut rost de la medic de o adeverinta, dar am avut mare noroc ca am scos de pe net din legislatie acest drept al gravidelor ca bineinteles ca habar n-avea de el si se pregatea sa ma bage in medical.
Sefii mei nu prea au comentat, a fost ok.
va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

CORINA ai RH negativ?

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Neatza fetele, va doresc o zi minunata si felicitari fetelor care au fost la eco si totul a fost bine, mai ales bambolettei care va fi mamica de baietel.
Ieri nu prea am avut timp sa intru dar v-am urmarit cat de cat. Am fost la institutul de hematologie sa-mi fac analiza pt anticorpi, sper sa iasa bine, maine o sa vad rezultatul, abia astept.
Vroiam sa va mai zic ca mi-am facut program redus la serviciu (8ore la 6 ore), am facut rost de la medic de o adeverinta, dar am avut mare noroc ca am scos de pe net din legislatie acest drept al gravidelor ca bineinteles ca habar n-avea de el si se pregatea sa ma bage in medical.
Sefii mei nu prea au comentat, a fost ok.
va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

CORINA ai RH negativ?

saptamana 25 Ducu

Si eu trebuie sa merg. Cred ca saptamana viitoare o sa le fac o vizita.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput