Ca la noi la nimeni !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

xio,bravo tie,asa da,sari fuguta in ajutorul celor mai "napastuiti"))))))))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Huh abia astept sa ma maritva spun cum sta treaba dupa.Promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

deya,te mariti cumva cu vreun preot???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui elizaj

xio,bravo tie,asa da,sari fuguta in ajutorul celor mai "napastuiti"))))))))))))))))))

Eu evit sa judec o0mul atunci cand nu stiu nimic depre el. Mai exact , de dat cu parerea imi dau , ca e in firea omului , dar plec de la premisa de nevinovatie , nu de la aia de porc vinovat care n-are nici un fel de scuze

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

200.000 euro pe masina aia?? Eu i-as fi recomandat un BMW X6 la mult mai putin, de restul isi putea cumpara seminte :))))))
Fraieri sunt aia care intretin gusturile scumpe ale popii si pt ce?....

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai probabil ca nu au alta varianta,el ingroapa,boteaza ,cununa,etc si nu -i dai cat cere nu presteaza.Orasele sunt importite in zone ,fiecare apartine de alt preot,nu ai cum sa scapi de o persoana,la sate e cate unul sau doar in comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daca cativa preoti sunt dupa bani si le cer oamenilor sume colosale, desi poate acestia nu au de unde sa-i dea, dar pt ca exista doar un singur preot la sat, iar ei trebuie sa-si inmormanteze rudele, sa faca un botez sau sa se cunune, asta nu inseamna ca toti sunt la fel

mai bine informati-va inainte sa judecati si sa-i bagati pe toti in aceeasi oala.

stiu si eu cazuri in care au case, masini, etc. dar stiu si cazuri in care abia traiesc cu salariu de 8 mil si se chinuie sa stranga niste bani cu care sa renoveze biserica, sa puna caldura, sa plateasca utilitatile.

asa k mai bine nu mai comentati daca nu stiti cum sta treaba

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

de doctori de ce nu zice nimeni nimic?

dc te duci la o consultatie pana nu ii bagi ceva in buzunar nu iti zice nimic concret. cum i-ai dat incepe si turuie

dc e nevoie de o reteta, trimitere de la medicul de familie la fel

dc trebuie sa te operezi, pana nu le bagi la toti in in buzunar nici nu se uita la tine,de la doctori, anestezisti, pana la femeia de serviciu

ganditi-va cat ia un medic pe o nastere. in jur de 1000-1500ron min. dc are 4-5 nasteri pe zi cat "castiga". iar dc nu ii dai te lasa sa te chinui de iti vine rau.

pe ei nu ii criticati ca aveti nevoie de ei. dar de preoti nu.
dar in schimb cand aveti nunta sau botez vreti fast domne. ca asa e romanul. dar habar nu aveti cat costa fastul vostru, iar dupa criticati ca asa si pe dincolo.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

de doctori de ce nu zice nimeni nimic?

dc te duci la o consultatie pana nu ii bagi ceva in buzunar nu iti zice nimic concret. cum i-ai dat incepe si turuie

dc e nevoie de o reteta, trimitere de la medicul de familie la fel

dc trebuie sa te operezi, pana nu le bagi la toti in in buzunar nici nu se uita la tine,de la doctori, anestezisti, pana la femeia de serviciu

ganditi-va cat ia un medic pe o nastere. in jur de 1000-1500ron min. dc are 4-5 nasteri pe zi cat "castiga". iar dc nu ii dai te lasa sa te chinui de iti vine rau.

pe ei nu ii criticati ca aveti nevoie de ei. dar de preoti nu.
dar in schimb cand aveti nunta sau botez vreti fast domne. ca asa e romanul. dar habar nu aveti cat costa fastul vostru, iar dupa criticati ca asa si pe dincolo.

Albumele noastre

No , Bebelu , pai ce treaba e asta?
Cu un mesaj mai sus ne dai scatoalce peste cap pentru ca facem generalizari , si acum hop si tu faci acelasi lucru.

Pai e treaba asta sau bataie de joc?
sau esti ca si zicala aia "sa faci ce spune popa , nu ce face popa".
Tu propovaduiesti bine , da' incearc a sa si urmezi ce spui ca altfel uite , te urecheaza lumea.

Si ca sa te calmez: daca te iau de manuta si te aduc in TM la 3 spitale unde nu trebuie sa dai nimic la nimeni imi cumperi o ferma?
Te incumeti ori nu?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

eu sincer la cati medici am mers pana acum, si crede-ma ca am fost la multi. unu nu a zis ca nu imi primeste banii

decat cei care lucreaza la particular si nu au voie sa ia un ban

dar cei de la particular lucreaza si la stat

deci la particular zic "nu multumesc, nu trebuie"

iar la stat iti zambesc si parca iti zic sa mai dai ceva k nu e de ajuns.

poate or mai fi si medici care chiar nu iau nimic. nu zic nu. dar sunt ff putini.

pe cand la preoti e taman invers. sunt cativa care iti iau si pielea de pe tine, si ffffff multi care abia au cu ce-si intretine familia.

eu nu vreau sa intru in discutii cu nimeni. doar ca pe pe preoti chiar nu trebuie sa-i judecati

Albumele noastre

Mergi la inceput