**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**
Raspunsuri - Pagina 11
pooh spune:
Inutsaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce faina e Bia Sper sa scapati odata de stafilococ,ce ati mai trasMoniland,cum e funduletul?Cu ce o ungi?Giova,mersi.....am facut comanda de granule homeopate,ca la noi in stoc nu esteAm sa caut si calma baby.......Cum te vopsesti?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Lucilau,deja de acum cunosti melodia de la hackel?Vezi ca-ti intar in ureche si o fredonezi toata ziuaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lucialu spune:
Doarmeeeeeeeeeeee!
Pooh eheeeeeeee de mai bine de-o luna o cantam si o jucamAcum incerc sa invat cantecul de la cutiuta, stiu numa refrenu, da e faina, de chef:chiiiiiiiiiit-chit-chit, nu ni-e frica de pisici, chiiiiiiiiiiit, chit chit chit, cand nu sunt aiciNoroc ca sunt cateva din repertoriul meu de gradi bine cantate si neuitate. In casuta din padure se pare ca e slagar, a depasit demult stadiul de hitul iernii
Da si eu am reusit sa o vad pe Bia de Inutsasi ea arata ca proaspat iesita din ou, inca. Asa o intreb pe pupa:mami ai iesit din ou acuma?mmmm ce dulceciurieu i-am dat doar de Paste rochita. Si abia astept sa-i mai dau.Si imi place caruciorul tau, are si cos dedesubt, mare? La mine asta e problema:cosul mic si nu am manere cu coarne sa atarn si eu o plasa, asta e.
Am vazut si pe Denise frumos rau mai!Ce gagaoaga are in vanita? Noi avem ratustele si setul ala cu broasca surferita si crab de la FP.Numa ca ultimele se scufunda, am okit ceva mai plutitor cu taraf
Blanca curajoasa, nu ca altii. Bine se schimba meniul ca s-a hotarat sa doarma, iesim la dr si la cumparaturi, intr-o ora jumate.
gata. mi-am facut normao zi faina!Giova spor la pregateli nuna mare!
elenada spune:
hello gagici
piticii mei nu vor sa manance ce le-am gatit. nu le place. am facut ficatel cu dovlecel si cu cartof la cuptor. am pus si putina ceapa si un catel fde usturoi si un cub de unt
a iesit bun dar lor nu le place/
oare ce vor copii astia sa manance?
ana de ieri e maraita si nu prea mai papa nici fructele si nici iaurtelul
sper sa ii iasa vreun dintisor.
inutsa sanatate multa micutei tale
va pupic
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
flosideea spune:
lucialu "calatita"(asa`i zice nepoata mea) i`am luat`o din carrefour cu ~40 ron.e faina ca pluteste si are si niste cuburi sa bagi in ea dar pana iese apa din ea e jale.uitasem,te invat eu "ne cunoaste`o lume`ntreaga/noi suntem taraful chit/jucausi si pusi pe saga/suntem cantareti vestiti...asta am cantat din bv pana`n c-ta acum 2 ani,n`am cum sa uit.sau poate vrei un motan cat un pisoi?
fug sa platesc intretinerea ca ieri n`am mai ajuns.pe mai tarziu.
MONITZA86 spune:
Buna mamici!
Cu greu si eu mai intru ,incerc sa tin ritmul sa va citesc dar la scris mai gre.Am doi copilasi,Stefania si tati cu mana imobilizata.Cam greu dar nu dezertam ,inca.Nu avem dinti,poveste veche,mofturi,brate la greu si somn putin.Abia am scapat de muci ,amfost la Orl sa vedem tratamentul da a a avut rezultate si suntem ok ,a scos un dop de ceara din urechea stanga de m-am intrebat daca mai auzea la cat de mare era.E bine mai avem 3 zile de picaturi si suntem ok.Tre sa ma apuc de lucrarea de dizertatie ,dar cand frate k nu mai am timp?noaptea dar noapte nici atunci nu am liniste ,k de, nu avem dinti si noptile sunt albe.Face kk molae de vreo 3 zile ,ma gandesc si eu k pocnesc gingiile ca sunt umflate rau .
Am reusit sa vad pozici frumoase,zmeurici dulcici.
Giova sa-ti fie de bine peelingul,si de rochie ce pot sa zic decat "bestiala"
Monica felicitari pentru Pasici lui Denis.
Elenada in asentimentul tau sunt si eu ,refuza copila mea mancarea de n-ai vazut asa ceva.In afara de iaurtul de dimineta si tzitzi nonstop
Blanca admirabila plimbarea ta .
pauza ,nu mai am acceptul zmeuricii!!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
sara_amira09 spune:
Nu am mai dat aici de mult insa sunt la zi cu cititul.
De o saptamana suntem si noi dintzoaseI-a iesit un coltisor jos.Tusea ne-a trecut apoi au aparut muci.Avea muci pana-n sosete.Abia reuseam sa ii scot cu BB insa acum suntem ok.Ne-a revenit pofta de mancare si nu mai facem asa multe fitze.Bineinteles ca vrea numai la ma-ma ma-ma dar e mult mai bine ca acum o saptamana.
Aici e o vreme de tot....innorat.Am scos-o un pic la pranz dar numai in brate nu am mai scos carutul din masina ca pana il bag ma rupe.Acum a preluat-o ta-su asa ca sunt singurica de aia am timp de forum.
Giova- rochita e superba o sa fi o nasa belea.Asteptam pozeVreau si eu la cosmetica....nu am mai fost de nush cand.
Flosideea- nici eu nu mai bag in seama toate sfaturile.Dupa ele ca numai femeile se gasesc sa comenteze, ar trebui sa ii dau ce mancam si noi de pe acum, indiferent daca e cu sare delicat si alte chestii.
Lucialu-deci au venit rusii, la mine inca nu.Desi nu imi e dor parca ma ingrijorez ca intarzie atat.Nu pot sa spun ca dau lapte constant.ii dau si lapte praf mai mult suge dim si si seara.
Blanca- si Sara a avut azi in meniu ousor cu legume(cartof si morcov)+iaurt.
Noce- nu gasesc ce a patit nepotica ta,oricum sanatate multa.Eu iau oua de casa de la cineva nu de la magazin, dar nu ii dau f des ca nu ii place f tare.Daca pun un galbenus intreg nu ia deloc, ci doar daca ii pun jumate.
unguras- am admirat-o pe MC.E dulcica foc
Elenada- au si piticii toane.Si Sara a avut o perioada in care numai lapte praf vroia, nu manca mai deloc solide.Acum si-a revenit.Oricum sunt bine la kg mai ales in comparatie cu fii-mea care are 8 kg si putin.I-am admirat in parc sunt niste frumosi
Ma duc sa strang prin casa ca e jaf...
Puteti sa ne vedeti si pe noi aicihttp://family.webshots.com/album/577397527KNcejx
Cornelia spune:
Pup zmeurelele!
Ca tot citesc din doi in trei, sa intru si eu in discutie. Lucialu, eu stiu toate cutiutele pe de rost. Canta la mine in casa de 7 ani . Doar asa adorm copii mei. Acum am evoluat si la Vladimir le am pe stick , iar la copii pe un CD, in total fiecare cate 84 de cantecele. Chiar aseara i-am dedicat lui Vladimir cantecelul A iesit din ou la soare cel din urma puisor . I-am cantat toata familia de nu stiu cate ori si el se uita mirat la noi si se oprise din explorat camera. Am si filmat momentul
Felicitari lui Denis pentru primii pasi!!!
Sanatate multa zmeureilor! Si Vladimir e din nou racit - muceste si tuseste. A devenit starea lui normala .
V-am mai intrebat, cred si posibil ca voi sa tot fi scris , dar mai repetati va rog o data si pentru mine. Ce le dati la gustarea de dupa amiaza sua la masa de seara, le mai dati ceva in afara de lapte? Vladimir nu se omoara in continuare dupa lapte si nici iaurt nu mananca. Asa ca o dau inainte cu cerealele la gustarea de dupa amiaza, care la noi e destul de tarziu, pe la 6.30.
Nu imi fac probleme, ca nu e nci slab, nici mititel, doar idei de mancarica nu am deloc .
pooh spune:
Cornelia,al meu papa iaurt sau cereale....la fel ca si vladimirSi din can in cand branza de vaci,depinde,daca a mancat sau nu dimineataPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Am venit cu poze noihttp://picasaweb.google.ro/oroszorsolya77/9Honap#Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)