Bravo Alina,Emilia,Selina! Iepurasi 2010! (132)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Justina! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Ioanact! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emiliapop Ieri 13.04.2010 la ora 17.10 s-a nascut Sara Natalie cu 3050 grame,50 cm,apgar 9, nastere naturala fara epidurala relativ usoara,. |
Bun venit pe lume, Sara Natalie! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, emiliapop! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
freedelia spune:
Bravo, Alina si Emilia, bun venit printese minunate, sa fiti sanatoase si papacioase, ar voi mamicilor sa va refaceti rapid si sa aveti laptic mult!!!
Eu am copiii acasa, ca suntem fara masina -- s-a saturat Coleman sa plateasca pentru servicii de rahat, revizia au facut-o din parti, nu au observat 2 probleme care erau foarte usor de observat si in plus, saptamana trecuta i-a explodat un cauciuc in drum spre aeroport si era super subtire si uscat -- si asta trebuia observat si schimbat la revizia de luna trecuta. Si bomboana de pe coliva, nu era cric (cred ca asa se cheama, ala de ridica masina) si nu a putut schimba roata, asa ca a pierdut avionul. Si cum tot ei erau cu gura mare, le-a zis sa isi ia masinile si sa se duca invartindu-se, ca e plin orasul de companii de inchiriat masini. Asa ca de sambata seara suntem pietoni. Luni si marti a fost ok, ca nu merg copiii la scoala, dar ieri a fost cosmar, ca scoala lor e in celalt capat al orasului fata de biroul lui Coleman. Si pana a gasit un taxi dimineata e mereu jale si ieri mai si ploua pe deasupra), pana a ajuns acolo prin trafic, deja a decis ca lucreaza de acasa, ca ar fi ajuns la serviciu la 11 (tocmai la timp pentru pauza de masa haha). Asa ca azi i-am tinut acasa, ca de maine avem masina -- am gasit una temporar, iar in weekend mergem sa alegem una definitiva. Off, mereu apare cate ceva...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
GabyHila spune:
Buna dimineata:)
Ma bucur sa citesc pe Oana , pe Roxana si sa gasesc noi iepurasi!
Sara Natalie bine ai venit! Justina bravo! AI fost o bebica rapida, care nu ai chinuit-o pe mami!! Felicitari mamicilor! sa vina repede laptele, sa fiti sanatosi si fericiti!
Delia sunteti tot din lac in putz! Dar cum ziceam eu cand ma duceam la munca "It`s just another exciting day in Hidrosib:)" . asta fiind fostul meu loc de munca unde munceam cu britanici! asa e si la tine, e numai inca o zi palpitanta cu copiii!
Ma duc ca parca miros cafea de la tata! mmmm,......
Azi mai am putin program administrativ si gata! ...
Am de impartit invitatii!
Trimit invitatie pt mailul comun sa vedeti poze noi! pitica mea nu mai e asa pitica! Parca nici asa bebelus nu mai e!!
GabyHila spune:
Am trimis pe gmail invitatie la album! Delia sper sa le poti vedea, ca nu sunt pe Picassa! Ce mi-ar place si mie o liota intreaga de prunci dupa mine.... miiiaaaaaauuuu!!!!
oanka80 spune:
hop si eu pe la voi mamici.
felicitari ALINA-IOANACT pt venirea pe lume a printesei Iustina sa fie bucuroasa, voioasa, sanatoasa, iar voi ca si parinti sa fiti fericiti si impliniti cu cele 2 comori minunate . refacere rapida si mult, mult laptic
si eu stau f f f prost la capitolul timp. maria e f activa si cat timp e treaza trebuie sa fim mereu langa ea. ne cauta cu ochii ei mari si ne arunca zambete de ma trec fiori din cap pana in picioare. ridica picioarele in sus cat poate de tare si zambeste cu gura pana la urechi si e atat de dulcica fara dinti ca o babuta ca ne topim dupa ea. incearca sa gangureasca in legea ei, scoate cate un "g" si da din picioare ore intregi.
duminica la ora 17 am savarsit si noi Botezul si a stat f cumincioara cu toate ca era treaza. a tras un bocet cand a fost scaldata si apoi iar a stat linistita la nasei in brate. cand voi primi pozele le voi pune la semnatura. dupa sf impartasanie a dormit 6 ore pana a deschis ochisorii sa ceara papa. am avut parte de o petrecere de vis
acum ma pregatesc sa organizez o mica petrecere pt tati pt ca e ziua lui maine si trebuie sa fiu atenta si cu el. se trezeste mereu noaptea si dupa alaptat si schimbat o ia el in primire la leganat cate o ora pana face nani.
am un mare necaz si nu stiu cum sa rezolv problema. maria sta f putin la san si nu mai vrea sa suga. eu am f mult lapte si ma storc mereu de frica sa nu fac iar mastita si ii dau cu biberonul. cu biberonul papa 100 ml la o masa, iar ;la san sta 5 min maxim si nu-l mai vrea. sunt un pachet de nervi si nu stiu cum sa o fac sa suga mai mult.
va pup pe toate. tare dor mi-e d voi toate
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
bordeancavio spune:
annya!!! bine ati venit acasa! sa iti treaca tusea si sa te simti mai bine. din mesaj se vede ca esti in al 9-lea cer de fericita dupa bebe !!! acomodare usoara! stai linistita cu mesajele, nu m-ai deranjat. eu oricum dorm fff prost si ma trezesc tot timpul. am vazut mesajele imediat, doar ca pe net le-am transmis dimineata, ca am calc in alta camera,dormea sotul, etc... asa mobilul e chiar langa mine si nu e probl ca nu ma deranjezi. bine ca a fost ok cu cordonul si tot! nici n-aveai cum sa stii tu ce si cum, de aia sunt ei, doctorii acolo, si urmaresc.
azi ma duc si eu la dr sa vedem ce zice...
pupici, si sa ne povestesti cum a fost cand ai timp.
vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
babyangel spune:
NETA FETELE,
Emilia, felicitari si refacere rapida! bun venit iepurica Sara!!
Anya, bun venit acasa! Sa stii ca eu am experimentat stranutul dupa ceza Oricat m-am tinut de operatie, am fost edusa la tacere cateva secunde bune S acuma ma doare , dupa aproape 4 saptamani...
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
2anke spune:
Bun venit pe lume, Sara Natalie si Justina! Multa sanatate si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Am mai pus si eu 3 poze pe albumul comun.
oanka80 bucura-te ca manaca laptele de la tine. Probabil cu sticla vine mai usor si la san se oboseste dupa 5 minute. Poate ar trebui sa insisti mai mult cu sanul daca nu mai vrei sa te pompezi.
Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni
jeni_h spune:
Bun venit bebe SARA NATALIE si bebe JUSTINA!!! Sa fiti sanatoase si papacioase si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!!! Bravo si voua mamicilor!!!
Dragelor,
vroiam sa va spun ca la mine nasterea a fost indusa - pentru ca asa am vrut eu! Si nu a fost deloc aiurea si a decurs foarte rapid si nedureros - cu anestezie peridurala. Tot procesul cu ruperea membranelor si pana a iesi bebe la lumina a dura maxim o ora si jumatate. Depinde de fiecare.
Am vrut sa va spun cum a fost pt ca am auzit multe povesti. Nu mai credeti tot pt ca este ceva unic si diferit de la persoana la persoana. Eu am fost un caz fericit
Va pupacesc pe toate fara exceptie.
Mult succes viitoarelor mamici si rabdare multa si laptic din belsug pt proaspetele mamici
mami de Sarah Maria 27.02.2010