Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor!
Am aterizat si eu acasa. Adica noi!
LA MULTI ANI ELENUCA SCUMPA!!!! Fericire, sanatate, bucurii, numai bine iti doresc!!!
Regimul balerina: la 8 dimi un ceai, la 10 dimi un ou sau doua oua fierte, la 12 un pahar de suc rosii, la 2 o suta grame de sunca de pui (eu prefer piept de pui la gratar) la 4 un mar, la 6 100 gr branza dulce. In rest apa plata sau ceaiuri cat cuprinde!
Cleo nici noi nu mai punem caciula de vreo 2 saptamani. Chiar mi-a zis directoarea sa-i aduc una sa o aiba acolo, cand ii scoate in curte. Ma rog, i-am dus, sa nu se simta femeia stresata.
Azi n-a mai fost asa simplu, am lasat-o plangand. In timpul zilei m-a sunat directoarea de 2 ori sa imi spuna sa stau linistita ca e totul ok, ca se joaca, bla-bla. Cand am ajuns sa o luam am gasit-o destul de trista. Ma doare inima... Ingrijitoarea a zis ca s-a trezit mai scancita... Of, o suferi, saracuta? Ma uit la ea si e cam suparata, asa... Adica e cuminte dar parca nu mai e vesela, asa... nu stiu, sper sa mi se para, sau poate sa fie si maselele si de aia sa aiba starea asta, of, nu stiu...
Va pup...
Laurita
Nu stiu ce mai vroiam sa spun... ca sunt trista si eu...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Daaa, nici eu nu prea am avut curaj fara caciulita. Adica e vant nasol de tot, nu altceva. Cind stau la nisip in parc, in soare, clar fara caciula si cu vesta sau puloveras subtirel, dar altfel la vremea de acum nu pot.
Mi_bebelina,Mihaser,Aelita, Danicris, si multumesc de urarile de sanatate. Sper din suflet sa scapam de probleme, luni sa fim apti de cresa ca vreau sa pun la punct ce mai am pe ici pe colo, plus ca vreau sa-mi vad nepotica si finutaDoamne ce emotii am!!!!
Dani, hai ca va fi bine, ai sa vezi. Iar Vlad o sa vada ca el tb sa ia exemplu tatalui ca e baietel si sa petreaca mai mult timp impreuna...asa ca sa poti sta cu Andra.
Siiiiis, nici nu discut sa nu vii la noi in timpul verii si sa stai linistita. Noi probabil nu vom fi acolo inca, dar tot aproape suntem si va fi mult mai bine.
Aelita...dar cita rabdare ai, iubita. Poate sunt si ei mai linistiti...Nu stiu dar la mine parca merge din ce in ce mai in neintelegere. Matei nu vrea sa accepte nimic, se impotriveste la absolut orice...Nu stiu ce sa-i mai fac. Crize la ordinea zile...Azi a fost mai linistit, chiar ne-am inteles bine, da rprobabil si pt ca nu l-am scos afara deloc si probl apar la noi cind vreau sa-l imbrac sau sa intram in casa/dezbrac...Uuuf!!! SI d-aia sunt pachet de nervi, imi vine sa explodez din orice...
Lilly, hai ca mergeti spre bine. Inceputul a fost facut, acuma cred ca ar tb sa pleci imediat din gradinita, sa nu mai stai sa verifici dc plinge sau nu. Crezi ca poti sa faci asta, pt ca unele mamici nu pot. Dar poate e mai bine

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, hai ma...nu te intrista ca te simte fata. Pana la urma nu asta e cursul normal al vietii fiecaruia? Nu tot tb sa se obisnuiasca departe de parinti si in colectivitate cu alti copilasi?? Nu avem cum sa evitam lucrurile astea. ba chiar e mai sanatos si pt ei, scumpa. Gindeste pozitiv. Va fi bine!Iti spune o mamica care a trecut de 2 ori pe asta

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ylari, hai ma...nu te intrista ca te simte fata. Pana la urma nu asta e cursul normal al vietii fiecaruia? Nu tot tb sa se obisnuiasca departe de parinti si in colectivitate cu alti copilasi?? Nu avem cum sa evitam lucrurile astea. ba chiar e mai sanatos si pt ei, scumpa. Gindeste pozitiv. Va fi bine!Iti spune o mamica care a trecut de 2 ori pe asta

Simona, mami de baieti

Stiu, scumpa, si la fel gandesc si eu, dar n-are cum sa nu ma doara inima cand o vad asa trista... ma rog e ok acum, dar sincer era asaaa... nu zambea, nu nimic, doar ma strangea in brate
Da, si Iuby la fel spune, sa fiu puternica, sa nu ma vada ca plang... O sa fie bine, ma gandeam maine sa o duca doar sotul. Poate o doare si asta, ca se desparte de amandoi odata. Plus ca nu erau nici copilasi veniti, eram primii...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sunt asa obosita ca nu mai stiu ce ams cris si cand..dar imi amintesc ca am vazut poze cu Victoria,e atat de frumoasa cu ochisorii ei,cum "planta" ea florile Desiree,a mai ramas o floare-n picioare?

imi amintesc ca prin ceata,seara am o stare de leguma de la sarcina..

LAURA nici eu nu am asa rabdare,ii cert,apoi ne trece,Sofia vine la mine si se incolaceste pe piciaorele mele si zice "perdonme,mama,perdoname"(iarta-ma) si cand ii intreb " e frumos ce ati facut aici?" ea zice "nu! lo siento,mama"(imi pare rau),el nu zice,dar s eincolaceste si el pe picioarele mele...Asta dupa ce ii cert,dupa ce el pune ochii aia ca de milog,ea fuge sub canapea...si atunci ne iertam,ne imbratisam,ei promit ca nu mai fac,eu promit ca nu mai tip...Si o luam de la cap

Azi au fost cuminti,chiar am putu sa zac in canapea mult,ca am o stare de somnolenta...ploua de 3 zile.nu i-am scos la joaca,nisipul e ud,topoganele ude,doar la cumparaturi ,au luat aer.

dar toata ziua in casa au fost exemplari azi.
sa nu ii deochi,ca mai e pana se culca.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Andrei Razvan!

Elenuca!

Bogdan e putin mai bine, desi inca i se infunda nasucul si mai are mucisori. Sper sa putem ajunge luni la gradi, si sa nu mai racim si sa stam atat de mult acasa.

In rest... se pare ca problemele mele din decembrie au revenit la ordinea zilei. De data asta incerc sa o rezolv cu capul si nu cu inima. Vom vedea ce si cum va fi! Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna, mai intru si eu sa vad ce mai faceti si sa va mai aduc aminte de noi.
Daria s-a acomodat la gradinita, o duc eu si dupa ce intram in curte, fuge pe scari deschide usa si sare in bratele lu'miss Cristina de sunt si putin geloasa , eu le zic pa si plec, dar nici nu ma aude. Ma bucur ca am scapat de tragedia aia cu ma-ma, lacrimi de crocodil, strans in brate... ufff, parca a fost tare demult.
Au fost in excursie la Ferma animalelor, au avut cateva Birthday party, numai distractii acolo.
Unde e Lori? Am sarit eu ceva? Imi e tare dor de fetele cu care ma mai vedeam, acum nici sa vorbesc cu ele nu prea mai apuc. Abia astept sa vina ziua Dariei sa ne mai vedem si noi , pana atunci sper sa ne mutam in casuta noastra care e aproape gata, dar am terminat cashu si nu stiu cum o sa facem.
Eu la serviciu am o groaza de lucru, parca toate m-au asteptat pe mine sa ma intorc, dar sunt mult mai relaxata si imi face tare bine sa stau printre 'oameni de varsta mea' (asa ma plangeam eu inainte de plictiseala ca vreau si eu sa mai stau cu oamnei de varsta mea).

Laura mai ai putin nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut. Sper sa intru pana luni si sa iti mai urez o data nastere usoara.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare la toate fetele!

Azi am fost sa-mi controlez nasul, toate bune si frumoase...o sa se vindece frumos...am scapat...ufff
Apoi m-am dus la fostul loc de munca de unde m-am intors cu un gust amar si foarte dezamagita: din cauza crizei, nu-si permite firma sa ma mai primeasca si vor sa ma trimita in somaj. Nu ma asteptam la una ca asta, dupa atatia ani...ce m-a durut cel mai mult e ca desi politica sefului era "ultimul venit, primul plecat", unul din colegii mei care a venit in firma la doi ani dupa mine, si care imi va fi si ruda pentru ca s-a combinat cu una din nepoatele mele (si asta datorita mie), a dat cu limba unde trebuie (am aflat azi) si el va ramane in firma...deh, daca eu nu sunt genul "pupincurist"
Ce ma bucura totusi e ca, daca nu-mi gasesc ceva intre timp sau firma nu-si revine si nu ma cheama inapoi (asa mi-au promis), voi mai sta cu fata si in vara asta si scap si de stresul cu cresa sau gradinita...

La multi ani, Elenuca! Sa fii sanatoasa si bucuroasa toata viata!
La multi ani, Andrei Razvan, pui de Analisa! Sa cresti mare si cuminte!

Laura, eu in locul tau n-as mai sta pe ganduri: m-as duce la mama val-vartej, mai ales ca are curte...

Mi_bebelina, mi-ai facut o pofta cu ciorba de perisoare...i-a placut Deliei?

Alysh, daca pui ou deajuns, n-are cum sa nu-ti iasa perisoarele...go for it!

Cleo, eu n-am indraznit sa o las fara ceva pe cap...nu chiar caciula, dar o bandana tot i-am pus...

Lilly, incet-incet o sa se acomodeze si Julia la gradi, nu se poate altfel...
Si Cris se trezeste la 8, cel tarziu 8 jumate'...dar nu stiu ce a avut zilele astea la pranz, ca nu voia sa doarma nici singura, nici cu mine, nu voia nimic...azi a ramas cu tac'su si n-a avut probleme...poate si-a revenit...

Ylari, poate totusi o supara dintisorii pe Eva...oricum, cum ti-au zis si fetele, nu trebuie sa te vada ca suferi si tu...mai rau ii face...bafta!

Simona, sanatate rapida lui Matei!

Crina, iar probleme cu sotul? off, biata de tine!

Micaela, bine ca ai de lucru!; felicitari pentru acomodarea la gradi!

Chiar, ce mai faci Lorich? pe unde bantui?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

sunt asa obosita ca nu mai stiu ce ams cris si cand..dar imi amintesc ca am vazut poze cu Victoria,e atat de frumoasa cu ochisorii ei,cum "planta" ea florile Desiree,a mai ramas o floare-n picioare?

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Da, iubita, toate! Victoria e fff grijulie cu flori, frunze, le atinge, zice "Nice" si le mangaie, dar nu le rupe niciodata!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani, Elenuca!
La multi ani, Andrei Razvan!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput