Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Bine ai revenit arissa! Ma bucur ca ti-a priit concediul.
Si eu numar zilele pana la prenatal, abia astept!

Referitor la creme antivergeturi, voi de cate ori folositi? Zilnic, de doua ori pe zi? Cat timp va masati?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Eu folosesc ulei de argan dupa dus. Si de dusat, nu ma dusez chiar in fiecare zi in perioada asta, deci sunt zile in care nu ma dau. Mai am un ritual cu ulei de masline. O data la saptamana, inainte de dus, imi fac masaj cu ulei de masline vreo 10 min., dupa care gomaj usor tot cu ulei de masline in care adaug zahar brun si miere. Mama (cu 4 nasteri la activ) si sora mea nu au facut vergeturi( si nu s-au dat cu nimic). Sper sa le mostenesc si eu.

Cris 26+ cu

Si eu ma dau cu crema cand imi amintesc,incerc totusi sa ma dau in fiecare zi cu ceva,ori crema ori ulei de masline.Eu dupa ficare dus ma dau cu ulei de masline,si la fel nu pot face dus zilnic,decat o data la 2 zile,din cauza restrictiilor cu contractiile.Si sa vedeti cum fac dus,neaparat stau jos ,ca am cada pe colt cu sezut,si ma ajuta puiu(sotzu) ,nu pot sta nici mult ca mi se intareste burtica si ma doare,deci cateodata mai las si la 3 zile dusul.C'est la vie!Ma tot gandesc la voi cele care lucrati in perioada asta si trebuie sa stati pe scaun la birou,cred ca e horror.Si munca mea tot de birou era.
Ulei de aragan unde gasesc?e scump?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Crema antivergeturi...Eu de cand am vazut (pe la 3 luni cred), ca mi-au aparut primele liniute rosii sub sani, ma dau in fiecare seara cu crema...nu ma culc, fara sa ma dau cu crema, masez pana imi intra in piele, si nu am mai avut surprize neplacute.

Paula, 25+ cu Andrei

Chiar vroiam sa va intreb cum apar vergeturile, de fapt cum arata??? Liniute rosii sau albicioase, groase sau subtiri? Ieri dimineata, somnoroasa ma pregateam sa intru la dus, cand am obsevat niste linii rosii pe sanul drept, mai groase asa. M-am trezit instantaneu si m-am apucat sa examinez situatia. Pana la urma s-au dovedit a fi niste cute lasate de pijama in timpul somnului... pfiuu.

Cris 26+ cu

asta vroiam sa zic si eu...sa nu le confunzi cu cutele lasate de haine in timpul somnului... pot sa va zic ca am vazut cum arata, sunt f inestetice...sunt dungulite albe, de diverse lungimi...si din pacate astea odata primite nu mai dispar...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A comandat cineva de pe www babytech eu ? am gasit carutul asta si imi place (in fiecare zi imi place altul) costa 1275 lei...au sediu in ungaria dar livreaza si in romania...acelasi model la noi costa 1450 lei

Michelle-cam la doua zile folosesc ulei pt vergeturi de la eucerin...uneori mai sar cand imi e lene..la prima sarcina nu am facut vergeturi decat pe fund dar f putine..sunt albe nu prea se vadcred ca acolo m-am dat mai putin cu crema

cucelulita cum stati? la mine infloreste pe zi ce trece

Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

dragaica nu te supara , teaba cu ecologia nu e legata numai de educatie si cat de civilizat esti, la baza sta constrangerea si sti foarte bine ca in tari ca cea in care locuiesti tu te arde la buzunar rau daca incalci regulile. La noi legislatia e de vina, eu cunoasc peroane care la ei in tara nu arunca un fir de ata pe jos ,la noi cand au venit au aruncat pempersul copilului din masina si nu erau romani.

saptamana 25 Ducu

Adevarat.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie mi-au aparut niste liniute rosii, subtiri sub sanul stang, asa ca vasele de sange si banuiesc ca sunt vergeturi. Am auzit ca dupa nastere se fac albe. Pana acum nu am avut vergeturi...
Celulita? Bamboletta, chiar vrei sa-mi strici ziua?...iarna mai uit de ea, dar vine vara. Anul trecut am facut masaj anticelulitic, si m-a ajutat un pic, dar anul asta nu mai pot si va tb sa fiu f atenta la ce haine port

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

A comandat cineva de pe www babytech eu ? am gasit carutul asta si imi place (in fiecare zi imi place altul) costa 1275 lei...au sediu in ungaria dar livreaza si in romania...acelasi model la noi costa 1450 lei

Michelle-cam la doua zile folosesc ulei pt vergeturi de la eucerin...uneori mai sar cand imi e lene..la prima sarcina nu am facut vergeturi decat pe fund dar f putine..sunt albe nu prea se vadcred ca acolo m-am dat mai putin cu crema

Si eu am ochit acel carucior.. Arata f bine!
Si la mine infloreste celulita.. Oare mai dispare??

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva , atat timp cat nu ies in urmatorii........10 ani la plaja totul o sa fie bine.
Am zis ca din noiembrie am sa merg la sala macar o data pe saptamana, in weekend ca sa-i pot lasa cu sotu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu acum am descoperit site/ul. nu stiam ca se vand si in Ro.
pai cu ecologia facem si noi cat putem. incepem sa triem plasticele si hartia (bine, asta cica sotul se va invrednici in nu stiu care vara sa o si duca..si asa frumos troneaza la mine in casa de numa..asta e..). nu folosim curent aiurea, apa..acuma cat putem, ca ii mai fac si baie copilului, nu numa dus.
eu ma gandesc numa la senzatia de ud/rece pe care ar lasa-o copilului, plus ca eu tot aleg scutece din cele mai subtiri, or astea nu mi se pare deloc subtiri..iar pe la un an cd se ridica in picioruse sa stea cu ditai pachetul la fundul lor..plus ca e vara si iarasi mi se pare ca i-ar incomoda. dar incearca Dragaica si ne spune si noua :):)

eu sunt in ceata asa..

si sa le tot adun si sa imi puta baia..nu stiu dc am chef.

am vazut intr-o vreme la DM scutece ecologice, am fost ieri dar nu am gasit.

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Bine ai revenit arissa! Ma bucur ca ti-a priit concediul.
Si eu numar zilele pana la prenatal, abia astept!

Referitor la creme antivergeturi, voi de cate ori folositi? Zilnic, de doua ori pe zi? Cat timp va masati?

Poze

Eu folosesc ulei de argan dupa dus. Si de dusat, nu ma dusez chiar in fiecare zi in perioada asta, deci sunt zile in care nu ma dau. Mai am un ritual cu ulei de masline. O data la saptamana, inainte de dus, imi fac masaj cu ulei de masline vreo 10 min., dupa care gomaj usor tot cu ulei de masline in care adaug zahar brun si miere. Mama (cu 4 nasteri la activ) si sora mea nu au facut vergeturi( si nu s-au dat cu nimic). Sper sa le mostenesc si eu.

Cris 26+ cu

Si eu ma dau cu crema cand imi amintesc,incerc totusi sa ma dau in fiecare zi cu ceva,ori crema ori ulei de masline.Eu dupa ficare dus ma dau cu ulei de masline,si la fel nu pot face dus zilnic,decat o data la 2 zile,din cauza restrictiilor cu contractiile.Si sa vedeti cum fac dus,neaparat stau jos ,ca am cada pe colt cu sezut,si ma ajuta puiu(sotzu) ,nu pot sta nici mult ca mi se intareste burtica si ma doare,deci cateodata mai las si la 3 zile dusul.C'est la vie!Ma tot gandesc la voi cele care lucrati in perioada asta si trebuie sa stati pe scaun la birou,cred ca e horror.Si munca mea tot de birou era.
Ulei de aragan unde gasesc?e scump?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Uleiul de argan il comand online. Folosesc de un an de zile si sunt foarte multumita. L-am folosit si la plaja ca protectie solara. Este destul de scumput. Pana acum am folosit de la www.sauber.ro/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,5/category_id,47/option,com_virtuemart/Itemid,108/" target="_blank">Kaeline si Charme d'Orient.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARLA-http://www.youtube.com/watch?v=wbeK1-hc8qo&feature=related
Maioneza.spune-i mamei tale ca nu e truc,eu acum 14 ani am invatat asta de la o prietena si de atunci asa o fac .nu am facut in viata mea la lingura ca nu stiu,eram prea tanara cand am invatat metoda asta Am taiat-o si eu de cateva ori atunci ,la inceput,dar in rest niciodata nu mi se taie.
eu storc lamaie .cu otet nu am facut niciodata ca in video.
nu stiu de ce mi se pare mult 350 ml,sau nu imi dau seama ca eu fac din ochi,dar daca aia face asa acolo...

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput