**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**
Raspunsuri - Pagina 18
blanca000 spune:
Vorbiti de lup? Pai e la usa...
Azi am fost la gineco..cica am un col super, nici nu se vede ca am nascut, totul curat si bine acolo , se uita dl dr si dupa taietura ca nici el nu o mai vede si chiar ma intrebat daca mi-a facut...i-am zis eu ca e una mica si a descoperito si el intr-un final . Altceva nu mi-a mai zis..totul curat si fresh..un papanicolau peste un an de cand l-am facut pe ultimul.
Eva a fost in chefuri la el in cabinet, a vorbit, ras, chitaiti, a sarit la dl dr in brate...si era asa eleganta de a facut impresit super .
Apoi am bagat parc pana seara la 8 cand avenit tati si ne-a luat acasa unde fata mea a halit dintr-o suflare un caston de legume+carnita si juma de iaurt Nestle..la pranz tot asa un caston a mancat..m-am si minunat.
Acum 2 tzitzi si nanel...
Eu nu prea m-am serbat azi..insa am luat o gustare cu tati pe bancuta in parc si am primit un buchetoi de lacramioare cu un parfum minunat. Eva mi-a ras si vorbit toata ziua...frumos.
Am casa plina de flori parfumate (lalele, minigarofite, lacramioare, liliac) si in figider prajitura profiterol..insa eu as bea o bere..Paulaner zici? pai sa caut .
Multumesc mult pentru urari . Chiar le-am simtit in suflet
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
patrisuca spune:
buna zmeurici! nu am mai intrat de mult..de fapt de cand a dat putin caldura si suntem toata ziua la plimbare! sper ca sunteti bine si pup zmeuricile mititele.
pozici noi:http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Paty?authkey=Gv1sRgCIuYrbey15fHeg#
Corinna1982 spune:
Hello, fetele!
Vreau sa va zic cum mananca pretentioasa mea galbenul de ou, ca in legume nu ii place si parca mai sunt zmeurici care nu mananca galbenusul in legume. Pasez galbenusl fiert, adaug aprx 60 ml lapte si amestec sa se dizolve galbenusul si adaug 2 masuri de cereale de orez. Azi am facut cu 60 ml apa si 2 masuri de cereale cu lapte si piersici si maracuja de la Humana. Iese o crema delicioasa.
O zi frumoasa sa aveti!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
flosideea spune:
Buna seara dragele mele!se vede ca e week'end ca e pustiu aici.eu de Maine Imi dau calculatorul la fAcut pt ca are virusi dar voi Mai putea citi seara pe tel sotului dar de scris Mai greu pana ma obisnuiesc.Blanca vroiam sa Iti urez "la multi ani!" cu intarziere.giova,da,la nepotel am fost la botez.e um scump si un vorbaret.Corina am notat si eu reteta.acum inchei ca ma dispera telefonul asta(sotul face curat in calc) si vroiam sa ma laud si eu cu un baiat vorbaret care azi a zis mama.mi'au dat lacrimile cand am auzit!Gata,fug la pici.cand termina sotul poate bag si eu un
msj normal.scz de greseli.pupici
bely spune:
Buna seara
Sunt asa de bucuroasa... am fost joi si i-am facut radiografie(rai x) la solduri iar sambata am avut consultatie la ortopedie, totul a iesit ok, fata mea nu are nimica
am vazut pozici cu bebe, mumosi mumosi
va las si eu niste poze de la botez
http://picasaweb.google.pt/tanyafull/BotezulLa7Luni#5463375308086706418
multumim fetelor care ne-au felicitat
Corinna1982 spune:
Bely, sa va traiasca micuta crestina! O printesa frumoasa ca mama ei. Si ce toooort...
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
MONITZA86 spune:
hello!!!
Fetelor o ntrebare mai ales la mamicile care sunt acum gravidutze cu bbe2,cum se calculeaza indemnizatia la bebe2 avand in vedere ca esti acasa in concediu de crestere?SI cat timp ai voie sa stai cu bebe2 acasa?
SE poate va rog sa ma ajutati cu raspunsul?
Multumesc!!!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
elenada spune:
Monitza cu bebe 2 stai acasa pana face doi ani. cand bebe 1 implineste doi ani intra in drepturi bb2. atunci se calculeaza indemnizatia lui bb2 din venitul tau mediu din ultimul an aica din indemnizia lui bb1 ca ala a fost venitul tau in ultimul an. nu primesti din pacate doua indemnizatii pe perioada in care ambii copii sunt sub doi ani. Sper ca m-am facut inteleasa. prietena mea are fetele la diferenta de 1 an si patru luni. acum prima fetita a implinit 2 ani si a terminat indemnizatia pt ea si abia acum a depus actele pt a doua fetita care are 9 luni. o sa stea casa pana cand face si a doua fetita 2 ani.
Bely sa iti traiasca micuta crestina. E o scumpa.
fetelor eu de doua zile nu le-am mai dat piticilor la pranz mancare solida. le-am dat doar lapte. Sper sa li se faca dor de solide. am luat o pauza pt ca nu vor sa manance si e pacat de cat mancare arunc.
Azi o sa incerc cu niste ciorbita sa vedem daca vor sa pape.
Azi sunt lenesa. nu am iesit cu copii afara desi e bine afara. cam bate vantul dar merge. acum dorm la ei in camera cu geamul deschis iar cat s-au jucat in sugragerie tot cu geamul deschis i-am tinut.
Ii scot cant vine sotul acasa. dupa ziua de vineri cu 4 copii am avut niste dureri de spate de nu mai stiam ce sa fac. Acum parca s-au mai potolit.
va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bely spune:
corinna multumim
elenada multumim, cat despre papa facuta in casa ce sa mai zic? eu ma lupt cu morile, nu vrea papa facuta de mine doar din borcanase dar si asta are zile cand papa bine are zile cand e blach..in schimb am observat ca papa cu o pofta mare si destul de bine cantitativ supa facuta de mama nasei ei, dar eu nu prea vreau sa-i dau pt ca supa e facuta pt ei cu putina sare, nu mananca ei mancarea sarata bine pt ca sunt la regim, dar totusi contine si sare.. pana acuma a mancat de ori la ei, dar ce sa fac? sa-i mai dau ori ba? eu stiu ca sarea si zaharul pana la 1 an sunt interzise, dar am mai auzit mamici care pun putina sare in mancarea bebicilori
MONITZA86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Monitza cu bebe 2 stai acasa pana face doi ani. cand bebe 1 implineste doi ani intra in drepturi bb2. atunci se calculeaza indemnizatia lui bb2 din venitul tau mediu din ultimul an aica din indemnizia lui bb1 ca ala a fost venitul tau in ultimul an. nu primesti din pacate doua indemnizatii pe perioada in care ambii copii sunt sub doi ani. elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009 Piticii mei iubiti Povestea noastra in Tabu Multumesc frumos,am inteles ideea ,deci indemnizatia lu bebe2 se calculeaza 85% din indemnizatia lu bebe1 nu ? ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara