"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010(68)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana la cat esti tu de activa, si cu copiii, si gatit, si rezolvat una alta, nici nu e de mirare ca te simti rau, dar trebuie sa incerci sa te odihnesti mai mult

Roxy curaj si maine va fi mai bine
Oricum nu merita sa te ingrijorezi ca tu esti la termen acum.

Flory blancaacele dureri tipic menstruale pe sub burta le am si eu si din pacate sunt contractii ale uterului, trebuie neaparat sa iei antispastice cand le ai, iar daca se ingroasa gluma medicul trebuie sa iti dea si tocolitice (gynipral). Daca le ai doar abdominal se numesc dureri de travaliu fals, dar cand apar si dureri de spate ca si cele menstruale deja e risc de travaliu natural , mai ales daca sunt si la intervale regulate de timp.
Oricum nu cred ca e cazul la tine, e prea devreme.
Ai grija de tine si sa treaca durerile

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Ale tinem pumnii....sa vi cu vesti bune

Am si eu o intrebare ce lucruri trebuiesc la iesirea din spital? Eu am pregatit asa:
- body maneca scurta cu capse
- body cu botosei (cosmonaut)cu capse
- hainutza
- caciulitza

Mai e nevoie de sosete, paturica? Mergem cu masina acasa.

Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

PAturica... parca ar fi nevoie, sa fie acolo, dak e rece, precum azi la noi!:)... Parerea mea! Iar despre sosetele se spune ca e necesara suplimentarea caldurii la picioare pentru ca se pierde multa caldura pe acolo.

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Asa, ce mai voiam sa zic:

Nati, felicitari pt vestile bune de la eco, ai vazut ca s-a rezolvat cu cordonul asa usor..Bebelina stie ea ce face pe-acolo

Andrada, admirat si burtica ta simpatica, si silueta de invidiat. Nici n-o sa se cunoasca ca ai fost gravi, super de tine!!
Eu nu am luat decat 10-11 kg max, dar nu de ele imi fac griji, ci de cele pe care le aveam dinainte in plus.

Madutza, felicitari si tie pt vestile bune la eco, grija mare cu proteinele in urina, dar stii deja asta..

Am o durere de cap de parca tot mi-e in ceata, nu stiu ce mai voiam sa zic, revin..
Ah, tre sa schimb si semnnatura, deja e 37+

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37 fix Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Mary, noi avem planuri ca din 4 camere sa facem 3, sa desfiintam dormitorul de langa bucatarie si sa facem o bucatarie cu mare, cu loc de luat masa, avand in vedere faptul ca toata lumea care vine la noi se cantoneaza in bucatarie; plus dintr-un sfert de dormitor demolat sa facem un dressing; plus inca alte multe modificari
BH sunt contractiile Braxton Hicks

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Daaa, aveti multe de realizat! Spor in toate! E de bine oricum!

Ding, Braxton Hicks! Ca bine zici! Ce blond e neuronul meu!!!

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Eu inca nu am facut vergeturi deloc, desi mi s-a marit considerabil circumferinta coapselor si posteriorului, de burtica nu ma zic nimic in afara de faptul ca e maaare , sanii imi sunt la fel ca inainte de sarcina; insa sunt atat de obsedata de faptul ca or sa imi apara vergeturi, incat cred o sa le fac prin autosugestie!!! Mai ales de sani ma tem, parca vad ca vor exploda dintr-o data si pielea nu va face fata... Asa ca Mira, te rog si eu impreuna cu fetele, spune-ne ce folosesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MAdamar daaa, ai dreptate, nu puteau rata afacerile cu gripa porcina!!
Cris_09 ms de antrenament pentru luni hehe, atunci nu le mai vad pe agitate!
Ale succes la morfo
rosane eu cred ca sunt mai zapacita cred, am pregatit fetii pentru iesirea din spital ciorapei dres si 2 rochite - la inspiratie+ . pelerina si botosei. sper sa nu fie f frig...
Nanaaha, intuisei bine ca s- a intors fata!!
Sabina nu inca, sper sa fie totusi luni, cum e programat..
Sorana sanatate sanatate multa! si eu astept sa ne plimbam...

MA duc sa-l culc pe Mirci

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

In sfarsit se vede si la noi un strop de soare, dupa o saptamana de nori si ploi ! Tare ma bucur !

Ehee... si au venit vintul si vremea nasoala la Iasi: dedicatie de la tine:)? E o vintoasa de ma sperie!:) Vijiie pe linga peretii casei ca-n miezul iernei; probabil si pentru ca aceasta casa e situata cumva pe un deal, si vinticelul e mai agresiv!?

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Am pus si eu poze noi pe webshots, calde, calde, facute ieri seara cu noul aparat !

Hai, Ale, cu vesti bune!

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Hello, hello!!

Mary, din pacate nu am ajuns la o concluzie cu decalotarea si ce facem la Tudor, pur si simplu nu stiu cum e mai bine, ma gandeam sa vb cu chirurgul ala care face acea debridare la bebei pana-n 3 luni, sa vad ce presupune si mai vad, desi nu l-as mai opera, mai degraba o decalotare fortata, daca nu merge usor la baita..E tare complicata problema, asa mi-as fi dorit sa fie fetita si sa scap de asta..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37 fix Tudor

Sorana, cel putin concluzia mea este ca e mai greu de avut grija baieteilor insa sa va povestesc ceva si de fetite, nu ca sa va sperii burtici, ci sa va uitati cu atentie la "pasa": o prietena a depistat cind fetita avea deja un an ca nu are orificiu vaginal: amers la medicul de familie initial care, ca medicii de familie i-a bagat spaima in oase: ca e posibil sa nu aiba vagin! A innebunit saraca! Slava Domnului ca nu era decit orificiul lipit (spune neonatologul din maternitate), pentru ca daca ar fi fost acoperit de la nastere ar fi observat: deci se intimpla si la fetite, in cazuri mult mai rare deci, sa se lipeasca. A fost la pediatru care, cu o simpla ciupitura de bisturiu a rezolvat problema.
NU a fost din categoria horror, nu?

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Stiu Rocsy ca preturile sunt in functie de oras, si apoi in cadrul orasului in functie de zona.
Cele mai mari preturi la imobile le are Bucurestiul, normal, si pe locul doi e Clujul.

Alesico multa bafta la eco morfo.
Nu are rost sa ai emotii ca sigur o sa fie bine.
Te asteptam cu vesti

Roxy eu am pus body si cu maneca lunga si scurta, deocamdata e cam capricioasa vremea.
Eu am pus si o paturica, dar ce-i drept subtire, ca de scos din spital o sa am saculet de dormit.
Sosete nu am pus, ca am salopete doar cu piciorus, dar am pus botosei.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput