**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Multumim pentru urari, va pupam si va dorim si noi tot ce-i mai bun in lumea asta.
ANdreea1979, la multe lunitze ,asa, tot timpul cu zambetul pe buze si cu gropita dulcica pe obrajorul drept.MMM ce tort, e din cereale nu? iar chestia aia maro nu e ciocolata e pudra de roscove asa-i?
Valy, am vazut Printesita Glorieta la piscina si e tare dulcica.Am vazut eu aiurea sau cea care tine fata nu esti tu? De ce? E super ca plecati in vacanta. Tare asa vrea si eu sa mergem undeva, Italia, Grecia... Apai acum avem botezul, vine turta, tot asa e mereu un motiv sa mergem in romania. Tati ne-a promis ca ne duce pe 'Route 66 'cand face M-C 4 ani.
Azi a fost o zi normala. Nu am mai fost in parc pentru ca a inceput vantul tare si tare rece a fost. L-am vizitat iar pe tati la munca, am cumparat una alta si am venit acasa.Am dansat cu ea, ne-am jucat, foarte ffericite.
La 19 a papat si a adormit in tarc in sufragerie;astept poate se misca un pic sa o mut sus. Trebuie sa i pun si pijamalele si sigur se trezeste.
Atat de la noi, Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La noi azi a fost zi de "post"...Eva a mancat fructele de dimineata si apoi pauza..nimic nu a fost bun..la pranz am incercat legume in care am pus orez (ma gandeam pt burtica), a avut gust nasl..bleah...borcanel bleah..am facut o alta mancarica gen supa si legume pasate..bleah..mar copt fara succes..azi a fost zi de tzatza ca in vremurile fericite....

Acum pe seara i-am mai pregatit un biberon..nimic..plans cand il simtea in gura..
Simt ca tzitzi dau tot mai putin si as vrea sa ii bag un supliment macar odata/zi....nu stiu...oricum eu ii dau san dimineata, pe la 16 si seara dupa baie + noaptea...

Cele care dati inca san..cate mese de lapte mai au bebei?

Ufffff....

Si Eva e siluata rau..uite ca facem curand 9 luni si nu avem 8 kg..suntem pe la 7.8 kg si vreo 74 cm trecuti...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ma chinui sa scriu mesajul cred ca de 1 ora...internetul asta am un antivirus care-mi deconecteaza internetul auzi si tu...m-a umplut

Moniland ca bine zici cu per de "mamosenie" si fetele tale sunt suple - deci G nu e singura

Blanca si voi la fel cu supletea - le facem miss si Gloriuta are zile cand papa apropae numai laptic si nu vrea altceva decat degusta

Unguras multumim pt aprecieri la pisicina o tine mai mult terapeutul - regula centrului e sa acomodezi copilul cu terapeutul - adika intra si un parinte in pisina ~ 1 luna, apoi stai pe margine (e centru special de copii) astazi a stat mai mult cu mine din motive de vrut mmmmm-me

Gloriuta papa intr-o zi normala cam asa:
04:00 - 180ml lapte
08:00 - 180ml lapte
11:00 - fructe in diferite combinatii (oricum ar fi cateva lingurite)apoi lapticul 160ml
15:30 - legumele -tot asa ceteva lingurite,apoi laptic 160-180ml lapte
19:00 - iaurt 150gr, si dp 30min-1h 200ml laptic cu cereale

deci baza e iaurtelul!

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Blanca, eu cand alaptam, Andreea avea multe mese de laptic...sugea f des si cate putin(cam la 2 ore), ca atunci cand era bebe mic, asa se invatase...nu accepta nimic altceva, cu greu bea apica din cana fara cioc...de biberon nici nu putea fi vorba...ca de cand am aflat ca sunt insarcinata am incercat sa-i dau si biberon odata pe zi macar...plangea sau se stramba de fiecare data si refuza, rar molfaia la el si mai curgea si in gurita putin...si eu insistam zi de zi ca nu vroiam sa o intarc brusc...dar nu a mers defel...
Nici noi nu stam bine cu mancarica, acum nici fructele nu le mai mananca, decat cateva lingurite si gata...legumele si carnita la fel sau deloc...doar masa de seara ce papa iaurtul cu cereale..aici nu refuza aproape niciodata.

