**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Da Monitza

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Ma apucasem Mai devreme sa scriu in msj dar a Venit nepotica si pt ca era monitorul in standby a dat restart si pa msj.bely aseara m'am delectat cu pozele voastre,ATI fost to#355;i ni#351;te scumpi iar de bunatati nu mai zic .giova in toat#259; nebunia nici nu ti'am urat distractie pl#259;cut#259;,acum mi'a r#259;mas sa te īntreb cum a fost si pe cānd pozici?sunt in urma cu cititul ASA ca revin dup#259; lectura.uitasem,Alina,cum a fost la cumparaturi?va pup pe mai tārziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de o ora ce am aterizat acasa...suntem morti de somn, dar am scapat de stres. sa vedem cand scapam de oboseala.
revin maine cu detalii si poze. acum am de despachetat, spalat si hranit baietii. s-a terminat cu distractia, am ramas fara ajutoare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Intru rapid cat nu a daramat Bia totul pe aici
Noi tot cu buboi, am inceput sa ii dau cu unguent veterinar (badurox am ajuns si noi la asta ) si se pare ca ii ajuta.
Am inceput sa adun bagajele incetul cu incetul, multa treaba si timp putin, ufff.
vally voi cu ce plecati in Spania? noi cu masina, o sa conduca doar sotul si o sa fie cam greu

corina multam de pont

bely meeeeeeeeei, ce tort. In poza de aici http://picasaweb.google.pt/tanyafull/7Lunite#5459301805106555394 Patricia seamana un pic cu Bia mea

giova odihna placuta si asteptam poze

mai intru io, cand pot.
daca vreti careva sa ma ajutati cu pregatirea de plecare, va astept cu nerabdare

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Inutsa, si voi o luati spre Spania? Drum bun si vreme frumoasa! Vacanta sau long-term?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete,

Eu abia mai deschid calculatorul ziua, stam mai mult pe afara si cand intram in casa avem treaba cu mancarica si alta tura de joaca. Nici pe blogulet nu am mai scris..rusine mie..sper sa recuperez.

Eva a implinit 9 luni ieri..am avut tort delicios de mere pregatit de mama mea si un gratar cu salata verde. Ba si o bebe am baut eu . Am cantat toata ziua "la muti ani" si "la multe luniteeee" si mi-am amintit ziua nasterii ei...9 luni..ce mult mi se pare si ce repede a trecut..ca o clipa.

Cu mancarica stam mai bine, adica mananca ce ii pregatesc la pranz dar seara e cum e..azi am incercat iar cereale...mama cum sa strmabat..noroc ca ii pregatisem si branzica de vaci cu mar si am avut alternativa.

In schimb azi noapte mi-a facut show, vroia sa doarma cu tzitzi in gura, cum o scoteam cu urla...nu vroia nimic, nicic apa, nici ceai, nici suzi, nici brate, nici plimbata. A dormit toata noaptea la noi in pat..ma rog cand nu se trezea in urlete (din ora in ora )..nu stiu ce o fi avut. Sper sa nu se repete si noaptea asta la fel ca sunt si eu om . Ma gandesc ca nemancand seara fosrte bine, laptele nu mai e asa consistent(?!) si poate de aia....

Altfel, am descoperit un magazin cu produse bio si i-am luat biscuti (speciali in perioada eruptiei dentare), biscuti fara sare si zahar, unt de arahide..aveau de toate..si i-am gasit crema de corp de la Weleda..destul de scumput insa. Il mai vizitez..macar pentru sucurile si semintele de tot felul..mmmm...

Apropo de suc, azi i-am facut dupa mult timp suc de morcov+mar = deliciu , a sorbit 150 ml fara sa stea pe ganduri..maine repetam experienta..poate bagam un alt fruct.

Giova hai cu niste poze..sa ma inspir ca acus' vine august si e randul meu la naseala.

Cu ideea mea de a inchiria un apt in Constanta stagnez, nu prea gasesc sa inchiriez pe 1,5 luni cum as vrea..mai cautam

Pup gasca

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

inutsa noi plecam cu avionul - nu ma-dur sa plec cu G la un drum asa lung cu masina; nu inca...voi unde plecati? spor la impachetat

Giova odihna placuta! asteptam povestiri si pozici

Blanca cum se numeste magazinul descoperit? pe unde e?

eu am fost la dr gineco pt ca ma dureau f tare ovarele si spatele: si cum banuiam o urata de raceala ma chinuie si trebie sa iau antibiotic...

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata,fetili!!!!!Slaba activitate in we....eu,care ma gandeam ca am cateva pagini de recuperatBelly,,frumoasa si ochioasa zmeurica taPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balįzs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,astept si eu pozele cu nerabdareBalazs are conjunctivita,sper sa scapam urgent ca tare il deranjeaza secretiile de la ochisoriAcum incearca sa-l adoarma tati...e treaz de la 6.30Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balįzs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,

Va mai amintiti de mine?
Desi va citesc destul de des din pacate nu mai apuc sa scriu ceva.
JOs palaria pt. mamicile cu 2 sau mai multi copii care reusesc sa le faca pe toate.
Eu una, cu unul singur, de abia reusesc sa ma descurc la limita bunului simt.

De cand s-a facut frumos afara, s-a dus si bruma de timp pe care o mai aveam la dispozitie pt. forumeala.
N-as avea decat varianta sa-mi iau laptopul cu mine in parc. Nici nu stiu daca Moghiorosul are wireless

Gata, destul cu vaicaritul.

Practic am intrat sa zic ca noi suntem bine, sanatosi.
L-am intarcat la 9 luni si o saptamana. A fost destul de greu. La primul biberon bagat, mai ca nu m-a scuipat in fata.
M-am muls in continuare si am amestecat laptele praf cu laptele meu pana cand l-am eliminat definitiv pe al meu.
Intarcarea a fost voita, nu de necesitate, pt. ca deja imi era foarte greu sa ma tot mulg.
Laptele de la congelator l-am aruncat (noroc ca nu aveam decat 5 recipiente a 200 ml), n-a vrut sa-l accepte sub nici o forma.
In final, cand am vazut ca s-a acomodat cu laptele praf, n-am mai insistat.

In rest, e mancacios, voinic, merge tinandu-se de mobile, de pereti, de orice si cand se termina toate o ia de-a busilea pana la urmatorul "maner" disponibil.
"Vorbeste" toata ziua, desi, in afara de "ma-ma" restul e intr-o bebeluseasca perfecta.
Aaaa....avem si o mare problema cu mersul nostru. Cred ca a luat o mie de trante, nu mai stiu cum sa-l protejez. Majoritatea sunt inofensive dar au fost si cateva care s-au lasat cu vanatai.

Acu va las ca tre sa vina fata la masaj.
Poate mai reusesc sa intru putin dupa.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput