Aspirante optimiste > 20 ani (474)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
YAsmi mai ai un pic de rabdare. macar pana ar trebui sa vina uratii
Didi iti tin pumnii ca macar IA sa reuseasca
MAduta gasesti tu un unghi din care sa nu se vada dc nu se desumfla pana atunci
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
eu sunt la bucatarie.
pregatesc tot ce am nevoie si pana termin poate se dezgheata. am vrut sa il bag un pic la microunde dar e prea lung si nu incape
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
madutza_bra spune:
bebelu, sper. Deocamdata nu s-a umflat, a zis ca se tot umfla 3 zile si dupa aia incepe sa dea inapoi. M-a intrebat daca sigur nu sunt gravida , i-am zis ca nu ca mi-am facut test dimineata ca sa fiu sigura
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
am terminat si eu acum
am pus la cuptor si astept sa fie gata
Albumele noastre
mandreeac spune:
Didi, eu una te inteleg, pentru ca, stiu si prin ce a trecut verisoara mea. Uneori e bine sa ai menstruatia regulata, pentru ca, si luna trecuta am trecut prin emotii, atunci nu am avut niciun simptom, insa mi-a venit abia in ziua 37 si evident ca am facut test, nu mai aveam rabdare, dar tot negativ. A fost asa ciudat, e un sentiment urat si atata dezamagire. Azi mi-am facut si eu un test pentru ovulatie si mi-au aparut doua liniute, dintre care una mai slaba si in gandul meu imi spuneam, nu se putea sa arate asa si testul se sarcina. Dar, cand o vrea Domnul. Noi nu ne-am planificat sa facem un copil, dar daca este sa fie , e al nostru.Am fi facut copil, dar eu inca nu lucrez, am un examen important la sfarsitul lunii august si daca ar fi sa raman, evident ca nu as putea sa mai dau acel examen. Iubitul meu e de acord cu un copil, dar si problema financiara e importanta, insa am fost la manastirea Crasna si am vorbit cu un parinte, care mi-a spus, ca daca noi ne plangem de bani, cei care aveau copii in timpul razboiului ce mai puteau sa spuna. Pe langa aceasta ma gandesc si la faptul ca si daca imi fac o profesie si apoi nu mai pot sa am copii, din diverse motive, atunci e si mai tragic. Eu vreau sa dau la magistratura si daca as lua examenul, doi ani de studii nu mi-ar permite sa raman insarcinata. Nu stiu daca ma intelegeti, dar e ciudata situatia.
mandreeac spune:
Inca nu pot pune poze, se spune ca sunt in perioada de proba, asa ca voi astepta. Fetelor va pup si ma duc sa vad cum va fi aranjat restaurantul pentru nunta.
Andreea M.
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Inca nu pot pune poze, se spune ca sunt in perioada de proba, asa ca voi astepta. Fetelor va pup si ma duc sa vad cum va fi aranjat restaurantul pentru nunta. Andreea M. |
in albumu de pe forum nu merg decat poze ff mici. mai bine iti faci cont pe picassa sau alt site ca se face imediat
Albumele noastre
bebelu86 spune:
dai click unde iti apare ca am scris eu si sunt 2 omuleti care fac poze. scrie albumele noastre. pe site ala se face imediat cont si adaugi rpg poze indiferent de marime
nu ca ii iau apararea lui Didi, dar cand iti doresti asa mult un bb si sti k esti sanatoasa si sotul la fel si nu se prinde,e normal sa te superi si sa fi trista.
tu ai zis k inca nu vrei ca ai un examen important de dat , dar dc se intampla il pastrezi.
nu e aceeasi situatie.
iar la faza cu banii stai linistita ca, copii vor creste cu ce ai. nu trebuie neaparat sa ai super salarii sa ii intretii. oamenii de la tara care dc au 2-3 mil pe luna cum isi cresc copiii?
repet nu te supara pe mine ca nu zic cu rautate., dar situatiile sunt total diferite.
iti doresc sa iei examenul de care vb si sa te realizezi asa cu visezi,sa fi sanatoasa si sa ne anunti cand ai bb
Albumele noastre
camcris spune:
Didi si mie i-mi vine ciclu ceas adica in aceeasi zi a fiecarei luni, toate analizele sunt ok(laparo, spermogr, seprmocul, sange, monitorizari) si nimic de 2 ani, si eu m-am hotarat sa fac IA luna viitoare, de 2 luni ma intep regulat in "cur" cu polidin tot pentru bebe, te rog sa nu caz in butoi, te inteleg perfect prin ce stari treci si mie mi se intampla la fel in fiecare luna,
hai capul sus ca sunt alaturi de tine
bebelu ce mi-ai facut cu pestele
cred ca ar mege bine cu berea de la Paula
yasmi mai este o speranta pana vin uratii
mandreeac casa de piatra
ca mi-ati tinut pumnii ptr examen roxi si bebelu
a fost grila am facut dar acum om vedea
bebelu86 spune:
ce faci Cami??
eu m-am apucat de calcat k nu mai era nimeni pe aici si m-am plicti asa k m-am pus pe treaba
Albumele noastre