Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aaa..crema sa o dati si pe sani, si pe burta, si pe solduri, si pe picioare, partea de sus, si pe fund!..adica tot ce vedeti ca ..creste..:):)
cam la 2 zile imi aduc si eu aminte..de vitamine am uitat complet de vreo saptamana...

la ora 6 imi vad baietul. cred ca o sa vina la vizionare si sotul si piticul..sunt curioasa cum va reactiona..dc va sta cuminte, ca dc se crizeaza, o sa stea pe afar cu ta/su'

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bambolatta, arata tare bine carutul. Nu te ajuge pretul la fel cu transportul din Ungaria??

Daca de vergeturi am scapat pana acum... celulita am cat cuprinde. Cred ca si pe limba o sa fac. Am facut si pe gambe.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Sa va povestesc ce sperietura am tras astazi. M-am trezit la un moment dat cu secretia un pic mai abundenta, si maronie, ceea ce pentru mine e un lucru normal, mi se intampla la cateva zile sa am mici punctulete maronii pe tamponel.

Insa, dupa cateva ore, eram la Romstal, fericita ca au bagat muscate curgatoare si ne-am luat cateva, ma simt umeda jos, fug la baie si ...4,5 pete de sange, de data asta. L-am sunat imediat pe doctor, m-a chemat la clinica, m-a examinat, mai intai pe masa (apropo, a fost tare dureros, e ok sa faci astfel de controale in sarcina?), unde n-a vazut nimic, apoi la ecograf unde a vazut ca s-a dezlipit o mica parte din placenta, o fisura subtire .

El spune ca nu e motiv de ingrijorare, sa nu ma sperii dar ca trebuie sa iau antibiotic ca sa nu fie risc de infectie ....offf....
si ca trebuie repaos cateva zile, pana se lipeste la loc ....
Asta dupa ce luni am fost la dr Pop, la morfo fetala, si totul era perfect...oare e posibil sa nu fi vazut, sau pur si simplu in 3 zile pot aparea astfel de fisuri?

Oricum, ma bucur ca nu e grav, sper sa imi revin, si sa pot sta linistita, ca nu prea am stare, poate asta este si cauza; duminica am fost la bazin, sambata la cumparaturi...

A avut vreodata vreuna din voi astfel de patari cu sange?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

cucelulita cum stati? la mine infloreste pe zi ce trece

Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva , atat timp cat nu ies in urmatorii........10 ani la plaja totul o sa fie bine.
Am zis ca din noiembrie am sa merg la sala macar o data pe saptamana, in weekend ca sa-i pot lasa cu sotu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Si eu la fel am zis,din Oct-Nov imi fac abonament la sala si la masaje anti" de toate"
L-am anuntat pe sot deja ca daca ma vrea inapoi sexi si tonifiata dupa 9 luni de vegetat in pat,va trebui sa stea destul de des el singur cu copiii ca sa am eu timp de sport si masaj,de vreo 2-3 ori pe sapt
Nu a mai avut ce sa zica

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor. Sper sa va binedispun cu doua bancuri. Va citesc si revin.

Un tip merge la incorporare in marina. In timp ce i se completau actele, este intrebat:
- Stiti sa inotati?
- Dar ce, nu aveti vapoare?

Un tip da sa traverseze strada. O voce suava in spatele lui:
-Nu traversa!
Omul nu traverseaza si in fata lui se petrece un accident groaznic; trece un autobuz pe rosu si omoara toti pietonii .
Ajunge omul la gara si da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce ii spune:
-Nu cumpara bilet la trenul asta!
Omul nu cumpara si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii.
-Doamne, iti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare.
-Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, ingerul tau pazitor!
-Ingerul meu pazitor! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi intr-o gaza, un fluture or something?
Un fluture vine si se aseaza in palma omului. Omul striveste in pumn fluturasul, mormaind printre dintii inclestati:
-Unde erai ma cand m-am insurat, fir-ar mama ta!

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maurice, bine nu este nimic grav...stai linistita acum, si nu mai face efort

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hai ca m-ati facut sa fac o maioneza,si am filmat.
descrac filmul si vi-l pun.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle-deci si tu il ai in vizor acel carucior
celulita nu dispare fara sport,masaj,creme...depinde si alimentatia

Victo-acum dau peste tot...nu ramane nimic fara crema sau ulei

Criss-ei spun ca transportul e gratuit, dureaza 2 sapt pana ajunge

Maurice-ce sperietura ai tras..stai cuminte in pat si o sa fie bine

Nela-

Asa spuneam si eu ca dupa ce nasc voi merge la sala..masaj...dar nu am mai apucat..am facut acasa Tae-bo si am slabit la 6 luni eram ca inainte de sarcina..dupa 1 an incepusem iar sa ma ingras

Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

hai ca m-ati facut sa fac o maioneza,si am filmat.
descrac filmul si vi-l pun.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maurice, da, am auzit si eu de asa ceva.. a patit o prietena de la un stranutat puternic. A luat duphaston si a stat mai mult in pat. De antibiotice nu am auzit.. poate ar fi bine sa mai ceri parerea altui medic.
In scurt timp va trece.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput