"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Holla Burtici si mamici!

Am resuist sa vad si eu burticile frumoase nou adaugate pe webshotsVirgi, Laurita, Andrada, T_Ioana Sunteti toate niste frumoase!!! Mai e asa putin si burticile noastre vor fi doar amintire, caci ne vom intalni cu minunile

Laura, binr ai revenit printre noi!!! Ai grija si nu te supra solicita prin casa, ca deja bebe e pe vine, si nu se stie cum il starnesti... Cat despre greutatea lui, am avut multe discutii pe tema asta pe aici. Si ce daca e mai micut? Atata timp cat e sanatos si organele ii sunt ok dezvoltate, nu e nicio problema.

Artu, un ca sa te simti mai bine! Sper sa nu te ia acum o raceala.

Gabriela, Laurita, Mary, bubu, nana, e vorba despre un gel cu 96% aloe vera luat de la Life Care (sunt toate produse bio). Pe el nici nu srie ca ar fi pentru vergeturi, insa reface epiderma. Eu il aveam prin casa si dupa ce am incercat de toate, am zis sa il incerc si pe asta ca citisem pe net ca aloe e ok impotriva vergeturilor. Cand am vazut cum functioneaza, mi-am mai comandat 3 cutii. Pretul e undeva sub 20 de RON Cutia de 250 ml.

Roxy, tare curajoasa esti ca ai asistat la nastere! De ce nu e multumita doctorita de contractiile tale? E pericol? Ai aproape 38 de saptamani in cap... Din cate stiu eu nu mai e pericol, nu?

Flory, iti inteleg indignarea... si pe mine ma scoate din sarite nesimtirea fata de gravide...

Ale, felicitari pentru vestile de la eco! Abia astept sa vad si poza cu nasucul

Mary, daca totusi ajungi prin radauti, te rog da-mi de veste, k mi-ar face mare placere sa ne intalnim!!! Oricum, iti doresc o excursie minunata!

Nanawow... ti s-a intors Iubirici!!! Ai simtit tu ceva Acum poti naste natural? sau tot prin cezariana? Grija mare la contractii!!!

bubu, felicitari pentru target-ul atins. cred ca esti mult mai linistita acum.

Laurita, ce putin mai ai pana la marele eveniment Suuuper abia astept sa-ti vad mititica. In curand scoatem majoretele.

Va pup burtici, ma duc si eu la masa! Revin.

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy
Nana : eu nu am vazut apartamentul, ai sters linkul ?

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

N-am sters link-ul, da' il mai pun inca o data www.eurolux.ro/index.php/detalii/1112" target="_blank">aici

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Holla Burtici si mamici!

Nanawow... ti s-a intors Iubirici!!! Ai simtit tu ceva Acum poti naste natural? sau tot prin cezariana? Grija mare la contractii!!!

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Din pacate nu prea are importanta ca s-a intors micutica mea, cezariana a fost hotararea medicului din cauza placentei in primul rand, prezentatia pelvina era o motivatie suplimentara.
Gel din ala cu aloe am si eu in casa pe undeva, e o chestie verde, nu?

Mergi la inceput

Fetelor tocmai scriam o listuta pentru tati cu ce ne trebuie de la farmacie. La capitolul antitermice am vazut ca se folosesc Panadol, Nurofen si Paracetamol supozitoare; le-am citit prospectele si toate au indicatie pentru copii cu varste peste 3, respectiv 6 luni. Voi (care mai aveti puiuti) ati folosit si la varsta mai mica? Ma gandesc sa nu cumpar nimic, eventual sa astept sa vorbesc cu neonatologul... Peste tot unde am citit despre "farmacia de urgenta pentru sugari" antitermicele sunt un must have...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Nana - intr-adevar, pana la 3 luni mai bine sa nu ai nevoie de antitermice. In mod exceptional cred ca se pot da, dar doze mult reduse. Sper sa nu aveti nevoie nici inainte, nici dupa 3 luni. Dupa mine, nu strica totusi sa ai unul in casa. Vezi doar ca sunt nesimtit de scumpe, dupa mine...

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata,

am intrat sa va salut; azi sunt mai bine ca am dormit ceva azi-noapte; partea mai putin ok e ca nu pot sa dorm ziua cat as simti nevoia; tot ma apuc de alele...

Vad ca sunteti deficitare la soare asa ca va trimit de aici un pic!

O zi faina tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Anca , multumesc de raspuns! Vigantol i-ai dat lui Luca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

Eu tot cu laptopul in pioneze sunt. Am reusit acum sa intru de la calculatorul lui sotzulache si am bagat repede nasul si pe aici.

Crissy inca nu stiu ce ar trebui sa contina bagajul de spital la CF2. Eu miercuri o sa am control la medicul meu si o sa ii cer atunci sa imi dea si mie o lista ceva ca sunt in plop si plopul in aer. In continuare nu am cumparat nimic nici pentru pitica si nici pentru mine.
Asa ca miercuri sper sa am listuta si o sa o trec aici.

Noi suntem binisor. Pitica se tot foieste si ma tot impinge si tot gogoneaza burta pe cate o parte. Si cateodata o apuca un pedalat de ii simt ambele calcaie cu mana. - doare nitel dar imi place de mor. Mai am si contractii care din fericire nu sunt din alea dureroase dar na...nici prea comode nu sunt. Bag nospa si sper sa fie totul bine.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nana, intrebai de antitermice, intr-adevar, putin probabil sa ai nevoie in primele 3 luni, nu e de dorit, insa astea sunt, pe care le-ai zis. Cand e bebe mic sunt de preferat supozitoarele (mai nou am vazut ca au aparut si cu nurofen, nu doar paracetamol) pt ca bebe s-ar putea sa nu vrea siropel. La Matei asa a fost, acum insa bea siropul cu mare placere

Cu vergeturile asa e, cred ca tine mai mult de materialul clientului decat de creme, in sarcina asta n-am dat cu nicio crema si nu mi-a aparut niciuna, nici pe burta si nici prin alte locuri Le am insa pe cele de pe coapse, din adolescenta, cred

Ale, bine te-ai intors cu vesti bune, felicitari!

Eu ma simt asa de rau de la raceala ca singurul lucru pe care am chef sa-l mananc sunt niste saratele, oare Tudor o fi multumit de meniu?

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Nana intr-adevar sunt necesare in casa dar de dorit sa nu le folosim.Vei intalni muuulte medicamente care pe prospect nu se administreaza sub o anumita varsta, dar mie mi-a explicat pediatru ca ele se adapteaza in functie de kg/corp la varste mici,mici.

29+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput