**Zmeurici de iulie-august 2009 (37)**
Raspunsuri - Pagina 13
pooh spune:
Corinna,asa zici,seamana cu mine??Hai ca-ti fac cinste!Si eu cumpar borcanele din Kaufland....ii plac tare mult si cele de fructe,si cele de legumePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Corinna,asa zici,seamana cu mine??Hai ca-ti fac cinste! Si eu cumpar borcanele din Kaufland....ii plac tare mult si cele de fructe,si cele de legume Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
Pai in poza unde radeti amandoi, nu e nici un dubiu!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
pooh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Corinna1982
|
pooh spune:
Alina,Patricia,Alinutza,Pogos,Noce,Clara,pe unde umblati?N-ati mai semnat condica de multicelPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Mai fetelor, macar m-am linistit. am pus coaforul de la ora 12, pana la ora 14 ma termina si pe urma merg la machiaj. Coafeza mi-a zis clar ca intr-o ora nu ma poate face...bine ca a avut liber si a putut muta o clienta.
ne-a puscat si al 4-lea dintoc- lopatarul de sus. Mai ne sacaie putin pana iasa tot...
Bely sa va traiasca mica crestina. asteptam poze si bafta la doctor! felicitari pt. coltisor!
Monitza broscuta era in coltul diametral opus...cum naiba a ajuns acolo nu stiu. Bine ca nu am calcat pe ea.
Lucialu esti mortala...auzi la ea...chiulea sa vada desene, nu sa iasa cu baietii.
Chance aoleu...cum au plecat asa repede? bine ca ati reuasit sa va echipati cu totii. Normal ca acum iti vine sa razi de asta...dar atunci...
Elenada, Edi urla de-a dreptul, nu se potolea, dar nu ducea mana la urechiusa...era si micut. Nici nu prea sugea...eu il mai apasam la ureche ca sa-mi dau seama....dar numai dupa urletul ala mi-am dat seama ca nu e ceva in regula. si-si mai dadea capul pe spate si-si arcuia spatele.
Corinna mersi. si eu am mai luat borcanase de care zici, de fructe din kaufland. sunt tare bune la gust.
Eu am cam rezolvat o parte din treaba azi....am iesit si cu copiii si cumnata in oras si prin parc.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
inutsa spune:
Fetelor, va multumim de aprecieri la adresa Biei, vi le intoarcem inzecit
Am fost ieri la spital, i s-a pus flexula si acum mergem dimineata si seara la injectie. Vad ca zona rosie se micsoreaza. sa scapam de data asta de microb!
Ieri , de voie de nevoie, am mers prin aerul rece dupa ploaie iar seara chiar prin ploaie. I-am pus copertina de ploaie deasupra si a fost ok. Chiar mi-a placut aerul ala de ploaie, nu era f rece.
Ieri i-am facut ficatel cu morcov si pastarnac, la sfarsit i-am pus un pic de smantana, Doamne ce a papat , vreo 250 grame. Dar nu ma invidiati prea tare, caci nu tot timpul am norocul asta, alteori nu papa nimic.
Azi am facut galbenus cu legume si iar am pus smantana - iar a papat binisor. Vad ca ii place smantana
noce sora mea a scapat de anemia din timpul sarcinii doar cu oua de prepelita, care sunt f bogate in fier. Conditiile in care cresc prepelitele e alta discutie...
pooh 10 ani? FELICITARI!!!! ai ajutor la curatenie din cate se vede
flosideea cum a fost plimbarea prin ploaie? Noua ne-a placut!
giova zona cu furuncul se invenetise si era f tare. Aveam de ales intre a astepta rezultatul analizei, dar ajungeam in scurt timp la chirurgie ca sa-i scoata puroiul din furuncul, cu anestezie generala, si intre a-i da antibioticul care credea dr ca e bun. Din 2 rele l-am ales pe cel mai mic. Ghinion curat cu microbul asta
corina felicitari pt dintuc si pt ca Maria a inceput sa pape
ma tipa, fug
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
elenada spune:
buna fetelor
am ajuns si noi pe acasa.
am fost la pediatru si apoi am stat afara ca era cald si frumos.
piticii sunt bine sanatosi.
ana nu are nimic la ureche. am rasuflat usurata.
ca nu are ea chef de mancare a spus sa nu ma ingrijorez mai ales ca ea a luat bine in greutate. a zis sa nu cumva sa o fortez sa o las in pace.
va pup
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
vally spune:
Badurox super ca ati fost in Delta! si noi ne duceam in fiecare an in toamna...anul trecut nu am mai ajuns...cum a fost cu bebe in Delta?cum v-ati descurcat?l-ati luat cu voi la pescuit?cat ati stat?
