Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

http://www.greenbaby.ro/ - interesant site-ul dar nu ma inteleg cum e cu pampersii-ce pret au si cam cate bucati ai nevoie sa spunem de la 0 la 3 luni?!!!!!!

Nu stiu cum e la voi dar la mine hormonii imi reseteaza neuronii!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Aici despre experienta unei mamici care a folosit scutece refolosibile.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

paula, f frumos caruciorul!

Stie cineva ceva ce Graco Mirage? Poate fi folosit de la 0+, insa nu are landou. Cum?

Referitor la scutecele refolosibile iata ce am gasit pe greenbaby:

Cate scutece sa cumpar?

Va recomandam sa cumparati 20 de scutece, Veti avea nevoie de mai multe cand bebelusul este mic (un nou-nascut are nevoie de 7-8 scutece pe zi), si de mai putine, cand creste mai mare (5-6 scutece pe zi). Cu cat mai multe scutece aveti, cu atat mai putin trebuie sa spalati. Daca aveti 20 de scutece, acestea vor fi de ajuns pentru 2-3 zile cand micutul dumneavoastra este nou-nascut, si pentru 3-4 zile mai tarziu.

De ce altceva mai am nevoie?

• Protectie scutec biodegradabil, care se poate arunca in toaleta la fiecare schimb de scutec. Usureaza mult curatarea scutecului.

• Sac pentru scutece pentru a depozita scutecele murdare pana la spalare, acasa si cand sunteti pe drum.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PAULA e bun caruciorul.plasa de cumparaturi poate gasesti separat,cauta la accesorii.la carutul meu la fel am luat separat,se scotea si se punea usor .

RODYCA spune-i sotului sa mai vorbeasca cu prieteni care au asistat,sa ii povesteasca.si nu il lasa sa vada imagini inainte ca se sperie degeaba,si nu are de-a face cu ce vezi acolo filmat ,el nu va avea aceeasi imagine,mare lucru oricum nu vede.dar "traieste".si pe mine ma ingrozesc si acum imaginile unei nasteri,daca vad la tv,si fiind acolo e total diferit si nici nu vezi nimic.toate detaliile alea pe care le vezi la tv le vede doar moasa.
hai ca sigur o sa asiste,ca aici toti barbatii asistacand o sa vina medicul dupa el sa il ia,o sa ii fie rusine sa mai fuga

asa a facut un prieten,acum 10 ani a nascut sotia lui aici,inca pe vremurile alea asistau barbatii.si el zicea ca nu si nu,ca el lesina,ca el a lesinat la durere de cap sau la injectii...degeaba ii spuneau ca mai repede lesini de la ac decat la o nastere !! el nu si nu ca ii e frica.
cand au veniot medicii sa intrebe cine e tatal,el a crezut ca gata s-a nascut si s-a dus sprinten.l-au luat si cand colo nevasta era pe masa de nastere ! i-a fost rusine sa mai fuga
A venit apoi asa ca un cocos,barbat !!! caaaa a fost usor,10 minute si gata,ca nu a fost nimic de speriat,si ca peste toate A FOST SUPER ca a intrat !

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetelor, am o dilema: vreau sa caut un scaun auto , de la 0 la 18 kg, insa preturile difera de la 270 lei la 1200 lei. Nu inteleg in ce consta diferenta... In afara de numele firmei... E ceva important ce ar trebui luat in considerare? Spre ex, la carucior, am vrut sa se transforme in landou, sa aiba si huse de ploaie, sa aiba roti pivontante... Asa l-am ales, cu aceste functii... Dar la scaunul auto, toate imi par la fel. Ce functii fac departajarea? Pls ajutati-ma cu un sfat...

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Despre scutece refolosibile am mai citit aici, aici si aici.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor am un morcov mare...dintre analize trigliceridele mi-au iesit marite destul de mult fata de valoare de referinta si TGP iarasi mi-a iesit mare de la 41 maxim cat era normal...mi-a iesit 75...sa ma panichez ????? Oare duphastonul sa influenteze valoarea asta a TGP...ca trigliceridele am inteles ca este normal sa fie marite, dar tgp ???

Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetelor, am o dilema: vreau sa caut un scaun auto , de la 0 la 18 kg, insa preturile difera de la 270 lei la 1200 lei. Nu inteleg in ce consta diferenta... In afara de numele firmei... E ceva important ce ar trebui luat in considerare? Spre ex, la carucior, am vrut sa se transforme in landou, sa aiba si huse de ploaie, sa aiba roti pivontante... Asa l-am ales, cu aceste functii... Dar la scaunul auto, toate imi par la fel. Ce functii fac departajarea? Pls ajutati-ma cu un sfat...

Cristina 27+ cu

eu nu stiu, dar poate te ajuta fetele care au mai cumparat. Ma gandesc sa te uiti la aceeasi marca, la cel mai ieftin si cel mai scump scaun si vezi ce zic in plus la ultimul. Cred ca e vorba de sistemul de prindere, materiale....

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor am un morcov mare...dintre analize trigliceridele mi-au iesit marite destul de mult fata de valoare de referinta si TGP iarasi mi-a iesit mare de la 41 maxim cat era normal...mi-a iesit 75...sa ma panichez ????? Oare duphastonul sa influenteze valoarea asta a TGP...ca trigliceridele am inteles ca este normal sa fie marite, dar tgp ???

Belu, nu intra in panica. Merg la dr sa ti le interpreteze. La unele valori e normal sa nu fie in limte din cauza sarcinii, acuma nu stiu care... Banuiesc ca pana acum ti-au iesit ok, nu?

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Elena, stai linistita, pe langa textul: analizele garvidelor sunt date peste cap, intr-adevar, hormonii pot da afectiuni hepatice, de asta in prospect scrie ca trebuie sa se ia numai in primul trimestru, ori tu deja esti in trim3. Dar na, ce nu facem noi pt bbcii nostri

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna ziua, delfinariu!

Am revenit si eu la munca saptamana asta. Saptamana trecuta am avut un concediu prelungit pe care l-am petrecut la Piatra integral. A fost foarte frumos, am avut cateva iesiri la Iasi, la Bicaz, la cetatea Neamt, mi-a placut mult.

Am recuperat cu greu tot ce ati scris, muulte capitole, sunteti tare harnicute. In linii generale vad ca discutati mult de achizitii-eu nu am mare lucru de zis pentru ca nu vom cumpara probabil decat un scaun de masina si un scaun de masa, in rest doar maruntisuri pentru ca am multe de la Maya si mai primesc de la sora mea.

Astazi am fost la dr de familie si am stabilit ca voi intra in prenatal pe 10 mai, ceea ce inseamna ca mai merg la munca pana pe 4 mai inclusiv, apoi imi iau 3 zile concediu de odihna si gata. Abia astept, nu mai am chef de nimic si chiar simt nevoia sa ma odihnesc.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+

Mergi la inceput