**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

copilul mic doarme, cel mare e belea...nu a dormit defel cu mine, tot la mama este.
azi i-a luat broasca testoasa, vroia si el un animal de casa. cand s-au trezit pune-te pe cautat broscuta, caci iesise din "acvariul" ei.

Badurox ce mortala e Iris...si ce de pesti a prins sotul.
Cornelia si eu tot cereale ii dau, am vreo 3 feluri, ii mai dau borcanase Hipp cu biscuiti sau cu piersica, pt. un somn linistit....sunt cam de la toate firmele acum. si noi papam destul de tarziu cerealele, cateodata chiar si la ora 19.
Inutsa Bia e mortala. are niste ochi de te baga in boala.
Monitza of....bafta cu lucrarea. si sa iasa dintisorii rapid.
Sara_amira nici eu nu am mai mers la o cosmetica/mani/pedi...de cand am nascut. Tare bine ma simt...joi merg la epilat inghinal, mi-e o groaza de numa. Imi place ca merg la vara-mea la salon si am incredere in ea...in Tm nu prea am fost multumita pe unde am umblat.
Pooh culoarea e la fe, astupa doar firele albe si ce a crescut la radacina.
Lucialu iti vor iesi pe urechi toate desenele si cutiutele muzicale.
Moniland sper sa scapati repede de eritem, e foarte bun Revikenul.
Blanca sa va fie de bine plimbareala prin ploaie.
Tare vorbareata e si Eva ta.
Elenada sa va iasa dintisorii rapid si sa revina pofta de mancare.

Azi m-a sunat mireasa sa-mi spuna ca de la mire se pleaca spre noi la ora 15:30. eu nu voi fi gata. de la 13:45-14:45 am machiaj si pe urma freza. noroc ca e aproape coaforul si fug sa ma arunc in rochie....dar tot nu voi fii pe 15:40 gata...cand aproximez ca ajung la noi.
si le-am zis sa ma anunte din timp, nu pot sa-mi zica cu 3 zile inainte....sa vad ce pot face maine cand merg pe la salon.

ma duc si eu la somn.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata la fete!!!!Eu la cafeluta,Timea la gradi,Balazs sub masaSunt tare confuza in leg. cu lapticul meu....de cateva saptamani avem circuri noaptea,cu multe treziri,alaptat aproape din ora-n ora,bebe marait.....Am pus maraiala pe seama dintilor,ca ce altceva o fi?Azi noapte dupa ce a papat din ambii sani si tot urla,i-am facut 150 ml formula...asa,din curiozitate...pt. ca eram sigura ca va refuza......surpriza....a mancat tot-tot-totOare e pe duca laptele meu sau ce naiba?Pana acum nici prin cap nu mi-a trecut ca nu-i ajunge si s-ar putea sa planga de foamePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
si eu la cafea. Bb doarme bine, cu 3 trziri azi noapte pt. laptic.

Pooh dupa ce am trimis mesajul aseara am vazut pozele. doamne ce copii frumosi ai, o familie fericita!
Nu stiu ce sa zic cu alaptatul-formula. pe urma a dormit linistit Balazs? ce formula i-ai dat? bine ca o accepta. eu daca raman fara lapte nu stiu ce-i dau, ca nu vrea nici Nan, nici Milumil. Sa termin cu ulltimul (fac branzica si la creale fara lapte il folosesc) si pe urma mai cumpar si Humana sa vedem. Sper sa am lapte macar pana la 1 an si pe urma il trec pe lapte de crestere, daca nu vrea, direct pe dintr-asta pasteurizat.

la cat mai multe lunitze:
Sara Amira si Victor Cristian
sa cresteti mari si sanatosi, pui frumosi!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata si de la noi!

Bebelina sta pe olita,si intre timp scriu eu ceva.Am avut o noapte mai linistita ,doarme cu noi in pat si cu tzitzi in gura ma mir cu de mai am sfarcuri la cat trage de ele,si le molfaie,o mai pacalesc cu suzeta dar se trezeste intr-un urlet de ne aud toti vecinii.

Giova si unde era broscuta?Elementul important al nuntii(nasa) se lasa si ea putin asteptata,suspanas domle'....

Sara_amira la mai multi dintzucii

Pooh ce familie frumoasa!Balasz emortal cu ochisorii lui albastrii

Cornelia eu ii dau iaurt seara sau fructe cu cereale depinde ce a mancat dimineata.

