Ca la noi la nimeni !

Ca la noi la nimeni ! | Autor: Mariana_D

Link direct la acest mesaj

Dupa ce m-am obisnuit cu clasa politica "cinstita si luptatoare pana la sange " pentru binele cetateanului aflam ca nici "saraci" preoti nu o duc mai rau.
Daca zilele trecute aflam "scorurile" preotilor pentru oficializarea unui botez sau cununie (http://www.libertatea.ro/stire/iata-ce-tarife-au-preotii-281053.html) dau prin presa de o stire BOMBA :
Un preot dintr-un sat aflat la 30 de kilometri de Capitala, si-a achizitionat o masinuta de "doar" 200.000 euro . Si nu vorbim de marca nostra autohtona Daciuta super imbunatatita, ci dom'le de un Maserati Quattroporte ca doar na si parintele-i om.
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/popa-si-a-tras-aspirator-de-gagici-98863.html .Si tinand cont ca doamna preoteasca e farmacista (si bineinteles "saraca" conduce si ea o decapotabila). De cand e preot si-a permis sa-si deschida si un lant de farmacii .
Care o fi reteta succesului ca s-o pun si eu in practica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

casatoreste-te cu un preot cu o parohie bogata ! simplu, nu ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Ce buna era legea 13,de pe timpul raposatului cand erai luat la rost si trebuia sa-ti justifici sursa veniturilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

CorinaDani asa am sa fac........
Anunt la matrimoniale : " Tanara , frumoasa, devreme acasa, caut sa devin preoteasa dar nu pentru orice popa ci pentru unu smechercu bolid in fata portii".
Nu aruncati cu oua, va rog frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cica sa faci ce zice popa,nu ce face popa.Eu as zice sa schimbam ordinea in propozitie.La mama, in oras, preotul are mori de multi ani si fiul a studiat in USA,nu din cei admisi cu bursa.O sa-l bat la cap pe al meu sa-si schimbe profilul,vad ca renteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nu dati cu pietre in bietii popi. Banii nu le da Dzeu, ci enoriasii.... Popa intinde mana, dar daca le umplem buzunarele, sa nu ne miram ca au bani
Sunt si popi mai bogati, altii mai saraci, depinde cum e dotat fiecare la capitolul responsabilitate si bun simt.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

ce legatura are subiectul asta cu "in unul sau in doi..." nu pot sa-mi dau seama...
acum in legatura cu preotii din romania,sunt strangatori,nu gluma))))))nu e prost cine primeste,ci ala care da))))))cu toate ca m-ar mira ca din banii enoriasilor sa fi luat masina...cine stie de ce manevre se tine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mariana, exista mai jos un subforum in care trimiterile tale la cancan s-ar incadra foarte bine. Parca birfe se numeste...

Io personal nu-i agreez pe cei care ii intereseaza de buzunaru' altuia, de averea si capra vecinului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui elizaj

ce legatura are subiectul asta cu "in unul sau in doi..."

Chiar asa! Poate roaga autoarea vreun moderator sa-l mute prin alte zari...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Nu ma provocati cu subiecte din astea ca risc sa-mi vars toti nervii aici... Imi povestea maica-mea ca a plecat popa nostru din sat (dupa ce si-a facut vila nu stiu unde, apartament "in centru" si masina "tare". Si uite-asa a venit alt preot in micutul nostru sat. Si a doua zi de Pasti lumea era la cimitir. Si in momentul in care preotul a facut rugaciunea la un mormant, o babutza i-a bagat in buzunar niste bani. El i-a scos, i-a numarat si i-a dat inapoi ca nu-i de-ajuns!!!! Comentariile sunt de prisos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Nu dati cu pietre in bietii popi. Banii nu le da Dzeu, ci enoriasii.... Popa intinde mana, dar daca le umplem buzunarele, sa nu ne miram ca au bani
Sunt si popi mai bogati, altii mai saraci, depinde cum e dotat fiecare la capitolul responsabilitate si bun simt.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Da' cand e vorba de doctori sunt niste spagari toti

Poate are banii de la necasta-sa. Se castiga superbine cu farmaciile.
Poate a castigat la loto. Greu de crezut ca a primit 200.000 de euro de la bietii oameni de pe acolo.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput