Copilasi din 2002 *74* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu nu vreau sa slabesc...doar sa scap de burta!!!...din pacate...cam rar cu exercitiul...pentru ca nu am timp

Cristina22, unde reduceri??? Noi nu avem H&M dar avem Zara...nu am mai ajuns de mult prin mall...dar ma feresc . Am spart targul cu hainute de la NEXT zilele astea...si suntem la zi cu garderoba (pe care oricum nu prea are unde sa le poarte, pentru ca la scoala au uniforma, la inot ii trebuie doar slip....si cam atat)

am pus ceva poze
http://family.webshots.com/album/577242960GxehEI?start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, glumeam cu masca aia. Eu acasa sunt numai cu cate cineva (azi a fost o exceptie, si am facut curatenie, am dat cu mopul, plus gatit felul 1, felul 2, desert... plus alte activitati - vezi mai sus), masca imi mai trebuia (ar fi mers, ce-i drept... dar sincer nici prin cap nu mi-a trecut!).

Stefan a mers azi la petrecere, a fost mai mult o vizita la un mini-muzeu din cadrul televiziunii lor "nationale". Probabil mama baietelului lucreaza pe acolo... apoi s-au jucat putin (nu era loc de joaca, aveau intr.o incapere cateva jucarii) si dupa aceea le-a dat tort in cantina televiziunii. Deci total diferit fata de ce ne asteptam... Noi am fi vrut joaca, joaca, joaca. Cica au avut 2 Nintendo, iar sarbatoritul nu l-a lasat pe Stefan sa se joace... Fain, nu am ce zice!

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Sinzi, ce poze faine! Ati avut vacanta in aprilie dupa Pasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, cum e uniforma lui David? Nu stiu daca apare in vreo poza.

Cristina, sa purtati cu totii sanatosi hainutele!

Nicoleta, cu petrecerea si locatia, posibil ca mama sa fi inchiriat acolo special pentru asta, pe aici se obisnuieste, se poate face ziua de nastere la diverse locuri de joaca, parcuri, sau muzeu, la cinema, la teatru, pana si la aeroport, sunt persoane de acolo care organizeaza. Decat cu Nintendo, care oricum nu ajunge pe la toti pentru ca sunt unii care il monopolizeaza, mai bine mergeau undeva afara, la un loc de joaca, sa se joace, vorba ta. Eu am facut odata greseala sa las consola cand au venit 2 copii in vizita si a iesit cearta pe ea, de unde se jucasera atat de frumos pana atunci.

Gabi, eu am ales dieta "pe calorii" tocmai pentru ca am vrut ceva mai flexibil, vreau sa-mi aleg eu imi place sa mananc, daca tit e sa sufar de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi wow ce frumos e David!!!

Cristina, si eu tot cu hipocalorica am fost si incerc sa fiu din cand in cand, de ex. si acum. Daca ma conving sa fac si miscare, e perfecta treaba!
Acum am terminat ceaiul, nu a fost chiar un litru, dar 3 cani mari sigur am baut, cat am stat la povesti cu omul meu. Fug la culcare, ca maine am liber inainte de masa, si atunci mai apuc si eu sa fac una-alta in casa. Geamul de la balcon ar trebui spalat, asa dupa ploi, dar daca tot vin norii de fum, n-are sens, asa-i?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, este un tricou simplu cu emblema scolii (uite ca nu stiu exact daca am vreo poza cu el in uniforma..)

Gabi, multumim

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!! Si o duminica minunata, dragelor!!

Ioi, Nico-ce-mi place chestia cu munca!!

Sanzi-de-as avea si eu ambitie sa scap de burta...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

M-au convins cu Monti... Dar astazi este zi de relaxare... culinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta,
La Multi ani!
Multa sanatate!
Multa bucurie!
Multa veselie!
Multa iubire!
Multe impliniri alaturi de cei dragi!

Un www.flori-flori.ro/resources/images/files/file_726_m.jpg" target="_blank">tort si de la mine

Nicoleta, ti-am trimis Monti...Bafta! Azi...ai pauza!
Sinzi, vazut pozele, ...ca de obicei tare faine!
Cristina22, sa va fie de bine cumparaturile...noi, azi mergem la cumparaturi
Cristina_C
, eu voi alege dieta disociata, cea in care schimbi in fiecare zi ceea ce mananci, dar dupa 4 zile sunt cam ametita, dar macar slabesc repede si cat vreau!!
Gabi_K, ce-ti mai fac iepurasii??? Mai rezista?

Mergi la inceput