Aspirante optimiste > 20 ani (474)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mada , asa e cu ciclul ceas, dar in acelasi timp ajunge sa te scoata din minti, stiu ca e greu de crezut, dar asa e. Pt ca nu mai astept nimic, nici sa se regleze, nici sa termin vreun tratament, nimic, doar sa treaca 28-29 de zile si sa ma dau cu capu de pereti

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

te-a durut Maduta?

ai simtit ceva?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

nu, a fost ok. Acum cica o sa ma umflu vre-o 3 zile , iar sambata vroiam sa-l sarbatorim pe barbata-miu (ziua de nastere)...n-as vrea sa ies umflata in poze

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Mada , asa e cu ciclul ceas, dar in acelasi timp ajunge sa te scoata din minti, stiu ca e greu de crezut, dar asa e. Pt ca nu mai astept nimic, nici sa se regleze, nici sa termin vreun tratament, nimic, doar sa treaca 28-29 de zile si sa ma dau cu capu de pereti

in devenire

hai, didi, nu dispera sunt sigura ca peste 2-3 zile nu vei mai gandi asa, ci te vei gandi la urmatoarea ovulatie.
Priveste si partea buna a lucrulilor, in mom cand va intarzia 1 zi, vei fi sigura ca e de la bebe sa-ti treaca supararea

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Maduta poate trece pana sambata.

mandreeac uita-te la mine la semnatura si da pe albume si dupa ce s-a deschis pagina, undeva in dreapta sus scrie sign in, dai click pe el si dupa iti apare username, password iar sub astea 2 scrie sa iti faci cont nou si completezi datele si gata. dupa poti sa iti adaugi o groaza de poze

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Mada sa treaca umflatura pana sambata, si daca nu, fa si tu poze din partea cealalta . Mi-aduc aminte cat am tras si eu cu danturaaaaa, bineinteles tot in ideea ca raman insarcinata si e mai bine sa am problemele rezolvate asta se-ntampla cam acu' 2 ani ....

in devenire

Mergi la inceput

aaa si inca ceva didi, cu ciclulul tau de 28-29 de zile ai 13 sanse pe an sa ramai gravi, eu cu ciclu de 32-33 zile am doar 11 sanse

are soacra mea o vorba:"altu moare si asa n-are"

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Asa o fi Mada, macar o data sa se-ntample! Dar eu n-am ramas niciodata si nu stie nimeni de ce , asa ca m-am hotarat sa trec la IA, va tin la curent

in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Asa o fi Mada, macar o data sa se-ntample! Dar eu n-am ramas niciodata si nu stie nimeni de ce , asa ca m-am hotarat sa trec la IA, va tin la curent

in devenire

didi, iti tin pumnii sa fie bine. Daca te-ai hotarat sa faci IA, foarte bine, tu sti cel mai bine cum ticaie ceasul tau.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bineniteles ca l-am facut si pe cel sure check... negativ :(

PROMIT CA NU MA MAI ATING DE TESTE PANA IN ZIUA IN CARE AR TREBUI SA IMI VINA! PROMIT!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bineniteles ca l-am facut si pe cel sure check... negativ :(

PROMIT CA NU MA MAI ATING DE TESTE PANA IN ZIA IN CARE AR TREBUI SA IMI VINA! PROMOT!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Offf, stiu exact prin ce treci, din pacate sunt in aceeasi situatie , noroc cu fetele de-aici ca nu ma lasa sa cad in butoi.

in devenire

Mergi la inceput