Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Nu stiu sa pun link, dar incerc...carucior Paula, 25+ cu Andrei |
f fain...merita...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui arissa Buna ziua, delfinariu! Am revenit si eu la munca saptamana asta. Saptamana trecuta am avut un concediu prelungit pe care l-am petrecut la Piatra integral. A fost foarte frumos, am avut cateva iesiri la Iasi, la Bicaz, la cetatea Neamt, mi-a placut mult. Am recuperat cu greu tot ce ati scris, muulte capitole, sunteti tare harnicute. In linii generale vad ca discutati mult de achizitii-eu nu am mare lucru de zis pentru ca nu vom cumpara probabil decat un scaun de masina si un scaun de masa, in rest doar maruntisuri pentru ca am multe de la Maya si mai primesc de la sora mea. Astazi am fost la dr de familie si am stabilit ca voi intra in prenatal pe 10 mai, ceea ce inseamna ca mai merg la munca pana pe 4 mai inclusiv, apoi imi iau 3 zile concediu de odihna si gata . Abia astept, nu mai am chef de nimic si chiar simt nevoia sa ma odihnesc.arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 24+ |
Bine ai revenit
.Chiar ma intrebam ce mai e cu fetele care n-au mai intrat ... Andreea84, Btz_ovi, Otilia, ...
Cris
26+ cu
beluistef spune:
Pana acum mi-au iesit valori normale, insa sincer mi-au trecut la scenarii prin cap si deja l-am agitat pe micut. De trigliceride stiam ca este normal sa fie date peste cap, insa TGP-ul ala m-a pus pe ganduri...mai ales ca am avut anul trecut o experienta neplacuta cu niste analize gresite de hepatita...acum mi-au revenit acele momente de trauma psihica prin care am trecut atunci...bine le-am refacut si au fost in regula nu aveam hepatita...insa acuuuum.
Ma consolez cu gandul ca poate duphastonul ala l-a facut sa iasa cu valoare peste normal. Abia astept sa merg miercuri la doctor.
Elena,
28+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo fetelor, aruncati un ochi pe greenababy.ro. puneti voi www in fata..scutece refolosibile..wrapuri.. legat de wrap..mic mic, mi-ar fi frica sa il puna, dar dupa 6 luni cd sta bine in fundulet, eu zic ca e ok. mai ales cd mai ai inca un copil Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, eu pt asta micu iau sling...e recomandat de la nastere...spre deosebire de wrap...imi pare rau ca n-am luat cat era Eric mic...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
matusa77 spune:
Arissa pe 10 mai? Cand ai DPN. Mie doctora mi-a zis ca pot intra dupa 13 mai si am DPN pe 25 iulie.
Eu nu mai inteleg
saptamana 25
Ducu
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Aici despre experienta unei mamici care a folosit scutece refolosibile. Cris 26+ cu ![]() |
mai, cu unele explicatii sunt de acord, cu altele...hmmmmm...nu sunt convinsa...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro Fetelor, am o dilema: vreau sa caut un scaun auto , de la 0 la 18 kg, insa preturile difera de la 270 lei la 1200 lei. Nu inteleg in ce consta diferenta... In afara de numele firmei... E ceva important ce ar trebui luat in considerare? Spre ex, la carucior, am vrut sa se transforme in landou, sa aiba si huse de ploaie, sa aiba roti pivontante... Asa l-am ales, cu aceste functii... Dar la scaunul auto, toate imi par la fel. Ce functii fac departajarea? Pls ajutati-ma cu un sfat... ![]() Cristina 27+ cu ![]() |
Cristina, mie mi se pare important ca scaunul auto sa aiba baza...e vorba de un fel de inaltator sa zicem, care se prinde bine in centurile de siguranta si pe el se monteaza scaunul...care la randul lui va fi prins in aceeasi centura...cand iei scaunul jos din masina baza ramane pe loc, in masina...e mult mai safe...si eu caut asa ceva...inca nu m-am hotarat la model...
dar gasesti explicatii daca cauti pe google la scaune auto cu baza ...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
| citat din mesajul lui crispro Fetelor, am o dilema: vreau sa caut un scaun auto , de la 0 la 18 kg, insa preturile difera de la 270 lei la 1200 lei. Nu inteleg in ce consta diferenta... In afara de numele firmei... E ceva important ce ar trebui luat in considerare? Spre ex, la carucior, am vrut sa se transforme in landou, sa aiba si huse de ploaie, sa aiba roti pivontante... Asa l-am ales, cu aceste functii... Dar la scaunul auto, toate imi par la fel. Ce functii fac departajarea? Pls ajutati-ma cu un sfat... ![]() Cristina 27+ cu ![]() |
Merci ELADEA si CRIS, ma mai uit pe net, sa imi aleg ceva...
Cristina
27+ cu
arissa spune:
matusa, am dpn pe 14 iulie. DR mi-a spus initial ca, teoretic, as putea intra in prenatal pe 14 mai(la 7 luni), insa a fost de acord sa mi-l dea cu cateva zile mai devreme.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+

. Abia astept, nu mai am chef de nimic si chiar simt nevoia sa ma odihnesc.