**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland esti o fortoasa. Eu nu as mai putea sa ii car cu scoicile. O scoica cantareste 2,5 kg iar cu pitic in ea trece leger de 11 kg fiecare. Chiar nu pot sa ii duc pe amandoi. Eu am lift dar masina e parcata putin mai departe de bloc. Nu e o distanta mare dar cu asa greutate nu pot si nici nu am curajul sa ii car pe rand. Am noroc de vecina mea ca ma ajuta. Scoicile stau de mult timp in masina.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza si de la noi!

Eu iau de la Elena si ii multumesc ca fara ea,nu ma pot pune pe picioare .

pooh,saru'mina ca ne-ai strigat la catalog!

In general suntem bine,tot in actiune cu cabluri,prize,ghivece de flori dar mai nou,se supara si plinge f tare daca ii iau ceva din mina cu care nu are voie.Incerc sa nu-i las nimic la indemina dar deschide dulapurile si se serveste cu ce crede el ca e interesant.
Marti am fost la pediatra pt controlul obligatoriu si pt vaccin(ramasesem restanti cu doza 3 de Infanrix Hexa,cind a avut bebe 6 luni nu s-a gasit o perioada pe piata).Stefan are 75,5 cm si 10,8 kg,nu stiu cit a mai pus in ultimele luni dar are destul si papa bine,ii place tare mult iaurtul pe care i-l combin cu piure de fructe si 2 masuri de cereale,ii dau si in minuta multe,de la piinica pt bebelusi pina la legume si le papa tacticos cu minjitul de rigoare .
Ce ma nelinisteste ca doctora nu a gasit si cel de-al doilea testicol in scrot sau ma rog,zice ea,ca ar fi flotant.Dar is f sigura ce la celalalt control ni le-a aratat pe ambele in scrot si parca si la una din ultimele eco dinaintea nasterii,ne-a zis ca cele 2 testicole sunt in scrot.Acum se poate sa nu fi palpat cum trebuie dar suntem hotariti sa mergem la 10 dr pina luam o decizie,deocamdata mai au timp pina la un an sa se stabilizeze in scrot.Mai are cineva problema asta?

Am trimis mesajul fara sa fie gata .

Giova,petrecere frumoasa la nunta!Sa ne arati poze.

Clara,nasol cu avioanele astea dar acum merg dupa program?Citeam ca tot sunt restrictii si cica multi pasageri au teama de zboruri.Petrecere frumoasa in Bulgaria si sa povestesti cum e,merg multi turisti de-aici dar pe mine parca nu ma atrage...

Elena,f simpatici piticii tai dar te cred ca iti e greu,si mie imi e greu cu unul mic si unul mai mare.Weekendul trecut am stat singura cu ei si norocul meu a fost ca a stat fata cu Stefan sa apuc sa fac mincare,altfel e numai intre picioarele mele.

Noce,ce fain ca ati fost deja pe plaja,va invidiez .Aici l-am tinut pe bebe de citeva ori in tricou dar nu a fost asa cald.Of,cu copii infofoliti in Ro e problema grea si lunga ,eu nici nu mai bag in seama.Aici din contra,copilasii sunt f subtirel imbracati,inutil sa zic ca pe la 15 grade multi bebelusi nu mai au nimic pe cap si totusi am impresia ca copiii racesc mai putin aici decit in tara,sunt mai caliti.

Lucialu,esti simpatica ca de obicei cu mesajele tale.Si eu stiu o gramada de desene pe de rost,de la Teletubbies(ii stiti,pe la 2 ani le vine vremea )pina la Barbie .Din pacate,pe bebe nu l-am obisnuit atit de mult cu cutiutele muzicale,ascultam totusi radio impreuna si cintam la pian si ii placeeee.

Patricia,si tu scrii rar,cum e la serviciu,te poti concentra bine sau suni des acasa?

Motana,la voi nu sunt notate ouale cu cifre corespunzind felului de gaina?.Eu iau,in general,oua bio insa am o ferma linga mine si mai iausi de-acolo desi ouale lor nu sunt bio,iarba nu e bio si nici toata mincarea ce o primesc.Dar cind vad oua din Olanda,aduse asa de departe am indoieli de calitatea lor si le prefer pe cele de la ferma noastra.

Fetelor,miine am de gind sa fac o excursie de o zi singura-singurica.Merg la Stuttgart la un Outlet City si seara mi-am rezervat camera singura,la o pensiune.Aveam nevoie ca de aer de putina liniste si timp pt mine,am aranjat totul,le las pregatit de la haine pina la mincare si nici nu am plecat si deja imi e dor de ei .Insa le-am promis ca la aduc hainute si cadouri .

Va pup si mai vin eu,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi!
La multi ani, Blanca! primesc o felie mica de tort!

Mai greu cu formumitul la noi, caci nu apuc sa ma apropii de computer si hop si Beatrice langa mine si nu prea imi da voie sa o ignor
Am fost si noi sa o mai vada pediatra, la aproape 10 luni are 8.6 kg si 74 cm si a spus ca este foarte bine. Si ea se irita la fundulet.
Moniland mi-a spus ca o pot da cu bepanthen. Vad ca trece roseata pana la urmatorul kk si apoi din nou. Mie nu prea mi se pare ok sa o dau atata cu bepanthen...dar zicea dr ca e ok. Inainte foloseam Melkfet dar acum nu ii mai vindeca iritatia.
Alina weekend placut si relaxant si spor la shopping.
Asa din aduceri aminte, Cornelia la noi gustarea de dupa amiaza este iaurt, lapte cu biscuiti si mai rar paste cu branzica facuta de mine, branza fagaras cu smanatana. Am inceput sa cumpar branza Monor si ii place dar ii dau mai rar ca are si samantana in ea. Cred ca Beatrice este fan lactate
Giova distractie placuta la nunta! Vei fi o nasica foarte frumoasa. Asteptam poze. Iei si copiii in timpul zilei?
Inutza of ce batai de cap mai aveti cu stafilococul asta! Poate scapati fara interventie chirurgicala. Sanatate multa Biei!

Cam atat pentru acum....

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, dar nu se vede testicolul daca e acolo? ca nici eu nu ma pricep, dar de obicei dupa baita cind e f relaxat se vede ca sint acolo amindoua.

eu nu sint genul care sa sun acasa din 5 in 5 min, sint pe principiul ce mie nu imi place, altuia nu-i face..etc. asa ca daca sun o data, cel mult, si asta asa, sa se simta bine soacra mea, bagata in seama, nu mai mult, sa creada ca o verific. dar am incredere in ea ca se poarta foarte bine cu copilul; la servici este bine, si oricit de aglomerata ar fi o zi, nu se compara cu ce e acasaasa ca aici imi limpezesc creierul, il mai pun la munca, ma mai gindesc si la altele decit la mincare si curatenie. in schimb, cit ajung acasa, chiar nu mai am timp de nimic pina seara. DAniel ma asteapta sa imi goleasca sanii, Rebecca vine de la gradi, sa o hranesc, iesim afara, si prin casa ce mai e de facut, mincare, etc. sotul meu a tot fost ocupat in ultima perioada si venea f tirziu, ca tot avea dentist dupa program si cind nu avea recupera a doua zi la serviciu, asa ca imi era greu tare. si eu simt nevoia sa ma duc undeva singura-cuc, sau sa stau acasa macar o zi singurica, dar cit suge Daniel nu se poate inca.

mai avem si noi cred foarte putin pina o ia de-a busilea, si atunci o sa fie ceva mai greu. acum il pot lasa pe jos dar inca nu iese din camera, dar cind va incepe sa misune...mi-e tare frica de lucrusoarele mici ale rebeccai, oricit se fereste, tot mai gasesc cite o clamutza mica de par pe jos sau cine mai stie ce de pe la papusi.

eu ou i-am dat pina acum doar de la mama de la curte. sii ii dau rar, od ata pe saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Georgiilor! La multi ani, Blanca! Petrecere frumoasa! Mai e tort?

Alina, weekend relaxant!

Giova, sa-ti traiasca finii! Petrecere frumoasa! ... eu nu ti-am vazut rochia, sper sa pui poze dupa.

Corina si Alina, aveti zmeurici inalte, nu gluma!

Si Moni, fete super cuminti! Filip ar pleca cu scoica in spate daca l-as lasa sa ma astepte pe un etaj!

Noi seara papam fructe. Adica incercam sa mancam si noi la fel ca Filip. Sau, daca intarziem pe afara, fac din pranz si cina o singura masa, adica legume si fructe.

Am vazut si eu familia frumoasa a lui Pooh! Pentru lactatie, nu uita de berea naturala nefiltrata. Eu ma "tratam" cu Paulaner, dar sunt si altele.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pt. Blanca noastra! si tuturor celor ce poarta numele de Gheorghe/George si derivate din ele!

eu deja incep sa ma agit....azi a venit si sotul si numai ne-am certat.
Am adormit copiii si pana vine el, am zis ca stau putin pe net.

acum e caldut afara, toate zilele a plouat si a fost frig. maine cica iar ploua...eu voi ingheta, asta e sigur.

Nocefeliciari pt. net. cat te invidiez cu plaja.
Elenada mortal atomicul tau. hai ca nu are nimic putina maioneza...e mare deja.
Moniland super ca va faceti casa. e bataie de cap, dar pe urma cine e ca voi? si pt. copii e super sa creasca la curte.
Anemona of...imi pare rau ca ai ajuns la decizia asta. Intarcare usoara sa ai.
nu ai putea sa-l duci la mama ta? iti va fii mult mai usor...mai ales daca e in acelasi oras cu tine. macar primele nopti.
Blanca nici eu nu stiu cat lapte am...Edi suge cand ii dau, daca nu sunt, bea ceai si e foarte bine.
si eu vreau o programare la gine pe sapt. viitoare. mai ales ca sunt si epilata super.si eu trebuia sa merg in dec. si uite ca suntem in mai aproape.
Inutsa eu sper sa scapati de buba, fara interventie.
Eu ma epilez cu aparatul Brown pe picioare si sub brat, inghinal nu indraznesc. acolo in ultima vreme am folosit crema epilatoare sau lama.
Corinna bafta cu dintisorii. uite ca la noi a pocnit de 3 zile, dar tot nu e iesit tot varful...si ne mai chinuim.
Siacob nunta e de noapte. se pleaca de la mire la ora 15:30. la ora 18 e la starea civila (in Ardeal e totul in aceeasi zi si se merge in aceeasi tinuta), la ora 20 la biserica, pe urma la sala. probabil, Marco va venii cu noi la restaurant..pana pe la ora 23 cand vin sa-i dau sa suga lui Edi.
la biserica vor venii amandoi cu bunicile. in rest nu ii car dupa noi, e si asa un chin pt. noi, apoi pt. copii.
Alina e foarte bine zmeurica mica. si ce plimbaret este.
Ma bucur ca mergi o zi sa-ti incarci bateriile prin shopping. bine ca se descurca sotul tau cu amandoi. ar meu n-ar rezista atatea ore, e clar.

gata, fug ca vine sotul. mergem la sala cu mirii sa-i mailinistim.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
In acest moment am 4 copii in grija. trei au 9 luni
si unul are 2 ani. a venit prietena mea si mi-a lasat si fetele ei in caz ca nu eram ocupata. ai mei misuna pe langa mine fetita cea mare se uita la desene animate iar cealalta fetita cea mica sta in premergator. Cea mare nu vrea sa tina pampersul pe ea si nici nu stie sa faca la olita. am imbracat-o de dpua ori pana acum si asta cu mare scandal. vad ca acum s-a pototlit si nu s-a mai dezbracat.

Ai mei pitici au papat si nu prea la pranz. Sofia fetita care e de aceeasi varsta cu ai mei a papat un castronel intreg ai mei doar un sfert. Nici sofia nu prea mananca de fel dar azi cred ca a vrut sa faca impresie.
Matei e calare tot pe sofia. Brusc are un mare interes pt premergator. are simtul proprietatii dezvoltat.

gata s-a terminat cu linistea mea.
a venit terorista cea mare in sugfrarie. face ea educatie cu toti picii. ii loveste si asta ma supara dar nu am ce sa ii fac

va pup ca am treaba

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetele,

As vrea sa incep in primul rind prin a ura LA MULTI ANI cu multa sanatate si fericire tuturor celor ce poarte numele de Gheorghe in orice derivat al fi el. La Multi Ani, Blanca!!!

NOCE - esti tare simpatica, da' cred ca fiu-meu o sa fie un mare ducaci la cit l-am plimbat de cind era un burta la mine. Iar mai ales acum, de cind am ramas singura cu el, mergem peste tot impreuna. Carrierul sa traiasca plus masina, caruciorul etc.:)
Nu stiu exact de zicala aia. Pe-aici nu am auzit de ea, insa asta e masinuta mea.:)

http://family.webshots.com/photo/2960426540104756238xgayKN

ALINA - e normal sa mai fie intirzieri si poticneli prin aeroporturi, la dpua zile dupa ce s-a dat drumul, dupa ce o saptamina a fost aproape inchis suta la suta. Insa, am convingerea ca pina simbata care vine cind plecam noi, lucrurile se vor mai limpezi. Vine si mama soacra cu noi, asa ca o sa ne fie mai usor. Noi nu mergem la mare la bulgari ci in Sofia ca acolo filmeaza barbate-miu. Nu stiu daca e acelasi lucru cu a merge la mare in concediu. :)
Si eu planuiesc un drum la outlet sa mai cumpar ceva pentru bebe mai waterproof, asa, ca mi-a zis ca ploua la bulgari ca la balamuc. Si daca tot sunt acolo ceva simpatic pentru mami adica eu.:)

Hai va pupam si va las sa va delectati cu fiu-meu si prima lui compozitie la pian;

http://mylifewithbryce.blogspot.com/2010/04/my-little-pianist.html

Pupici dulci,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE SE SARBATORESC DE SF. GHEORGHE!!!
domnisorica mea e treaza de la 2 dar nici ca se da adormita, misuna peste tot. vine si la tastatura, apasa pe toate cele si tipaaaaaaaaa

elenada esti o super mami, ce mai!!! cu 4 copii

giova o sa fii o nasica super. lasa stresul si grijile ca o sa fie toate bune

moniland fain ca va faceti casuta! va urez spor !

alina shopping placut!!!

mos ene ii vine pe la gene, merg sa o "ametesc" cu tzitzi

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Clara, e foarte cool masina! Sa va bucurati de ea! Sunteti niste plimbareti. Ar trebui sa prind si eu curaj, inca n-am condus cu Filip in masina.

Moaama, Elena, ce de copii! Eu ma gandesc deseori la tine cum reusesti sa gatesti mancarurile alea complicate singura cu doi copii. Acum cu 4. Bravo

Noi azi i-am dat lui Filip legume la punga, mix de orez, ciuperci, porumb, morcov, fasole, etc, toate foarte mici. Le-a papat copilul fara probleme. Mi se pare o mare descoperire, pentru ca se prepara usor si sunt si diverse.

Si am facut si o boacana. I-am dat o vanata fiarta, taiata in 4, cum i-am mai dat si alte dati. Copilul a gustat-o si dupa aceea a intins-o peste celelalte legume, apoi a inceput sa le arunce nervos pe jos. Noi nu intelegeam de ce nu mai mananca. Abia dupa aceea a gustat sotul vanata, era amara rau, nu stia cum s-o scuipe mai repede. Cred ca i s-a amarat toata gurita micului copil. I-am dat o banana sa uite de gust, dar m-am invatat minte, de acum trebuie sa-i gusta toata mancarea.

Giova, bucurati-va de nunta! E atat de frumos sa fi nas(a)! Parca ai un rol acolo, parca e si petrecerea ta. Noi ne cam plictisim la nuntile la care suntem doar invitati (am nasit doar de doua ori), chiar le cam evitam.

Inutsa, ne rugam si noi pentru iubita Bia sa scape de bubita!

Oare ce face Blanca? Reuseste sa o tina pe Evita departe de tort?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput