Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
harnicuta mai esti eu abia am reusit sa framant sa fac niste amarate de gogosi fetelor adica e interzis gradinaritul pe timpul sarcinii ca e una din pasiunile mele si maine poimaine ies plantutele pt rasadit, legume ma refer, si nu as vrea sa ratez 6+ www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
JoAnn nu este interzis. Trebuie doar sa porti manusi. Nici eu nu ma pot abtine de la aceasta distractie, eu am pregatit rasadurile de flori.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
sashenka_h spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunam
JoAnn nu este interzis. Trebuie doar sa porti manusi. Nici eu nu ma pot abtine de la aceasta distractie, eu am pregatit rasadurile de flori. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+ |
eu am gradinarit fara manusi cand eram gravida cu amandoi . eu daca nu am primavara peste 2000 de lalela si 1000 de narcise nu ma simt bine, plus ca am vreo 200 fire de trandafiri de care ma ocup . fetelor ma panicati rau
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Ioana_Mami spune:
Apare asa mica - mica ca tot nu au moderat poza ...habar n-am de ce
dar faceti voi contul ala pe picassa si pun acolo...eu va dati seama ca sunt lesinata dupa pozica
Fericita 10+
crisuletzul spune:
ursuleti_novdec2010@gmail.com....va fi adresa de e-mail si parola........cred ca ursuleti e cea mai usor de retinut ca pitolul acesta
e ok?
6+
mirunam spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sashenka_h
eu am gradinarit fara manusi cand eram gravida cu amandoi . eu daca nu am primavara peste 2000 de lalela si 1000 de narcise nu ma simt bine, plus ca am vreo 200 fire de trandafiri de care ma ocup . fetelor ma panicati rau Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Moaaaamaaa cate floricele! Eu m-am lansat anul asta cu 100 de bulbi si 8 trandafiri... sunt la incepatoare fata de tine, dar am si legume , de astea se ocupa sotul.
Si eu m-am cam panicat, inainte eram chiar relaxata la capitolul toxoplasma. Eu zic ca totusi cu o igiena corespunzatoare, ca doar nu suntem copii, nu avem cum sa facem...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
florina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Apare asa mica - mica ca tot nu au moderat poza ...habar n-am de ce dar faceti voi contul ala pe picassa si pun acolo...eu va dati seama ca sunt lesinata dupa pozica Fericita 10+ |
Ioana este suuper poza, ce dragalas sta bebitul tau acolo!
sa fie cumintel si sanatos pana la final!
nu stie nimeni nimic de faza cu herpes-ul? am postat ceva mai devreme...
maine ma duc la eco la Iosup si sigur ma mai linistesc daca vad RECLAMA ILEGALA! abia astept! insist cu herpesul ala...
[+10 sapt]
crisuletzul spune:
Fetele,
adresa de e-mail este ursuleti.novdec2010@gmail.com
parola: ursuleti
Pentru mamicile care nu au mai folosit Picasa 3 intrati pe : picasa.google.com si va downloadati programelul!este foarte prietenos si foarte practic.....pe urma va uploadati pozele direct din program!
va pup si sper sa ajungem sa ne punem primele poze de la eco,nastere.....etc etc:)
6+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul ursuleti_novdec2010@gmail.com....va fi adresa de e-mail si parola........cred ca ursuleti e cea mai usor de retinut ca pitolul acesta e ok? 6+ |
crisuletzul te rog gaseste alta parola si trimite-o pe pm la cate poti..restul o sa o cerem si cele care o au o "raspandesc"..nu vreau ca oricine de pe forum sa aiba acces la pozele noastre.te
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+