Aspirante optimiste > 20 ani (474)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Tot, tot facut, inclusiv laparo, curatat, analize sot super ok, dar degeaba... nu stiu ce sa mai fac, incerc sa ajung diseara la dr sa vb cu el de IA. Sunt disperata pt ca nu am ce sa corectez, n-am de ce sa fac tratamente, n-am ce sa astept, pur si simplu nu se-ntampla
Multumesc Bebelu de sustinere

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf Didi

ce rau imi pare. nici nu stiu cum sa te incurajez. ca e asa ciudat cand sti k totu e bine, nu ai nimic si totusi nu se prinde.

dar ai incredere k vei avea si tu tau cat de curand si nu iti pierde speranta. poate totusi e si de la stres k iti doresti asa mult si nu iti mai e gandu in alta parte.

chiar nu stiu ce sa-ti zic pe cuvant

dar pot sa te albesc de

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Asa-i Bebelu, o fi si de la stres, acum la birou nu mai e asa obositor, a ramas doar stresul cu bebe . Nu stiu ce sa zic, nici in concediu nu s-a prins si chiar am avut concedii frumoase, relaxante...numai ca anu' asta nu ne mai permitem din cauza renovarilor . Poate daca-i facem camera, vine bebe mai repede, nu?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

didi imi pare tare rau ca luna asta nu s-a prins mic in burtica,dar trebuie sa ai incredere ca o sa se intample,intotdeauna este luna viitoare,te rog sa nu te descurajezi,fii tare,prestati cu placere,nu va stresati si o sa vezi ca o sa se intample,trebuie.

Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Paula , asta este, n-am decat sa astept luna urmatoare...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor, pentru ca nu m-am putut abtine, m-am dus la farmacie sa imi iau un test de sarcina, dar nici vorba, negativ. Asta este. Am tot citit, de dimineata tot citesc si astea ar fi semnele ovulatiei. Ce mi-a dat mie de gandit, e faptul ca , nu le-am mai avut niciodata, dupa cum v-am spus, dar vb aceea, niciodata nu e prea tarziu. Nu as putea spune ca prestam ca sa avem , dar, daca este sa se intample, nu e nicio problema, mai ales ca in mai avem nunta.Dar cum o vrea Domnul, niciodata nu se stie cand ramai. Am auzit atatea cazuri, dar cert este ca nu trebuie sa te stresezi. Am o verisoara care la 37 de ani a ramas insarcinata, dupa nenumarate tratamente si vizite la medic, iar cand a incetat sa mai faca tratamentul a si ramas.Va pup dulce. Felicitari si din partea mea noii mamici Ukume!

Mergi la inceput

mandreeac

Casa de piatra si sa aveti o nunta ca in povesti. poate mai intri si ne arati si noua poze de la nunta

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am revenit si eu, sunt anesteziata

bebelu, spor la peste

didi, imi pare rau pentru z1 dar s-ar putea ca in prioada renovarilor sa se prinda , veti fi cu gandul la alte proiecte si poate mai putin stresati in privinta bebe-ului
..iar faptul ca iti vine la timp cm e un lucru bun, nu multe femei se pot lauda cu un ciclu ceas

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumim din suflet! Am sa va arat si v-as arata una cu noi si acum, dar efectiv nu stiu cum sa pun poza, mai am de invatat pana sa reusesc sa il folosesc cum trebuie!

Mergi la inceput

te-a durut Maduta?

ai simtit ceva?

Albumele noastre

Mergi la inceput