Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari nu fii trista, iubita!

Crinutza, imi pare tare, tare rau de probleme.

Of, daca va spun ce vesti am! O sa fiu bunica vitrega, dar bunica... fata cea mare a lui daddy e gravida, a venit si mi-a spus si m-a intrebat daca-i spoun eu lui daddy si apoi vine si ea sa-i spuna, dar sa fie el pre-avizat... maica-sa inca nu stie! ii spune sambata! s-a intamplat desi lua pastile (sau cel putin ea asa zice... si eu o cred!). Ii e tare frica sa-i spuna maica-sii si ii e rusine sa-i spuna lui daddy...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Micaela, felicitari pentru Daria cea viteaza! Sper sa ma laud si eu asa in curand cu Eva mea. Azi nu merg cu ei dimineata. Sa o incercam si pe asta. Of.
Lily, suntem colege de suferinta... Bine, pe mine nu ma lasa sa stau pe coridoare... de fapt, n-am intrebat, nu stiu... Dar la cum e Eva cred ca i-as face rau sa ma tot vada pe acolo. Asa am inteles ca se ia cu joaca si uita.
Luminel, haide mai... pai parca cel putin 6 luni sunt obligati sa te primeasca inapoi, eu asa stiam. Iti tin pumnii. Cat despre colegul, zi-i de dulce cateva, mai ales ca iti va fi ruda, eu l-as obraznici macar. Ca sa nu zic mai mult, dar eu tare sunt impulsiva si incerc sa lucrez la capitolul asta, ca tare nu e bine, stiu...
Azi merg la electro si la impachetari din nou. O sa o rog sa ma cantareasca din nou, ca tare m-a motivat sa vad pe cantar cu 5 kile mai putin. Acum noul target este sa inceapa cu 5 cifra kilogramelor Ieri ma intreba o colega cum am slabit (nu mai stiu daca v-am zis ca am fost la servici) Si i-am zis ca fac foamea. A facut o fatza, mi-a intors spatele si a plecat. M-a bufnit si rasul! O fi zis ca nu vreau sa ii dau si ei secretul. Ha, ha, dar pana la urma asta e secretul!
Desiree, of, nu stiu ce sa zic, sa te felicit, bunicutzo? Ce ati facut, sa vii cu vesti, cum a reactionat Daddy? Pupici si tie si Victoriei!
Parca mai vroiam sa zic ceva... dar nu mai stiu ce....

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata scumpele, o si un pt toata lumea!

azi dau o raita pana in Mall sa caut o tinuta pt ziua lui Vlad...desi are f multe lucrusoare si nu stiu daca fac bine. Ma duc si daca gasesc ceva sa ma dea pe spate iau, daca nu il imbrac cu ce are.

ieri n-am apucat sa urez LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI DRAGA ELENUCA

Ylari, felicitari pt kg pierdute!!! e o mare realizare si o mare satisfactie, stiu! eu deja visez la asta
Cat despre Eva, o sa treaca, eu sunt deja experimentata in domeniu, la noi a fost putin altfel a plans primele zile si acum il vad f vesel si cand il duc si cand il iau de-acolo, e clar ca-i place....deci se va obisnui si Eva. Cineva imi spunea ca va veni un moment in care nu-i vom mai putea lua de-acolo....acum depinde...eu nu-mi amintesc sa-mi fi placut in asa hal la gradi incat sa nu mai vreau acasa

Simo, sanatate lui Matei, sa mergeti de luni la cresa! Cred si eu ca ai emotii pt finutza, am eu pt voi....si eu abia astept s-o vad, macar in poze pt inceput

Micaela, chiar s-a adaptat Daria super usor, bravo! Si spor la servici! Te-am vazut in niste poze, faci parasutism??????????????Eu as muri de frica, dar presupun ca senzatia e super!

Luminel, imi pare rau de vestile de la servici dar si eu stiu ca sunt obligati sa te mai pastreze cel putin 6 luni dupa CIC. Asa ca lupta pt tine sa mai stai 6 luni si macar iti cauti in alta parte.

ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
Cineva imi spunea ca va veni un moment in care nu-i vom mai putea lua de-acolo....acum depinde...eu nu-mi amintesc sa-mi fi placut in asa hal la gradi incat sa nu mai vreau acasa

ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca

Ha, ha, ha, ce tare! M-ai facut sa rad de una singura prin casa!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi. O si-un banc :

Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat din Ardeal, pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua badea Ion.
Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei .
- D'apoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca...
- Stai, bade Ioane. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei palinca!! Spune, ca citesti ziarul...
- No, atunce... dimineata ma scol si cetesc ziaru'..!!
Dupa aia dau la porc sa mânce, dupa care mai cetesc inc' un ziar…!!!
Pina la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti.
La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pa câmp, dupa care urmeaza presa de sara.
Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie..!!!!

Va imbratisez. Papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Neatza, fete dragi. O si-un banc :

Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat din Ardeal, pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua badea Ion.
Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei .
- D'apoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca...
- Stai, bade Ioane. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei palinca!! Spune, ca citesti ziarul...
- No, atunce... dimineata ma scol si cetesc ziaru'..!!
Dupa aia dau la porc sa mânce, dupa care mai cetesc inc' un ziar…!!!
Pina la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti.
La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pa câmp, dupa care urmeaza presa de sara.
Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie..!!!!

Va imbratisez. Papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Deschis la minte badea Ioan! Imi place de el ca s-a prins repede de faza si... ca e tare cult badea Ioan! Auzi, se duce la biblioteca, tareeee, tareeee de tot!

Dani

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

Luminel, imi pare rau de faza cu serviciul.....dar trebuie sa gasesti o solutie convenabila. Si eu cand am decis sa revin in invatamant m-am gandit ca atunci cand ma voi intoace la vechiul serviciu seful imi va gasi nod in papura.....sincer, nu va doresc vreodata sa aveti parte de un sef ca al meu, care cand a auzit ca sunt insarcinata mi-a strigat in fata ca "m-am rupt in fericire cu el" si cate si mai cate. Deocamdata el nu stie ca nu ma mai intorc, probabil acum isi face planul cum sa ma rupa cu munca sau cum sa faca sa scape mai repede de mine......un tampit. Nu merge sa mai stai in medicale pana iti gasesti in alta parte?

Ylari, capul sus scumpa! Nici noi nu suntem la fel in fiecare zi, uneori mai veseli, alteori mai tristi.....poate ca si dintisorii sunt de vina...poate a contat si faptul ca era prima in grupa si nu mai erau copii.....trebuie sa se obisnuiasca in final. Spor la slabit, de luni incep si eu cura asta, nu mi se pare ca faci foamea daca papi din 2 in 2 ore. Si sucul de rosii....de care? Iti faci singura din rosii sau il iei gata cumparat? De care?

Danicris, hai ca va veni si ziua cand se vor juca piticii impreuna....numai rabdare sa ai.

Crina, imi pare rau ca iar nu e bine cu sotul...of, of....sper sa gasiti solutia buna.

Alish, spor la cumparaturi!

Aseara am fost in Ahi, sotului meu i s-a pus rau pata pe role.....bine, el a vrut bicileta cu care n-am fost eu de acord nici in ruptul capului....unde o mai tinem si pe aia? Asa ca s-a gandit el sa isi ia role cica sa invete el sa mearga pana se face Delia mai mare sa o invete si pe ea......eu ma pregatesc serios sa rad

Cum v-am mai zis< Delia e innebunita dupa pisici....nu rateaza niciodata nici pisica albastra si pe cea verde de la Domo, aseara am intrat in magazin ca sa o pupe pe una din ele....se uitau vanzatoarele asa amuzate la noi.....si eu ma gandeam....uite ce putin costa fericirea unui copil. Noi ne facem probleme ca ce hainute sa-i cumparam, ce jucarii, ce mancare sa-i mai dau(apropo, iar a inceput greva foamei) si cand colo pe ea o face fericita o imbratisare cu pisica de la Domo. Nu-i frumos?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Ylari, Alish, da mai fetelor se poate intampla ca atunci cand va duceti sa-i luati de la gradi sa va zica sa mai stati un pic ca sa se mai joace ei acolo......am vazut multe cazuri din astea, pe bune.

Desiree, ce sa-ti spun scumpa....trebuia sa vina si momentul cand vei deveni buni...dar nu stiu de ce aveam impresia ca e micuta fata lui daddy(14-15 ani).....ce varsta are? Cum i-ai dat vestea lui daddy? Si ca mi-am amintit, ce mai fac nasii tai?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Mi_bebelina, foarte bine ca nu te intorci, nimeni si nimic nu merita sa ne chinuim ca in sclavagism. Stiu cum e, eu 9 ani am lucrat ptr un dictator de francez Si anii aia, fericirea pe care am ratat-o in tot acel timp, nu mi le da nimeni inapoi. Cand m-am reangajat am nimerit al altii si mai tembeli, dar dupa 2 luni le-am zis pa-pa! Si apoi Dumnezeu a fost bun cu mine si am ajuns aici unde este minunat.
Bafta la slabit! Sucul de rosii il cumpar, asta-i buna, sa-l fac eu, eu sunt foaaaarte comoda scumpa mea. Si mie mi se pare usor regimul asta si nu mi se face foame. Bine mai fac unele concesii, am mancat si peste, dar nu mai pap paine, mancare gatita, junk food si uite ca se vede deja. Am zis sa fiu mai agresiva de data asta si de aia fac si electro si impachetari.
Da, mi-au dat lacrimile cand ai zis de pisicile de la Domo........ Of...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Micaela, felicitari pentru Daria cea curajoasa! S-o tina tot asa!

Simonacip, sa va faceti bine si luni sa o luati de coada la cresa.Cate kg are Mateias? Oricum, Laurita e tare viteaza sa-l care pe Mirci acum in brate.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput