**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
nEATZA!
am adormit si eu gogoasha si acum stau putin pe net.
e asa frumos afara si eu am atata treaba...imi lipsesc bunicile, mama ce il mai plimbau acum pe edi.
Monitza vii cu vestea despre bb2?
Inutsa super ca mergeti in Spoania.pe cat timp?
Blanca ma bucur ca e totul ok in urma controlului. si eu trebuie sa merg, mi-e groaza de masa torturii.
Bely sa va traiasca mica crestina. super poze;le de la botez.
De 1 mai vrem sa plecam la Budapesta. nu stiu daca sunt deschise magazinele. nu aveti idee
vrem putin shopping pt. copii, Ikea si zoo.
Nunta a fost una obisnuita, nu au excelat prin nimic.
Dupa nasi au venit la ora 15:30 si acasa ne-am intors la 5 dimineata.
la ora 22 am fugit acasa sa alaptez piciul si i-am adormit pe amandoi.
la 8 dim. l-a adus mama pe edi la si a dormit langa noi pana la ora 10 cand m-am ridicat cu el din pat si am plecat sa-l lasam pe tati sa mai doarma.
Duminica la ora 14 eram inapoi la local la "zama acra si sarmale".
S-au cununat la greco-catolici, acolo intr-adevar a fost frumos. Mireasa a intrat insotita de nasi pe marsul nuptial, si-au rostit unul altuia juraminte, in rest ca la ortodoxi.
revin cu poze, acum le descarc.
astea sunt facute de noi si sunt putine. pana intram in posesia celor profi, mai avem.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-19/19:11:22
unele sunt cu copiii, cat am stat prin alba.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Buna tufa
flosideea multumim.. de bunatati iti zic eu ca au fost bune dar au si lasat urme
intusa multumim de complimente..ioi da chiar seamana ele, cum de nu am vazut poze cu Bia pana acuma? nah pup frumusetea ta. Drum bun sa aveti si concediu placut! Daca mai dati un hop ne vizitati si pe noi
pooh multumim, insanatosire grabnica lui Balazs.. e foarte nasol cu secretia la ochi, noi ne luptam de 2 luni cu asa ceva
giova multumim pt complimente. Frumoasa nasa ai fost, tare mult mi-a placut cum ti-ai aranjat parul, ti-a venit bine si rochita, deci ati fost niste mumosi
uliiasi spune:
Buna, mamici si zmeurici!
Am ajuns si noi intr-un final ieri seara la Bucuresti, acasa n-am mai avut timp de forumeala, tot m-am chinuit sa recuperez ce-ati scris, dar abia acum am reusit. M-am bucurat mult cand am ajuns aici, e bine sa fim in 3, e bine la Piatra ca mai am ajutor, dar tare greu sa stai cu parintii, abia astept sa ne mobilam casuta si sa ne mutam in ea, ca stau cu stress la fiecare urlet a lui David sa vad oare pe cine trezesc sau deranjez, of. Acum mai stam vreo 3 saptamani sau mai mult in Bucuresti cand mai tine vremea asta frumoasa si cand vine canicula tzup inapoi la Piatra.
Acum abia am reusit sa adorm micul terorist ca sa mai apuc sa fac cate o treaba si cand se trezeste ii dau papa si fugim in parc. Deseara mergem la Medicover sa-i facem o ecografie la inimioara, sa vedem daca e vreun motiv de ingrijorare in legatura cu suflul pe care-l auzea dr pediatra.
Blanca, vin si eu in cele din urma sa-ti urez La multi ani! Ati petrecut foarte placut ziua.
Clara, vai ce mi-a mai placut de Bryce cum canta el la pian. Cat e de incantat....
Monitza, eu stiu ca daca nasti pe bb2 inainte ca bb1 sa implineasca 2 ani, mergi in continuare inca 2 ani cu aceeasi indemnizatie (si treaba asta e valabila doar pt primii 2 copii).
pooh, imi pare rau ca aveti conjunctivita. Cate secretii pacatoase n-am avut si noi...Ii pui antibiotic?
Giova, sa va fie de bine nasitul! Ati fost tare frumosi si asortati, v-ati asortat pana si cu tortul....
Alina, nici la David dr nu i-a gasit un testicul la ultima vizita, mi-a aratat cum ar trebui sa se simta si nu gasea unul. Dupa cateva zile am mai incercat eu si i-am simtit pe amandoi. Deci si la el vad ca se plimba...Saptamana viitoare o chem din nou pe pediatra la noi si sa vedem atunci cum se prezinta situatia.
Gata, am duc sa termin treaba, va pupacesc cu drag!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
badurox spune:
am zis ca o sa scriu mai des, da nah ca n-am reusit; fata nu se mai culca la 11, ci tot la 1 noaptea, asa ca.. nashpa; numai in deplasare se culca devreme, cred ca tb sa plecaM mai des cu ea de acasa
blanca la multi ani si de la noi, chiar dk cu intarziere; sa fii fericita si mereu tanara!
inutsa tot cu mibazon ii dai? sa stii ca e f bun, mai ales dk iei un plasture simplu, fara rivanol si pui pe el unguent si lasi pe buba de seara pana a doua zi; sa vezi ca imediat face cap si sparge buboiul; pui asa pana ii trece de tot; offff multa sanatate va doresc!
giova mi-a placut f mult de voi! si nu o spun asa, doar ca sa spun si eu ceva; din poze arata ca si cum ati fost pata de culoare a serii
ma duc ca urla printzesul meu (asa o alint) sa vad ce vrea, i-o fi somn in sfarsit
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
noce spune:
Giova, ai fost nasica frumoasa, iar mireasa o draguta!
Noi cand am fost in 2007 de 1 mai la Budapesta erau inchise magazinele, dar le-am gasit deschise pe alea din Viena Poate intre timp lucrurile s-au schimbat sau poate ajungeti la Viena, sunt doar vreo 3 ore distanta de B.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
MONITZA86 spune:
hello!!!!
Ieri o zi de dimineata cu o stare de rau generala,si parca cu mici ameteli.Am dar vina pe cafeaua tare de dimineata,totusi ma gandesc mai bine si imi dau seama ca Cm trebuia sa vina cam de o saptamana.MI se aprinde beculetul,oare sa fie ce ma gandeam eu ??Vine sotul cu testul ma grabesc sa il fac,avand niste emotii inexplicabile si niste furnicaturi ciudate in stomac.Se inroseste o liniuta si imediat dupa i a doua....SUNT GRAVI????nu stiam cum sa reactionez sa plang sa ma bucur sa sar innsus de bucurie??Sun o prietena si imi face o intrare la un dr in imediata ora.IMbrac gogoasa,ma imbrac si eu si plecam intreaga familie sre confirmarea cea mare.INtram face eco,si ..."FELICITARI SUNTETI GRAVIDUTZA" Acum intr-adevar ne putem bucura.UN samburel de 5 saptamani.INtrebari firesti imi vin in minte sunt pregatita sao iau de la capat,sunt pregatita psihic si spiritual,ma simt inca in putere sa traiesc emotiile nunei noi nasteri a unui nou membru in familie....RASPUNS DA sunt pregatita pentru orice.Va avea Stefi un fratior sau o surioara?ASta e singura intrebare a carui raspuns nu l-am aflat INCATati vrea un fratior pentru ea,eu ce-o da DD sanatos sa fie.
Am vrut sa va impartasesc si voua vestea cea mare si bucuria in aceeasi masura.INtru in clubul gravidutzelor de bb2.
Inutza m-am informat si eu la ASitenta socila si aeste asa cum ai spus si tu ramane cuantumul indemnizatiei valabila si la bb2 .
Giova super nasik
Va pup!!!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
ungaras spune:
Cat am asteptat pozele Giova!! Ai fost foarte frumoasa, machiaj, coafura, rochia, sotul , (am voie?).
Esti foarte frumoasa. Atat am avut de zis.
siacob spune:
Hello,
Uauuu, Monitza ce veste! Felicitari, sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!
Giova ai fost o nasica foarte frumosa!
Hmmm...mai vroiam sa spun ceva dar m-a emotionat mesajul Monitzei si am cam uitat...
Vazut filmuletul cu Bryce, e mortal!
Bely felicitari pentru botez! Sa va traiasca micuta crestina!
Pooh incearca sa il stergi la ochisor cu apa plata fiarta si racita.
badurox spune:
monitza mi-au dat lacrimile de emotie! felicitari, atat pot sa zic! si niste agitate
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845