Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, un kilogram la 3 zile? Oau! Ce ritm! Sa ne spui kg finale! Spor la slabit! Despre durerile de spate ale lui Robert nu stiu ce sa-ti spun. Daca apar numai dupa gimnastica, poate ar fi potrivit sa nu ma mearga o vreme si sa vezi daca il mai doare. Daca da, inseamna ca este prea solicitanta pentru spatele lui. Daca nu, poate mergeti la un ortoped.

Gabi, cu mersul la film, sa vedem ce va fi! Sa ne povestesti cum a fost!

Laura, noi nu-l lasam pe Stefan sa isi duca ghiozdanul, desi nu e asa greu! Uneori ni-l paseaza el din prima! Astazi am mancat in mar, apoi la ceva timp lapte degresat cu cereale integrale. Acum astept cu nerabdare gustarea (tot mar :( ). Revin.

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Cristina-Andrei a avut un torticolis la inceputul scolii, probabil din cauza pozitiei in bancutza.Nu se poate sa fie tot pozitia in banca si in cazul lui Robert?Sau o intindere musculara?
Fa-i un masaj cu ceva antiinflamator.
Sa dea DD sa treaca usor!

Laura, Nico-mi imi sunt asa dragi bebeii cu balutele date de dinti

Gabi-distractie maxima!! De fapt, ce mancati?Tradu...

Andrei e la teatru.I-am pus dimineata o geaca mai groasa si acum a iesit soarele.
Ieri am fost cu balerini si ploua torential, azi sunt cu cizme si e soare

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina bafta la cura, si sa scapi repede de cistita!

A mea nu se plange de dureri de spate, dar tot strig la ea sa stea cu spatele drept. Si asa de multe ori isi baga nasul adanc in carte. Niciodata nu i-am dus ghiozdanul, chiar daca e greu. Tin minte, in primul ghiozdan incapea tot copilul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

pentru raspunsuri. O scoatem noi la capat cumva.

Am uitat sa va zic ca ieri mi-am luat un ghiveci mic cu lacramioare

Gabi, comica fata cu opritul filmului la cinema
Petrecere frumoasa azi!

Nicoleta, dupa cele 3 zile incetinesc ritmul si stagnez, mi-am propus pana in 2 kg pe saptamana (sunt bune si 1 1/2, in 2 saptamani se duc 3, iar, intr-o luna, 6, ceea ce mi se pare, totusi, mult pentru o luna)

Mergi la inceput

Am sarit peste gustare, am luat pranzul: ficatei de pui la abur si imediat salata mare cu castraveti, rosii, varza, usturoi si otet (si puutina sare). Gustarea, inainte sa merg la Stefan. Ar cam trebui sa imi fac niste cumparaturi, ieri le facusem dar... cand sa platesc, ia cardul de unde nu-i! Mi-l luase sotul meu duminica (erau mai multi bani pe al meu si el avea ceva de platit, mai consistent) si, desi l-am intrebat daca mi l-a luat, a zis ca nu, ca nu mai avea nevoie de el... si ce credeti? Uitase! Asa ca m-am pomenit la casa, cu produsele deja inregistrate, ca nu am card! A trebuit sa le returnez... nici bani in portofel nu aveam destui... Zic asta fiindca meniul de azi ar fi trebuit sa arate mai diversificat...

Cristina, deci vei incetini ritmul! Cate ti-ai propus sa dai jos? Pe mine, daca ma ajuta si Laura , sper sa dau vreo... 12??

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Am scos linkul, il mai pun daca mai vreti, dar nu vreau sa ramana aici.

Matei de la Cucuieti sau Fat-Frumos cu stea in frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nico te ajut..trimite incoa' jumatate din kg tale
Ce a patit Matei??Saracutzul..:((

Cristina chiar ieri ma uitam la maica-mea in gradina la lacrimioare,sunt asa frumoase si gingase

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

sa-i treaca pana la ziua lui!
Robert a facut un cucui exact inainte sa impliineasca 1 an, desi stia sa mearga, da dat cu fruntea direct de calorifer. Matei cum s-a lovit?

Cam tot asa m-am propus, am 68 si ideal ar fi 56, dar ar merge si 58, adica doar minus 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Helloo si de la mine, am ajuns de la curs!
Am inceput si eu cura de slabire, eu am target vre-o patru kilutze!

Nicoleta, Alexia, sa treceti usor peste perioada asta cu iesitul maselutelor! Nicoleta, felicitari si pentru ca ati avut bafta cu karatele, super, abia astept sa ne povestesti cum vor decurge antrenamentele!
Ma duc sa-ti admir pozele, din ultimul link postat!

Sinzi, super-pozele, esti maiastra! Ti-a mai zis cineva?

Cristina22, deci si voi ati sarit azi scoala din schema! Si Andrei, dar la Constanta! Au nimerit o vreme cam nasparlie, dar asta e, ei tot se distreaza, chiar si asa! S-au jucat cu ciocolata, au modelat, le-a dat si la pachet in caserole, mai au de vizitat delfinariul, planetariul etc.
Eu stiu ce e falafel (am lucrat la firma cu patroni libanezi), e un fel traditional, dar nu stiu daca israelian, sau e specific popoarelor arabe, dar sunt niste chiftelute din carne tocata de pui sau cu boabe de naut, foarte condimentate, puse apoi intr-o lipie din-aia libaneza, cu salata etc.! Oricum, ceva foarte bun!

Gabi, sa ne povestesti despre party, cum a fost!

Cristina_C, nu stiu ce sa va zic cu durerile de spate, si Andrei a avut acum ceva ani, i-am facut radiografie ca era suspectat si de scolioza, si de cifoza si de lordoza, si a aflat ca are cate un pic din toate, l-am dus la gimnastica medicala, face si in fiecare an cand mergem la Olanesti, si nu s-a mai plans! Incearca si cu unguente antiinflamatoare! Sanatate si lui si tie!

Va pun si eu poze, de duminica, cu rezultatul shoppingului, dar nu luati in calcul ca aparatul era ramas pe macro de la pozatul florilor, asa ca au iesit super naspa! Dar va dati voi seama ce si cum!

pozici, pozici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, mai bine nu ma uitam, uff, saracutzul! Pupam bubita, sa-i treaca repede! N-am mai admirat decat in graba lalelele, dar m-a si amuzat Stefan, care s-a barbierit cu lama!

Mergi la inceput