**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Ungaras La multi ani! Sa iti dea DD zile multe si senine alaturi de sot si frumoasa printesa MC! Noi venim bucuroase la petrecere daca dai si ... un smoc de ceapa ca si Iarina e amatoare !

Ah si asta mai voiam si eu - sa ma laud : de 4 zile Iarina face la olita susunel si ieri (cand eram la spital) a inaugurat si "treaba mare" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu cu un of..Eva mi-a facut de 3 ori kk pana acum si destul de moale..nu mai zic ce mirositor (de a trebuit sa aerisesc)..nu e foarte moale, insa ea facea taricel asa adunat, azi a fost intins tot pe pampers.
I-am pus orez in legume acum la ranz si nu a avea nici un gust drept urmarea a refuzat tot. Am deschis un borcanel si ala tot refuzat. I-am dat tzitzic..bun.
Acum m-a apuc sa ii fac supa de galuste (sper sa imi iasa doar din galbenus), ii coc mere si sa vad daca mananca mai incolo..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
profit si eu putin ca dorm piticii mei ca sa mai vad ce faceti.

Noi am iesit azi afara si era sa ramanem afara. cand sa urcam in casa o sun pe vecina care ma ajuta sa ies cu ei afara si sa ii urc in casa si era plecata la cumparaturi. M-am mai invartit eu pe langa bloc dar piticii deja vociferau ca le era foame. ma tot uitam in stanga si in dreapta doar doar o aparea vreo vecina de a mea dar nimci frate. Spuneai ca au disparut toti.
Pana la urma am zis ca ii urc eu singura si m-am dus la masina sa duc carutul si noroc cu un vecin de parcare ca sa zic asa care ii indrageste mult pe pitici si cum ma vazut singura imediat a insistat sa ma ajute. Noroc cu el. Greu tare cu iesitul asta afara.

Motana sunt niste pungute sterile special facute pt recoltat pipi la bebei. are un orificiu pe marginea caruia e o banda adeziva. o lipesti in jurul putulicii si astepti marele moment.
Ai dreptate si tu cu mancarea. daca copilul vrea lactate acum de ce sa o fortez eu sa manance altceva. probabil ca e doar o perioada. azi i-am dat iaurt si i-am pus si putin pireut de la borcanel. a mancat asa pt ca predomina iaurtul nu pireul. Bine macar ca a mancat tot si a mai papat si cateva lingurite de iaurt simplu.

Giova eu le cumpar branzica. Am la piata de langa mine un magazin cu lactate direct de la producator si le cumpar de acolo ca au totul bun si natural.
sa stii ca le-am dat chiar si branzica fagaras luata din magazin. sper sa fie real ce scriu ei pe eticheta si sa fie doar branzica de vaci si smantanica.

pupici tuturor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

inutsa Cum i-a luat secretia? Cum se face acea analiza?

Giova in sensiblu in mall l-am cautat si au zis ca nu au.

Ungaras La multi ani

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Giova foarte frumusica rochita! distractie placuta de pe-acum si bafta cu dintzocul nr.4 o sa vezi ca o sa iasa mai repede decat ceilalti si fara prea mare bataie de cap
mai da ce se iubesc smecherasi tai ai cu sa te mandresti

unguras admirat pozicile cu ceapa si olita
si pentru MC si pentru mamica distractie placuta!

uliasi sananate multa lui David! daca a papat ceva mai mult e un inceput bun

Blanca offf ce mai sufera bebelusii nostrii cand plecam de langa ei iubareala placuta azi

inutsa sanatate multa ufff...greu cu scapatul de stafilococ bafta multa

Clara tare faza cu masina si Bryce bine ca te-au ajutat si luat repede din maisna se poate intampla oricui, doar ca-i neplacut

tanimi recuparare rapida eee...mai voi aveti copii mari - fac deja la olita eu inca nu am ajuns sa-i cumpar una sa incepem si noi

Elenada si G la fel ca Ana cu iaurtelel

Alinutza intrebai pediatra cand fuse sa o vada pe G de branzica si iaurtel din branza de capra si mi-a spus ca ar fi prea gras si s amai asteptam pana la 2 ani tu ai inceput?
ati ajuns acasa? cum mai este Eric? voi?

G a intrat intr-o perioada de atasament total fata de mami plange dupa mine si de-abia pot plca de langa ea daca ma vede in raza ei de actiune numai pe mine ma vrea, nu conteza ca e mai e si tati au bunicii prin zona...azi la piscina la fel sper sa-i treca repede ca m-a zapacit...cred ca ii ies urmatorii dintzocii de o fi asa, dar nopatea doarme (mai maraie ea in somn dar nu se trezeste)
a...am implinit 8 lunite : 8,100kg si 69cm (mai sunt zmeurele asa suple ca ea?) in rest sanatoasa, fara raceli, febre...deocamdata
papa si ea cand are are chef cateva lingurite si gata - nu conteza ce-i dau; doar iaurtul il papa bine si tottt 150gr
am pus pozici pe contul comun

pe 05 mai plecam o luna in Barcelona! uraaaa! intr-un fel de-abia astept, dar pe cealalta parte nu stiu cum va reactiona G si daca va rezista o luna departe de casa o sa fie primul zbor cu avionul al ei

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

LA MULTI ANI, UNGARAS SI LA MULTE LUNITE MC!!!, sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete! Va mai trimitem o data pozicile cu Laura la 9 lunite implinite azi http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria9Lunite
Mami fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

aaa...acum 2 sapt cand a vazut-o pediatra a masurat-o 71cm; noi am masurat-o acum la 8 luni si are 69 cm (bn,stiu ca nu e prea important...)

a mancat azi legumele cu iaurtul 100gr
a adormit acum, dar foarte greuuu

Laura Maria la multe luniteee! Andreea - admirat pozicile printesei...si G la fel face: isi trage de palarie - nu o suporta pe cap

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

La multi ani Unguras si la cat mai multe lunite M-C tare dulce e

Inutza multa sanatate sa scapati cat mai repede

Giova faina rochia si tare bine iti sta.Felicitari pt cei 3 dintuci noua ne-au iesit 2 in ianuarie si de atunci numic

Blanca poate e de la dinti caca mai des si mai moale cica pana la 5 kaka pe zi e ok

Am fost la cantarit la 7luni jumate are 8700kg a luat 200 de gr sapt asta.

Am fost marti si i-am pus cercei Doamne cu ce frica m-am dus dar a fost super ok a plans 20 de sec dupa care a uitat .Cu mancarea stam asa si asa ar manca numai ce e la mine in farfurie.Se taraste de colo colo ,mai ridica fundul si se leagana si cade.Incearca sa se ridice mai mult de mine sau de patut ar vrea numai in picioare .De dormit parca dormim un pic mai bine cam 2 treziri la 1 si la 5 dim fata de acu 2 sapt cand se trezea la fiecare 2 ore (acu dormim pe burta poate de aia)
Mergem si noi la 2 cluburi cu bebei miercurea si vinerea si tare ii mai place si mie de altfel mai schimb si eu o vb cu alte mamici ma mai destind un pic.

http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia67Luni#

tufa si mai revenim

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna seara doamnelor!

unguras , LA MULTI ANI!!! sa traiesti si sa-nfloresti! Sanatate multa si la multe lunite puiului tau drag M-C!
Laura Maria

Vally, cred ca e perioada de "mamosenie", nu de alta dar parca nici ale mele nu s-ar dezlipi de mine. Iar cu kg eu cred ca mai slaba decat Lauriciul meu nu este nicio zmeurica. La 8 luni jumate inca ne "luptam" sa trecem de 7 kg. Probabil seamana cu soacra mea, ca ea tine la silueta. Irina are 7,7 kg, nu e nici ea grasa. Iar la inaltime au in jur de 72-74 cm, nu sunt mici. Deci papusica ta e numai bine.
Fetele mele mananca bine, zic eu.
ora 8 - 150 lapte,
ora 11 - 150-200 fruct+biscuit+iaurt+branzica
ora 14 - 150-200 pireut legume+carne
ora 18 - 150-200 cereale
ora 22 - 150 lapte.
Analizele le-au iesit bune, de mancat mananca, cred ca nu e cazul sa ma ingrijorez. Asa sunt ele, subtirele. O sa pun si poze sa le vedeti.
Giova, ti-am vazut si eu rochita si chiar mi se pare potrivita ca tinuta de nasa.
Elena, chiar ma gandeam aseara ca ieri le-am dat mancaruri doar cu lactate: fruct cu iaurt, pireu de cartofi cu lapte, cereale cu lapte, si bineinteles lapticul dimineata si seara. Mi-am si zis ca uite ce meniu de "lacto" stiu sa fac. Oricum sunt cu toane copilasii, cum suntem si noi. Poate Ana s-a gandit sa bage un regim disociat.

Eu sunt doar cu fetele we acesta. Dar maine le-am promis bunicilor ca le las la ei pana duminica. Imi propun sa ma odihnesc, doar eu singura acasa, sper sa si reusesc. S-a adunat oboseala si deja da pe afara, daca a observat si soacra mea. Cam nasoala situatia, asa ca trebuie sa-mi revin.

Va pup si sa aveti o noapte linistita.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput