Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Mie mi-au placut culorile, ca in rest are roti cam mici si manerul nu e intreg, dar mi s-a parut asa vesel, ca nu am mai tinut cont de nimic
...Sper sa nu am pb cu el...ca pana la urma nu il va folosi toata viata.
Paula,
25+ cu
Andrei
anca_vlad spune:
e frumos sa il stapanesti sanatoasa!
Nu are cos pt cumparaturi?
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bamboletta spune:
burticile
si delfinasii 

azi sunt

revin cand imi trece
o zi buna 
Bamboletta
20+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 coteasca da-i..cu ideile lor. eu sunt in medical si de exemplu saptamana asta 3 zile am fost pe drumuri la doctori( si 2 ore am pierdut numai pe drum dus), ba sa imi iau analize, ba sa iau rezultatele, azi ma duc la ginecolog. si e normal pana la urma, ca sunt in medical am probleme nu stau acasa ca ma simt obosita si vreau sa dorm. e stupid ce vor si astia. nua sa se verifica. eu cred ca am prins un pui de raceala ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 26+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Pai nu stiu cum sa te chinuie mai mult si din pacate foarte multi dintre ei sunt tare incompetenti si din cauza lor pagubim noi. Ai grija cu raceala, e bun un ceai de lamaie, eu mai beau din cand in cand, are si vitamina C

Sanatate multa
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
bamboletta spune:
Paula-e fain carutul...seamana cu cel de la chicco 3 in 1 ![]()
Bamboletta
20+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
coteasca spune:
Am RH negativ si sotul pozitiv. Mi-au facut o data analize la 18 sapt si pe rezultate scria ca am anticorpi lipsa si m-au chemat din nou la 28 de sapt, acum sper sa iasa bine. Mie nu mi-au facut nici un vaccin, doar mi-au luat niste sange, atata tot, la fel ca si prima data.
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
anca_vlad spune:
http://www.greenbaby.ro/ - interesant site-ul dar nu ma inteleg cum e cu pampersii-ce pret au si cam cate bucati ai nevoie sa spunem de la 0 la 3 luni?!!!!!!
Nu stiu cum e la voi dar la mine hormonii imi reseteaza neuronii!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
paula_m spune:
Multumesc pt aprecieri
Anca, cos de cumparaturi? Nu cred ca are. Are doar gentuta.
Dar nu ma mai razgandesc, ca am stat zile si ore in sir cautand carucioare. I-am innebunit pe toti in jurul meu...![]()
Paula,
25+ cu
Andrei
Cris2010 spune:
Fetelor, ce stiti voi de "boxul" lui bebe in burtica. Eu numai ce-am terminat de mancat o grefa, iar bebelina mea m-a "mangaiat" pe sub coastele din dreapta de am ramas fara aer. Ii plac sau nu grefele, ce sa inteleg?
.
Cris
26+ cu
bumblebee spune:
Anca, eu zic ca mai am un neuron gravid, care ma mai si paraseste la nevoie, migreaza spre bb
. Nici eu nu m-am dumirit cu preturile si vorba ta, cam cate de astea ne trebuiesc?
Alina
24+ cu 
gargarita

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!