Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Cand imi aduc aminte......spre rusinea mea http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
ohohooooooo...me too...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Bine ai revenit arissa! Ma bucur ca ti-a priit concediul. Si eu numar zilele pana la prenatal, abia astept! Referitor la creme antivergeturi, voi de cate ori folositi? Zilnic, de doua ori pe zi? Cat timp va masati? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
Eu folosesc ulei de argan dupa dus. Si de dusat, nu ma dusez chiar in fiecare zi in perioada asta, deci sunt zile in care nu ma dau. Mai am un ritual cu ulei de masline. O data la saptamana, inainte de dus, imi fac masaj cu ulei de masline vreo 10 min., dupa care gomaj usor tot cu ulei de masline in care adaug zahar brun si miere. Mama (cu 4 nasteri la activ) si sora mea nu au facut vergeturi( si nu s-au dat cu nimic). Sper sa le mostenesc si eu.
Cris
26+ cu
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Andreiutza, asa e draga mea...te scoti mai ieftin...mai ales cand ai doi... insa in afara de faptul ca sunt mai ieftine pe termen lung, ca sunt biodegradabile si salvam mediul,(in masura in care le si pasa oamenilor de mediu), restul motivelor ramane de discutat... ![]() referitor la articolul 6 motive pt care sa folosesti reutilizabile...eu va spun parerea mea...neavizata... Eric n-a avut niciodata vreo iritatie de la scutecele de unica folosinta...amortizeaza f bine la cazaturi... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Da inteleg punctul tau de vedere dar intr-un oras canadian unde aglomeratia este mult mai mare asta poate face diferenta de asta aici primariiile dau subventii pentru ca suntem sufocati de gunoaie.
Stiu ca lumea nu e interesata de mediu, mai ales in Ro.......sa stii ca nici aici nu se omoara (mai ales imigrantii din anumite tari )
, lor nu le pasa ca platesc tari sarace sa le depoziteze gunoiul, din cate am inteles asta urmeaza si in Ro.Eu am sa iau din amebele, sa vdem care si cum
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
paula_m spune:
Crema antivergeturi...Eu de cand am vazut (pe la 3 luni cred), ca mi-au aparut primele liniute rosii sub sani, ma dau in fiecare seara cu crema...nu ma culc, fara sa ma dau cu crema, masez pana imi intra in piele, si nu am mai avut surprize neplacute.
Paula,
25+ cu
Andrei
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui rodyka si inca ceva: cum ma trec in lista initiala cu UM, DPN si caruciorul? 26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001) |

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
ohohooooooo...me too... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ma bazez pe bagajul genetic

mama a avut 3 sarcini din care 1 pana la 7 luni, nu are nimic, nici macar varice, nici celulita 

eu pe langa ea sunt pui de Avicola 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Crema antivergeturi...Eu de cand am vazut (pe la 3 luni cred), ca mi-au aparut primele liniute rosii sub sani, ma dau in fiecare seara cu crema...nu ma culc, fara sa ma dau cu crema, masez pana imi intra in piele, si nu am mai avut surprize neplacute. Paula, 25+ cu Andrei |
Chiar vroiam sa va intreb cum apar vergeturile, de fapt cum arata??? Liniute rosii sau albicioase, groase sau subtiri? Ieri dimineata, somnoroasa ma pregateam sa intru la dus, cand am obsevat niste linii rosii pe sanul drept, mai groase asa. M-am trezit instantaneu si m-am apucat sa examinez situatia. Pana la urma s-au dovedit a fi niste cute lasate de pijama in timpul somnului... pfiuu
Cris
26+ cu
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Da inteleg punctul tau de vedere dar intr-un oras canadian unde aglomeratia este mult mai mare asta poate face diferenta de asta aici primariiile dau subventii pentru ca suntem sufocati de gunoaie. Stiu ca lumea nu e interesata de mediu, mai ales in Ro.......sa stii ca nici aici nu se omoara (mai ales imigrantii din anumite tari ) , lor nu le pasa ca platesc tari sarace sa le depoziteze gunoiul, din cate am inteles asta urmeaza si in Ro.Eu am sa iau din amebele, sa vdem care si cum http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
eu sunt pentru protejarea mediului...sper ca nu s-a inteles altceva...dar daca am face un sondaj...si ma refer aci in tara la noi, nu intr-o tara civilizata...pun pariu ca nu intereseaza decat maxim 30% din oameni acest aspect...si cred ca si mai putini au auzit de scutece refolosibile...
si pana ajunge romanica sa priceapa anumite lucruri...hohooooo...multa apa va mai curge pe Somes, vorba aia...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
La creme, eu ma dau cu sfintenie dupa dus/baie cu ulei (1 parte ulei migdale 3 parti ulei de masline). Dar in rest, cand imi aduc aminte
. Eu chiar as vrea sa evit cremele chimice si la bbl, tre' sa intreb si persoane mai avizate...
Alina
24+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
dragaica nu te supara
, teaba cu ecologia nu e legata numai de educatie si cat de civilizat esti, la baza sta constrangerea si sti foarte bine ca in tari ca cea in care locuiesti tu te arde la buzunar rau daca incalci regulile. La noi legislatia e de vina, eu cunoasc peroane care la ei in tara nu arunca un fir de ata pe jos ,la noi cand au venit au aruncat pempersul copilului din masina si nu erau romani.
saptamana 25
Ducu

cum ma trec in lista initiala cu UM, DPN si caruciorul?
printesa Anca-Maria (racusor 2001)