O zi frumoasa!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna si de la noi
n-am mai intrat de cateva zile bune..gata suntem crestina, a urlat fata mea de numai, cred ca s-a speriat de vocea preotului si de cor cand canta..la sfarsit cand a facut poze cu noi deja il tragea de haina pe popa. Inca nu avem pozicile acasa, abia maine sau vineri le primim si apoi va arat si voua. Maine mergem la pediatrul sa vedem problema de solduri daca este sau ba, sa speram ca a fost o alarma falsa.
Va multumesc pt urari
Am vazut ca avem zmeurici cu progrese frumoase, bravooo lor si mamicilor
Noua ne-a mai puscat un dintisor dar de 2-3 sapt. suntem maraici maraici,nimica nu-i intra in voie, sper sa n-o tina mult ca altfel capiez, si ne-am ales si cu o raceala frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Poog, huh, nu sh ce sa zic. Incearca sa nu te panichezi ca si stresul face ravagii la lapte.Poate e un puseu de crestere(eu tot o dau cu puseele). Dar de obicei cam astea sunt:ori pusee ori dintii. Si la urma de tot cantitate lapte problema. Dulce foc mister Balasz, un adevarat fratior de Timeea.
Cornelia si noi papam cereale cu lapte. Alea care le au pe toate:lapte si fructe, rar ii mai dau iaurtel sau un desert cu biscuite, pt ca le prefera pe primele. Iar iaurtul ajunge in fructe si uneori legumele cu carne sau cu ou ca asa-i modelu' la noi.
Giova sa aveti parte de broschi!Auzi, legat de nunta, ia te rog, ca esti nasa...asa ca ai nevoie de niscaiva adrenalina(nervi ).Doar nu crezi tu ca te duci asa ca o floare la nunta... ca nu esti simplu invitat.
Mai legat de ce ma amenintati cu cantecele si desenele, pot sa zic ca dp asta de v pupa si-a ales bine parintiiNE PLAC!Si tinand cont ca la tV e programul tot mai de porc, mai bine domle un desen animat. Maica-sa era in liceu cand fugea acasa sa prinza desenele de ora 13 de pe un canal strain, chit ca o fluerau baietii la geam. De pe minimax le stiu pe alea cu catelul alb cu pete rosii si limba afara(nu mai stiu cum se numeste) si povestile unguresti ca erau seara la sarbi pe intervalul orar acordat etniilor...Rajfilm(exact asa si pronuntam )Noroc cu sarbii, ca aveam desene la discretie pe vremea fiului iubit. Eu am apucat si strumfii.Astia mici nu ii vad decat in reclamele la ouale kinder
Si acum intrebarea de baza dc tot stiti voi asa de multe cantece:
Flosideea si Cornelia era un cantec pe vremea mea(si nu cred ca doar a mea) in care stateam in banca si spuneam ca batem din palme, apoi din pumni,coate, apoi tropaiam din picioare si nu mai stiu. Nu e cantecul Daca vesel e traieste, e altul. Il stie careva????
Si Flosideea dap, ascultam si motanul cu o mica modificare la sfarsitul refrenului...din motive personale de motan vagabond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

multumesc pentru urari, fetelor, am trecut si eu pe 32 de ani... a fost o zi frumoasa, in care chiar m-am simtit sarbatorita.. bineinteles ca numai musafirii au mancat din minunatle minieclere,ca eu eram cu greturile mele si am sarbatorit numai cu biscuiti si dropsuri...fiica-mea a tras o tura de plans de vreo doua ore , timp in care eu ii dadeam inainte ca e obosita si ca trebuie culcata, cand colo era nemernicul de dinte nr 4 de sus, care sparge incetul- incetul... i-am bagat nurofen sa nu semai chinuie bietul copil, si gata.... apoi a luat-o mama la leagane si eu am fost "domnisoara".. am mers la cumparaturi si mi-am luat niste sandale si o rochita de vara(care imi vine numai luna asta si maiul cred,,, ca daca mai creste burtica,,,)

cu intarcatul inca nu m-am hotarat.. i-am luat lactogen de la nestle, vad ca nu il respinge chiar atat de hotarat, dar ramane la stadiul de joaca cu biberonul... mai stau un pic in stand-by.. parca noaptea a ajuns sa manance numai de 3-4 ori.. e bine,,,

giova nasheala placuta... sa aveti o zi superba.. las` ca cu venitul mai devreme au patit-o si altii.. mirele meu a venit cu o ora mai devreme sa ma ia.. noroc ca venisem de la coafor, iar rochia era pregatita,,, cand am auzit claxoanele m-am apropiat de geam sa vad cum sunt ornate masinile de alta nunta si ce sa vezi?? era nunta mea!!! am inceput sa racnesc, pentru ca nu eram singura in haine de casa, iar casa s-a umplut de invitati care cautau mireasa, careia i se bagasera vreo doua verisoare pe sub fuste sa i le aseze... a trebuit sa o lungim, ca nici invitatii mei nu ajunsesera....
acum radem cu totii, dar atunci

lucialu uite aici http://www.youtube.com/watch?v=r4qUCAMJTC0

Bely, sa va traiasca mica crestina!!

Monitza 86, te inteleg, si eu dorm tot cu tzatza in gura ei.. dar numai noi doua, ca tati nu mai incape.. saracul.. l-am evacuat...

Pooh
felicitari pentru frumusetile tale

Elenada.. mortali piticii in parc... mie maria imi refuza orice pasat.. vrea bucatele, eventual sa muste ea de la mine din mana,,, si cand nu mai merge cu lingurita, ii bag cu mana,,, e muuuult mai bun... si ce nu primeste acum, ii dau dupa urmatorul somn.. ca atunci iar e buun

Noce, eu am fost ieri in hala de branza din Galati si erau o gramada de femei cu oua... le testezi in apa daca se ridica si apoi dai la pitic...

Cornelia, cu mancarea de dupa-amiaza, nu stiu daca o fi corect sau nu, noi asa ne-am reglat... la doua jumate papam supa, borsul si ceva ceva de felul 2, iar la 6 jumate 7 ii dau un fel 2 serios: orez cu spanac si carnita sau piure cu carnita sau mamaliga cu branza si smantana si ou, sau branza de vaci simpla, ficatel cu pireu, ce am si eu prin frigider....

seara, tarziu de tot, dupa 9 jumate, mai intra si niste iaurt,,, eventual cu paine sau cu cereale, ca ma vede pe mine mancand inghetata(e singurul aliment de la care nu imi este greata- mofturi de gravida)si se tiganeste.,...

mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Noi pe o asa vreme superba stam in casa ca nu a avut cine sa ma ajute sa ii scot afara. Bine macar ca au dormit amandoi de au rupt. Le-am lasat geamul deschis la camera si au dormit cum nu au mai dormit de mult.
Azi nu le-am mai gatit nimic. Le dau lapte la pranz apoi merg cu ei la pediatra.

Giova poti sa imi descrii putin cum s-a manifestat otita la Edi. Ana se tot trage de urechea stanga. Sta cu capul sprijinit pe manuta. Manuta o tine la ureche. E si cam maraita nici mancare nu prea vrea. Ma gandesc sa nu aiba ceva la urechiusa.

Lucialu eu stiu 9 catecele integrale si inca vreo 5 asa doar o strofa un refren. Deja trebuie sa mai invat ca piticii s-au plictisit deja de repertoriul meu. Toata ziua lalai.
Cantecele de la desene animate inca nu stiu ca nu ne uitam. Probabil ca o sa le invat si pe alea.

Chance ana nu vrea nici bucatele ca am incercat sa ii dau. Daca a inchis gurita nu mai intri cu nimic. E o incapatanata. nu stiu cu cine seamana

Pooh sunteti o familie foarte reusita. Copii sunt superbi. Sa va traiasca.

Matei a papat putina ciorbita de la mine si i-a placut. Cred ca ii fac si lui un borsulet de pui.

Pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,multumim pt. cuvintele frumoase!Eu tot ingrijorata cu lapticul meu....defapt lapte este,chiar si cu mana pot scoate....ma tot gandesc,poate totusi nu e destul de consistent....desi pana acum credeam ca problemele cu consistenta laptelui sunt doar mituriPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Hello, hello!

Elenada, din cate stiu eu, poate sa se tina cu mana de ureche si din cauza dintilor. Daca o apesi pe urechi si plange, atunci are otita. Si ar trebui sa aiba si o secretie mai altfel daca e otita.

Giova o sa fii o nasa foarte eleganta!

Lucialu si Maria are incisivul central drept de sus mai umflat. Sa ma astept sa iasa stangul, nu???
La noi cei doi de jos au aparut fara scandal, insa pana au spart complet gingia au fost 2-3 zile cu febra, nemancat, nedormit. Cred ca are gingia foarte tare de ies asa de greu. Sa vedem ce ne asteapta la urmatorii.

Pooh, ai niste copii fff frumosi, iar Balazs seamana cu tine, exceptand culoarea ochilor si parul.

Aaaa...si de cand au iesit dintisorii, a inceput fata mea sa manance solide...deh...nu putea fara dinti...
A inceput sa manance cu piureurile de fructe din Kauffland, BIO Hamenek (nu stiu daca am scris bine), am luat cu prune+mar si piersica+mar, sunt chiar bune la gust. O sa cumpar si de legume sa vad daca ii plac.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput