Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Despre scutecele astea vorbeam eu, am vazut la targul de copii mai multe standuri unde se facea prezentare, recunosc ca m-au intrigat.
Erau 600$= 24 de scutece reutilizabile, erau pe marimi si le puteai folosi pana la 3 ani, pare mult la prima vedere dar pe termen lung te scoti mult mai ieftin. Eu vreau sa cumpar si de unica folosinta pentru drum sau iesiri in oras, dar pentru acasa vreau sa le cumpar reutilizabile.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Am actualizat si semnatura,ca nu o mai facusem de mult.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bine ai revenit arissa! Ma bucur ca ti-a priit concediul.
Si eu numar zilele pana la prenatal, abia astept!

Referitor la creme antivergeturi, voi de cate ori folositi? Zilnic, de doua ori pe zi? Cat timp va masati?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

multumesc de cantecele,de idei,de Cutiuta muzicala.Dar asa greu se descarca folderul de pe gmail,de-abia e 9% de o juma de ora.
M-a apucat nostalgia cand am vazut cantecelele copilariei mele....
Racusor exact asa pap si eu dimineata cereale cu lapte,portie dubla,cu cornflakes si musli de cereale.Mmmmm

Aelita mai poti pune te rog linkul cu maioneza ?Mama nu ma crede ca se poate intr-un minut sa fie gata si vreau sa-i arat!

Si piticii mei misca noaptea de la 1.30 la 3 si ceva.Eu am inteles ca ei ar cam trebui sa-si regleze un ritm zi-noapte inca din burtica de pe la 20 si ceva de sapt.Dar daca ei asa fac de acum ,ce ma fac cand ies??

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Toate femeile care au avut copii pe vremea cand nu erau scutecele de unica folosinta, imi spun ca nu stiu ce bine e ca nu mai tb sa spal si sa fierb scutecele...Daca iau scutecele astea reutilizabile , acelasi lucru tb sa fac, nu?

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Referitor la miscarile lui bb.. eu il simt f slab, adica nu ma loveste, niciodata nu am simtit ceva dureros. Mai mult parca ma mangaie
Am observat ca programul de trezire e dimineata, la pranz si seara, dupa ce mananc

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Referitor la creme antivergeturi, voi de cate ori folositi? Zilnic, de doua ori pe zi? Cat timp va masati?

Poze

Cand imi aduc aminte......spre rusinea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Despre scutecele astea vorbeam eu, am vazut la targul de copii mai multe standuri unde se facea prezentare, recunosc ca m-au intrigat.
Erau 600$= 24 de scutece reutilizabile, erau pe marimi si le puteai folosi pana la 3 ani, pare mult la prima vedere dar pe termen lung te scoti mult mai ieftin. Eu vreau sa cumpar si de unica folosinta pentru drum sau iesiri in oras, dar pentru acasa vreau sa le cumpar reutilizabile.

Andreiutza, asa e draga mea...te scoti mai ieftin...mai ales cand ai doi...

insa in afara de faptul ca sunt mai ieftine pe termen lung, ca sunt biodegradabile si salvam mediul,(in masura in care le si pasa oamenilor de mediu), restul motivelor ramane de discutat...

referitor la articolul 6 motive pt care sa folosesti reutilizabile...eu va spun parerea mea...neavizata...
Eric n-a avut niciodata vreo iritatie de la scutecele de unica folosinta...amortizeaza f bine la cazaturi... nu cred ca invata sa faca mai repede pipi la olita decat in cele de unica folosinta...astea sunt povesti...sigur, fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea...dar...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Toate femeile care au avut copii pe vremea cand nu erau scutecele de unica folosinta, imi spun ca nu stiu ce bine e ca nu mai tb sa spal si sa fierb scutecele...Daca iau scutecele astea reutilizabile , acelasi lucru tb sa fac, nu?

Paula, 25+ cu Andrei

Se baga la masina de spalat ca orice alt lucrusor al bebelului.
Avantaje: - pe termen lung chletuiesti mult mai putini bani.
- din punct de vedere ecologic este mai bine.
- mai sanatos pentru pielea copilului, cele reutilizabile nu au gelu/granulele alea din interior care sa le faca absorbante (la fel ca cele folosite de dameze).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Poze

Cand imi aduc aminte......spre rusinea mea

si eu la fel

21+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput