"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"
Raspunsuri - Pagina 15
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Mira te rugam pune-ne si noua un link cu gelul minune. Eu am niste vergeturi mama-mama, chiar nu m-am asteptat sa le fac in halul asta , dar ce sa fac , asta e... Am folosit de la Chicco - Mamma donna un gel pt sani si o crema pt burta si coapse, dar vazand ca nu exista imbunatatiri am trecut pe un ulei natural de la Eucerin, special pt vergeturi in sarcina, dar deocamdata tot nimic ![]() Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Bubu, mie medicul mi=a spus ca vergeturi, indiferent de produsul folosit, daca e sa faci, vei face oricum. Tine de structura pielii si ca nu exista produsul perfect! Ca gelul Mirei amelioreaza aspectul, pot crede. SI eu am destule vergeturi pe burta - si ink mai sper sa nu se mai adune prea multe... dar nu stiu daca tine cineva cont de dorintele si sperantele mele!
Burtici la a doua sarcina: aud ca burta creste cel maii mult in ultima luna? e adevarat? sau e o alta legenda dusa din gura in gura?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Ioana la cat esti tu de activa, si cu copiii, si gatit, si rezolvat una alta, nici nu e de mirare ca te simti rau, dar trebuie sa incerci sa te odihnesti mai mult ![]() Roxy curaj si maine va fi mai bine Oricum nu merita sa te ingrijorezi ca tu esti la termen acum. Flory blancaacele dureri tipic menstruale pe sub burta le am si eu si din pacate sunt contractii ale uterului, trebuie neaparat sa iei antispastice cand le ai, iar daca se ingroasa gluma medicul trebuie sa iti dea si tocolitice (gynipral). Daca le ai doar abdominal se numesc dureri de travaliu fals, dar cand apar si dureri de spate ca si cele menstruale deja e risc de travaliu natural , mai ales daca sunt si la intervale regulate de timp. Oricum nu cred ca e cazul la tine, e prea devreme. Ai grija de tine si sa treaca durerile ![]() Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
EU m=am confruntat cu niste dureri care-s comune menstruatiei, dar si diareei, uneori... asa incit nu am putut sa le disting! S-a finalizat totul cu un scaun mai moale... sper el sa fi fost cauza. Insa durerile acelea acute in josul burtii nu sunt altceva decit presiuni pe nervi, nu?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
ancutzicab spune:
Mary - cred ca difera de la caz la caz. Mie cu Luca parca nu mi-a mai crescut deloc burta in ultima luna. Si in greutate cu el, am luat foarte putin la sfarsit. E adevarat ca bebele mai creste, dar cred ca ocupa din locul deja existent, in detrimentul lichidului amniotic. Eu acum, in luna a opta am constatat o marire vizibila, sa vedem mai incolo cum va mai fi. Iar cu vergeturile, iti dau perfecta dreptate. La Luca m-am umflat de crema, sa nu patesc ceva. Acum (sfanta lene), nu am folosit crema nici macar o data, iar burta arata la fel ca la prima sarcina.
Anca
32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Madamar spune:
Bafta Alesicoo la morfofetala! De ce atitea emotii? ai sa vezi ca e bine!
Eu imi inchei aici activitatea intensa de la ora 10 pina acum, alaturi de voi! Sper sa ma premiati ca am ajuns la curent cu postarile si va pupic cu drag! Ies putin... sa vad ce mai elimin din listuta! Dar inca nu de pe lista lui bebe: o alta lista, precum reparat niste bijuterii de argint si aur! Argint in fata, pentru ca il prefer aurului
!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Merci de raspuns Sorana! Vezi tu, de asta am studiat initial si eu varianta circumciderii bebelului la vreo 7-8 zile de viata insa daca te uiti pe siteul indicat o sa vezi ca il lasa pe bietul copil, viitor adult dornic si el de o viata sexuala normala cu destule handicapuri, in sensul pierderii senzitivitatii pe o portiune a penisului (poate asta ii face pe evrei/musulmani mai buni la pat?! Sau poate e numai o legenda?!), apoi intervine proasta vascularizare a tesutului, care face ca totul sa arate "ofilit" si "imbatrinit" in comparatie cu necircumcisii... Ca alta treaba nu am si eu: sa fac elogii uneia sau alteia dintre proceduri, doar ca ma preocupa, cum povestesti si tu ce poate sa intimpine micutul meu cind o fi mai marisor... si drept sa iti spun, ma gindesc si la faptul ca manevrele dureroase sa nu il afecteze cumva pe viitorul adult... Nici ceea ce povestesti tu nu e deloc placut, bietul copilas! Concluzia pe care o tragi tu este...???!!! Marlena (Mary) 34+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 saptamini ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
aleesicoo spune:
venit cu vesti de la eco

bebelina de 2kg, situata cu capul in jos in partea stg
col inkis si lung
si o mamica fericita ca bebelina are nasul ei
dupa ce pap fac poza la eco si o pun in album sa o vedeti pe printesa
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in31 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

ancutzicab spune:
Bravo, Ale! Felicitari pentru bebelina, col si nas
!
Pofta buna!
Anca
32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
n_a_n_a spune:
Alesicoo, felicitari pentru vestile bunde de la eco
!
Andrada, Anca,
pentru burticile frumoase!
Mary, la noi iarasi s-a innorat si a inceput ploaia
...
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
r_ocsy spune:
Am revenit
! Vreme cacacioasa ca de obicei .... si cat mi-am dorit sa vina primavara ca sa ma plimb si eu
; acum ma gandesc ca daca si la vara o sa fie asa, innebunesc mai ales ca ii pregatisem d-rei mele program indelungat in aer liber !
gabriela_s : eu mereu am la mine gynipralul si nospa , nu se stie niciodata ... supozitoare cu scobutil nu am folosit .
Apropo, cred ca bebelina a coborat putin ca in ultimul timp experimentez si eu loviturile in col , nasoale rau !
Nana : eu nu am vazut apartamentul, ai sters linkul ?
Andrada : silueta super , vorba lui Ruxi ... cea mai slaba graviduta pe care o cunosc ... cred ca de la urcatul scarilor ti se trage
.
Madutza : ma bucur ca tu si bebe sunteti ok ![]()
Nati : cam mult dureaza pana iti recuperezi si tu cardul !!! Te cred ca ti-a luat 2 ore spalatul podelelor. Dar ai curaj nu gluma , eu daca scap ceva sub pat decat sa ma tavalesc pe jos ( ma doare burta daca ma las pe o parte ) mai bine nu mai ridic !
Madamar : imi pare rau ca nu ti-a facut placere sedinta de manichiura/pedichiura pe care o asteptai !
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
beluistef spune:
Buna fetelor
Felicitari proaspetelor mamici, sa fiti sanatoase alaturi pe puiutii vostri si foarte implinite.
Eu va citesc zilnic, insa de scris scriu mai mult la odiseea delfinasilor.
Am o intrebare...voi sunteti mai familiarizate cu analizele...mie mi-a iesit valoare mare la trigliceride 200 si ceva...maxim 150 si la TGP 75, iar maximum era de 41. Oare duphastonul sa influenteze valoarea TGP ??? Este cazul sa ma panichez ???
Multumesc de raspunsuri
Elena,
28+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)