Inutsa mergem in Barcelona si in vacanta sin in vizita sper sa nu va chinuie prea mult stafiloccul asta auriu
Giova naseala distractiva felicitari pt dintzocul nr.4 zici ca te facui frumoasa
Elenada foarte bine ca sunt sanatosi amnadoi prichindeii si pe Ana las-o -mai are si ea zile si zile - Gloria la fel face...
Pooh hai ma ca seamana cu tine Balazs
BLANCA si noi iesim prin ploaie cu copertina pusa la carucior; daca nu iese afara face uratttt
Gloriuta cred ca e cea mai matinala zmeurica - la 6AM
Zmeurelele care papa formula: cum papa noaptea? dorm?
Vally de printesica Glorietta 13.08.2009
Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata
flosideea spune:
pooh despre laptic eu zic ca e ceva normal ca odata cu trecerea timpului consistenta sa fie alta la el.doar nu mai este la fel de consistent ca atunci cand aveau puiutii 1 luna,nu?si eu de multe ori m`am intrebat daca mai am lapte suficient,daca se satura,dar eu zic ca atunci cand plange,pune`l la celalalt san,apoi la celalalt si tot asa....nu formula,nu`ti micsora lactatia,pt ca atata timp cat exista cerere,este si oferta.incearca sa`l pui la san cat mai des si nu te gandi asa.sper sa nu te superi pe mine,dar Balazs e super ok si nu vad motiv de ngrijorare.incearca asa apoi formula!parerea mea!
inutsa cum sa fie?Denis n`a avut treaba in carut,eu m`am chinuit cu umbrela,iar o parte a plimbarii am facut`o cu ...taxi`ul...ca eram presata de timp,venea o colega`n vizita si cu carutul faceam 1 ora numai dus pana unde trebuia sa ajung.dar macar pe ploaie sta in carut,ca azi de la sora mea(fac cca 30 min pe jos cu carutul) eu eram cu Denis in brate si el impingea la carut(noroc ca am pus punga cu cumparaturi in locul lui)...
bely sa va traiasca micuta crestina!!asteptam pozici!
haideti sa va povestesc ce am patit aseara.noi avem 2 perusi si aseara am plecat cu sotul cu masina sa le luam mancare si apoi sa dam o fuga pana`n Real.cand am plecat din hipermarket,ne`am suit in masina si Denis cauta sa suga.imi ridic tricoul si el ma prinde cu dintii de sfarc si se trage`n spate.si iar ma apuca,si iar se trage cu sfarc cu tot(intre dinti).ajunsi acasa,ii dau papa,ii fac baie,acum sa adorm copilul.ii dau sa suga,trage de 2 ori apoi iar cu dintii.si tot asa de nnn ori.nu mai puteam sa rezist durerii,incep sa plang,fara sa vreau ,el cauta sanul,imi zic ca poate acum suge si iar musca.il cert,iar musca,plang si ca sa nu tip dau din picioare si el rade`n hohote si iar musca.l`am adormit leganat,nemancat si el plangeam de durere.sper sa nu se mai repete episodul asta si sa n`aveti parte niciodata de asa ceva.oricum ,cu tot Garmastanul doare si acum.
gata,fug la nani...v`am pupat,pe maine la cafea!
pooh spune:
Flosideea,,cum sa ma supar?Balazs suge zilnic fara numar,e pus la san ff. des,suge si de sete,si de foameDe aceea sunt suparata....la noapte a supt muuult,din ambii sani,si totusi a ras formula intr-un minut(pe care i-am pregatit-o sa ma conving daca plange sau nu de foame).Sa vedem cum va fi la noapte.....i-am pregatit o cina mai consistenta,poate-poate Muscatul sfarcului experimentam si noi....auccchhhhhhh,...doare ca naiba......eu pur si simplu nu ma pot controla sa nu tipNoroc ca ma musca destul de rar.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)