Ca la noi la nimeni !
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Aaaaa , deci de la "nu se uita nimeni pana nu platesti" ajungem la "unul nu a refuzat banii". Asta e altceva.
Ca tu dai si ala care are salariul de toata jena primeste , aia e alta problema.
La chelneri dai fara sa te gandesti , dar la doctori dai si dupa aia ii faci pe ei hoti ca au luat ce ai oferit tu.
Atunci cand iti spune unul ca nu te consulta daca nu ii dai bani , adica atunci cand cere spaga , atunci e hot.
Bine ca am lamurit-o
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
deya spune:
Elizaj nu am cum sa ma marit cu u preot ca daca e preot e deja insurat.Prietenul posibil sa devina preot, sa fie hirotonit daca ne ajuta Dumnezeu.Si stiu muuuultii preoti(daca ma invart in lumea lor) si ii numar pe degete pe cei cu masini scumpe si vile.
Vile chiar nu stiu niciunu, masini scumpe cativa!
jenn spune:
Orice profesie ar avea cel care isi conditioneaza prestatia de o suma de bani e lacom si josnic.Ca accepta ceva din cauza salariului mic e alta treaba.Cine isi lasa viata pe mana unui medic care vine cu 3 autobuze de la periferia orasului-ca acolo si-a permis sa inchirieze ceva-la spital sa opereze?
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 eu nu vreau sa intru in discutii cu nimeni. doar ca pe pe preoti chiar nu trebuie sa-i judecati |
de ce nu?
ellinia spune:
Preotii intr-adevar sunt de doua categorii: cei care au parohii bine situate, cu multi enoriasi, in orase mari, sate mari, etc. Aceia o duc foarte bine, au niste case de sta mata in coada, masini la fel. Stiu si eu cativa de prin oras. Pe de alta parte sunt preotii care stau in sate mici, cu populatia imbatranita, aceia o duc mai prost. Stiu si un preot tanar, cu trei copii, care are parohie undeva in judet, fara sa aiba casa parohiala acolo in sat, a stat multa vreme cu chirie, acum are un apartament cu 2 camere inchiriat prin ANL, masina cumparata de parinti cu care face naveta zilnic. Sunt cazuri si cazuri, dar, cei mai multi sunt cei care fac bani frumoasi pe spinarea enoriasilor, ridica biserici de intalnesti cate una pe fiecare strada, au masini de nu-ti vine sa crezi. Si, in zonele rurale, preotii au foarte mare influenta, oamenii asculta orbeste de ei, asa ca ei profita in relatia cu autoritatile, de exemplu. Ca la alegerei, pe cine sustine preotul ala iese primar/parlamentar, etc.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Aaaaa , deci de la "nu se uita nimeni pana nu platesti" ajungem la "unul nu a refuzat banii". Asta e altceva. Ca tu dai si ala care are salariul de toata jena primeste , aia e alta problema. La chelneri dai fara sa te gandesti , dar la doctori dai si dupa aia ii faci pe ei hoti ca au luat ce ai oferit tu.Atunci cand iti spune unul ca nu te consulta daca nu ii dai bani , adica atunci cand cere spaga , atunci e hot. Bine ca am lamurit-o ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
La chelneri dai la urma, la doctori trebuie sa dai la inceput!
La chelneri le lasi ciubuc pentru ca te-a servit frumos si ti-a adus mancarea calda, la doctori trebuie sa dai pentru a se purta frumos si pentru a mai iesi cald din spital !
Doctorii se considera o clasa mult superioara profesional decat chelnerii, deci si recompensele sunt muuuuult diferite.
Asa ca virgula comparatia nu prea sta in picioare .
Scuze pentru off topic!
petra spune:
Si acum la subiect!
Cert este ca nu mai sunt multi preoti smeriti si cu gandul doar la rugaciune si Sfanta Biserica. Eu am cunoscut 3 preoti deosebiti in viata mea. Doi dintre ei m-au si cununat si botezat primul copil. Erau deosebiti. Acum toti 3 se odihnesc printre astre. In locul lor au venit niste preoti tineri si intreprinzatori ce nu s-a mai vazut. Au recladit imediat biserici, au comandat cele mai mari si deosebite clopote,lumea ii admira ce frumos stiu sa se gospadareasca dar nu exista duminica sa nu anunte in biserica ca se strang bani ba pentru una,ba pentru alta si tot asa !Pana si-au dat seama oamenii ca pe langa ceea ce se face la biserica, preotilor le mai crestea cate o casa, cate o masinuta bengoasa, cate o mica afacere pe numele sotiei, soacrei sau matusii Ileana.
Un exemplu de popa "cinstit" este ala care a fost prins facand contrabanda cu tigari pe la vama Siret. A incercat sa-i dea unuia de la politia de frontiera 4.000 euro ca sa inchida pentru juma de ora camera video care supraveghea fasia verde dintre Romania si Ucraina.Inventiv popa nu-i asa ? Ala de la frontiera ori de cinstit, ori ca i s-a parut putin l-a anuntat si a fost prins popa in flagrant cand ascundea baxuri cu tigari pe la enoriasi-pretenari, prin sura!Intrebati oamenii din sat ca parerea au despre popa toti ziceau ca este un om tare bun, saritor si descurcaret ca "iaca ce frumoasa a facut biserica noastra" zicea o baba.