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Cu intarziere La multi ani!! Ungaras si la cat mai multe lunite lui MC, Laura Maria, Dinu Maximilian!
Giova frumoasa rochita si iti sta f bine!
Uliiasi, Inutsa multa sanatate zmeuricilor!
Moni asteptam pozici cu fetele!
Am admirat zmeurici foarte frumoase de Andreea, Giova,Ungaras, Dienuta...si sper ca n-am scapat pe cineva

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

blanca daris mananca de vreo 5 ori la san plus noaptea. Are bufet deschis non stop. De ce ii dai biberon Evei? Pune-o mai des la san, mai ales ca zici ca nu prea mananca altceva, cu lapte gros se ingrasa si tie iti si place sa o alaptezi din cate stiu eu, nu?

inutsa multa sanatate Biei, sa se faca bine repejor. Of, stafilococ luat din maternitate, ce prostie. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Blanca - Nici Daria nu se omoara cu mancarica, daca mananca 125 g sunt super fericita. Tzatzica ii dau dimineatza, dupa masa de legume si seara inainte de culcare, noaptea nu se mai trezeste de mult.
Noi de cand am inceput diversificarea nu am mai luat deloc in greutate. Nu vrea sa sara de 8 kg.
Incepem sa ne revenim si noi dar inca mai avem muci, pacatosi mai sunt.
Acum s-a trezit de la 8 fara ceva, ea care doarme pana la 10, se chinuia sa faca kk asa ca repede cu ea pe olita unde a si facut.
Azi o sa mergem si noi in IOR daca o sa fie frumos afara, abia astept ca m-am saturat de betoane.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la zmeurici!
Noi doar cu 2 treziri azi noapte, incepe sa revina la normal, muci mai sunt putini de tot, harait la plamani inca se mai aude putin si inca tuseste cu secretii, dar e argint viu, foarte activ, si papa bine.

Blanca, eu ii dau san noaptea de cate ori vrea si in timpul zilei il pun cat de des pot la san, poate poate mai iese ceva, ca simt ca nu prea mai are ce scoate de acolo si incerc sa mentin productia cat pot si eu. Seara la culcare ii dau biberon (aseara a papat 170 ml) dupa care ii dau san, care-l ajuta si sa adoarma.

Sa aveti o zi frumoasa si insorita! Aici tot vant, tot frig....

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Olaa! intru si eu un picut de la mama. Noua inca nu ne-au instalat netul la ap. Dureaza incredibil de mult, dat fiind ca exista cablu de net bagat chiar in calculator, ne trebuie doar un user si o pass.

Unguras, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunica ta!
Vally, o luna in Barcelona! Ce frumos! Cred ca va fi mai greu la intoarcere. La bine se adapteaza usor si copiii si adulti. M-as muta si eu in Spania .... Mergeti toti 3?

Si Filip e intr-o perioada foarte afectuasa. Sau pur si simplu s-a invatat in brate. A fost tati plecat o zi la Bucuresti si nu puteam sa-l las deloc nici in tarc, nici in carut, ca ma stia tot blocul.

Blanca si eu alaptez destul de des, la 3-4 ore, cand cere el si noaptea o data cred, nu-s sigura.

uff, sunt in urma cu pozele, cu blogurile, nu mai sunt la curent cu viata sociala virtuala.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Noi azi am profitat de vremea frumoasa si am stat numai afara. Am fost in parc in IOR unde ne-am intalnit cu o pereche de gemenase si am stat cu totii pe paturica.
Le place mult afara piticilor.
Daca vreti sa vedeti cum ne-am jucat noi in parc o puteti face aici
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/

Pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput