**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba Iulia!
doamne greu merge wirelessul la cumnata.
Noi bine, a venit prietena mea cu finutul din Spania asa ca ne-am vizitat...Eric e un dulce, mai mare cu 6 cm si cateva sute de grame. dar se misca si se coordoneaza mult mai bine. a venit la edi la studiat, i-a pus mana in cap si asta s-a apucat de plans.
sper sa se imprieteneasca sapt. asta cat stam acasa.

Vorbeati de alaptat: Blanca si Edi bea doar dim. si seara lapte+noaptea. peste zi, rar mai vrea.
Azi de ex., a baut la 5:30 dim., la ora 8 cand am plecat la mani, dormea dus si doar la ora 22 a mai servit , dar a golit bine ambii sani.
Formula nu vrea....si eu simt ca e mai putin, dar daca ar fii sa bea dim. si seara e ok.
si prietena mea la fel ii da, doar ca Eric e cu 6 sapt. mai mare decat Edi.
Vally e mortala missa G. ce fain, o luna in Spania! va invidiez!
Elenada ma bucur ca ati profitat de vremea frumoasa. poze sper sa vad maine, ca tare greu le incarca.

acum ma bag la somn, ca e cazul.
Mai intru maine si va mai citesc.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Laura e o mofturoasa, nu mai mananca nimic , nici supa , nici fructe , nici danonino ,nimic , decat noaptea lapte cu cereale . eu am intarcat-o pentru ca incepuse sa ma muste si nu mai sugea deloc .
Blanca 000si Laura facea KK de multe ori pe zi , si de 5 ori si intr-o saptamana i-a aparut primul dintisor , deci si lipsa poftei de mancare si KK des este de la dintisori .
Speram sa mai pape cate ceva ,a slabit rau!

Mami de Laura Maria ( 16.07.2009 )
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria9Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Huh, in sfarsit am ragaz sa scriu si eu
Vineri am mers la un dr f bun, zic eu. Mi-a placut tare de el, e si medic si om pe deasupra. Mi-a explicat pe indelete, tratament de care nu am avut parte pana acum la cati medici am fost legat de stafilococ. Suntem pe antibiotic [Zinnat]; Betadina si Fucidin din plin. I-am pus si galbenus cu faina pe furuncul si azi dim parca mi s-a parut mai putin tare zona respectiva, i-o fi tras o parte din puroi.
Tot vineri am dat si analize din puroi, ca ii iesise putin, azi luam rezultatul.
Nu-mi ramane decat sa sper ca de data asta o sa scapam de stafilococ, caci imi face peri albi.

vally si noi suntem suple, la 8 luni avea 8 kg, chiar daca s-a nascut cu 3950 gr. Atata timp cat e normala din toate punctele de vedere... e ok si mai supla. Bia nici nu prea se omoara cu mancatul solidelor
Iar de "mamosenie"... nici nu mai zic, e belea uneori ca nici la wc nu ma lasa

mony i se ia puroi pe un betisor cu vata si apoi se lasa la "umflat" [stiu ca suna nasol dar chiar asa mi-a zis dr care i-a luat analiza] si se determina ce microb are.

blanca eu o alaptez destul de des, uneori chiar si la 2 ore. Uneori se simte cum curge laptele garla, dar alteori mi se pare ca nu curge nimic, dar cand incerc sa storc, iese laptic. Deci nu stiu ce sa zic, ca solide nu prea papa, in greutate ia putin, dar lapte curge daca apas... As vrea si eu sa accepte solide mai mult

Am admirat zmeuricile frumoase. Doamne, ce au mai crescut toate

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Noce da,plecam toti trei

Giova

inutsa deci si voi tot suple G s-a nascut cu 2730gr - a evoluat bine

mai fetelor voi ce parere aveti de norul asta de cenusacare a acoperit toata tara? unii zic ca ar afecta...noi am iesit afara...

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutare!
eu sunt la mama, bunicile afara cu nepotii, sotula plecat. Of course...soacra monopolizeaza tot...e numai cu Edi....lasa ca de maine intra mama pe felie.

azi noapte atat mi-a urlat Edi....de la ora 4-6 avea chef de joaca, plans....sunt zoombie azi. Inca nu a iesit dintocul 4...cred ca ne mai da de furca cateva nopti. Numai bine...ma pregateste pt. noaptea nuntii...voi fii fresh si fara cearcane sambata viitoare.

Andreea si Edi e mofturos, vad ca si a papat mai rau azi...la noi dintii sunt cauza. cu toate ca azi dim. ma gandeam sa nu fii facut iar otita.
Vally noi am fugit din vest, vorba vine, caci trebuia sa venim in Alba. Copiii sunt afara, acum sa ma ierte D-zeu, doar nu ne izolam in casa pe vremea asta frumoasa. ne-au asigurat ca nu suntem in pericol, acum ceva ceva tot o fii...naiba mai stie.

V-au intrat banii
diseara cand ajung la cumnata verific sa vad, caci e tokenul acolo. Mie in 18 imi intrau, sa vedem maine, cel mai sigur.
Inutsa sa dea DD sa-i treaca piticii cu noul tratament.

gata, l-am convins pe marcolino sa iesim in parc, asa ca ma voi plimba cu baiatul meu mai mare.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mamici, voi ce oua le dati bebeilor?
M-am tot uitat la coduri si de-alea cu 0 sau 1 n-am vazut, doar cu 3. Azi am luat de prepelita, am zis ca fac vreo branza . CAnd m-am uitat pe site www.fermadeprepelite.ro am vazut ca ca bietele prepelite sunt crescute vai mama lor. Cine stie ce porcarii mananca. Tot zic ca ii introduc si eu outele si tot aman.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!
Si noi de vreo 2 zile cam facem mofturi la mancare,cred ca-i mai iese inca un dinte,dar trecem noi si peste faza asta,eu sunt multumita ca e cuminte,doarme toata noaptea,nu am treaba,dar cu o trezire pe la 4-5 dimineata pentru un biberon de lapte.
E jale si pe aici cu norul asta de cenusa,sunt inchise toate aeroporturile aici in Spania,noi am iesit afara normal azi,a fost cald frumos,numai ca dintr-o data a venit un nor de ploaie si am fugit acasa.
Albert e mamos nevoie mare,cand e mai somnoros,plange dupa mine cum ma vede ca ies pe usa,in afara de mine cu nimeni nu adoarme,nici ziua nici seara.

http://family.webshots.com/album/577358367DXTwvH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Vai ce dor mi-a fost de voi, mamicutze dragi! Imi cer scuze pentru lunga absenta, stiu ca intru rar, ca nu sunt consecventa, etc. Dar sincer acuma, am avut si vreo 2 sapt cand efectiv nu am putut, ba din cauza de timp, ba din cauza calculatorului, iar cand in sfarsit s-a putut, am incercat sa mai citesc din urma printre picaturi.
Incep prin a-i ura un calduros "la multi ani!" lui ungaras. Sa ai parte numai de bucurii si de impliniri in anul ce tocmai l-ai inceput! Tot asa si noi : eu si fata avem aceeasi zi de nastere, dar luni diferite.
De cand n-am mai scris, lui Iris i s-au intamplat mai multe: a fost exagerat de constipata, are 2 dinti, i s-au umflat gingiile sus ca abia mai incapeau in gura, dar a fost si in prima ei vacanta. Ca sa le iau pe rand, cu constipatia am rezolvat pana la urma cu dulcopic, pentru ca nu am avut incotro; n-a functionat nimic , nici sucuri de fructe, nici ceai, nik. Problema era nu neaparat ca facea la cateva zile, ci faptul ca facea foarte tare (nish maslinute) si o durea mititica de-mi rupea sufletul cand o vedeam cum se screme si se face verde de fiecare data. La un moment dat, facea cate o maslina din asta de cateva ori pe zi va dati seama cu ce dureri. Asa ca aveam nevoie de ceva sa-i inmoaie scaunul si am gasit picaturile astea cu care s-a reglat. I-am dat de cateva ori, dupa care n-a mai avut nevoie, cred ca si pt ca i-am reintroduc ceai babydrink, ca vad ca face zilnic de cand il bea.
La dintii de jos, a mai fost cum a mai fost, chiar ma laudam ca pe fetita mea n-o doare ca-i ies dintii. A, sa va spun mai intai ca noi de paste am fost in delta dunarii. Am stat 10 zile, am avut o vreme extraordinara, ce sa mai, superb. O sa pun link cu poze la sfarsit sa ne vedeti; am completat si-n albumul bebelusului capitolul cu "prima mea vacanta". Numai ca intainte sa plecam cu 3 zile i s-au umflat gingiile de sus fetii. O gura a tinut, nu stiam ce sa-i mai fac. Abia atunci mi-am adus aminte de mamicile care povesteau saracele ca trecusera prin acelasi lucru. Culmea e ca de cand ne-am intors acasa gingiile s-au desumflat si n-a aparut nici un dinte. Bineinteles ca de la durere nici pofta de mancare n-a mai avut, cu greu puteam s-o fac sa inghita ceva, voia sa stea numai cu sanul in gura, de aveam tzitzile varza. Cred ca asta a stimulat si lactatia, ca acum am lapte f mult, mi se umplu sanii la 3-4 ore chiar dk ea nu mai cere sanul asa de des. Da eu dk vad ca am lapte o pun la san indiferent de pofta ei. De ieri vad ca si-a revenit si cu pofta de mancare, are din nou 3-4 mese solide pe zi, lapte cat curpinde, atat intre mese cat si noaptea de 2-3 ori, plus ceai, ceea ce e f bine, numai ca e bineinteles, ca multe alte zmeurici de aici cam micuta. Avea la 7 luni 7200g si n-am mai cantarit-o de atunci, o sa vedem acum la 8 luni ce branza fac.
Tot in delta, am folosit la un moment dat apa de la ei, ca se terminase apa plata. Si cu toate ca am fiert-o, a inceput scaunul fetii sa miroase altfel; de fapt, nici nu mai miroase a kk, miroase f intepator, deci acum ii iau probe de scaun pt coprocultura si coproparazitologic, si mai am si maine de luat proba, ca mi-a cerut sa duc 3 zile la rand.
Giova frumoasa rochita, mi-a placut f mult; eu sunt mare amatoare de mov
Blanca fetita mea mananca si la 2-3 ore la san, nu-ti face probleme; pune-o cat de des poti, poate sa sa creasca si productia de laptic
ma duc sa fac baita la fata sper sa nu mai intarziem asa de mult pana data viitoare.

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce ce-i asta cu codurile? Eu nu stiu despre ce vorbiti voi.
Eu ii dau din comert si cu asta basta, desi avem 3 gaini dar is de pet-uri nu is cu ouatul ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici!

Am avut un week-end plin. Sambata o petrecere la un baietel, azi la un botez. De-abiaa stept sa inceapa saptamana sa mergem in parc. Mi-au lipsit zilele astea iesirile in parc.

blanca eu pe Tudor il alaptez de vreo 4-5 ori pe zi si noaptea de vreo 2-3 ori. Adica atunci cand ii pofteste inimioara.

noce eu am gasit in Cora oua bio cu cifra 0. Insa am mai avut aduse de la tara.

Tudor e fff mamos. E cu ochii pe mine ca pe butelie. Daca as putea sa il tin numai in brate ar fi cel mai fericit. Ca sa nu mai zic ca striga tot timpul "mama". Iar cand suntem in parc, mai nou, cere tzitzi. Nu prea a mai mancat in parc de cand era mititel. Si cand il pun la san e in extaz. Se cuibareste bine in bratele mele si se lipeste bine cu fatzuca. Cu cat creste cu atat iubeste tzitzi mai mult.

Va urez noapte buna si sa aveti o saptamana frumoasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput