Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Ioana_Mami La adresa de mai sus e albumul Fericita 10+ |
E poza mica mica care nu se poate deschide? Disting mananuta si capsorul sau cel putin asa cred! Felicitari!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
BraveGirl spune:
eu am vazut bebe mic de Ioana, cu manutele la gurita
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
si mie mi se pare super aiurea ca eco o sa fie la 2 sapt diferenta fata de testul de sange...si eu am facut in aceeasi zi dar mi-au zis ca puteam sa aduc o eco daca aveam recenta(maxim 3 zile parca)..da ai dreptate corina depinde de plil nucal si asta se masoara la eco of course..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
douradoudou spune:
fetelor ce ziceti sa deschidem un cont pe picassa pt novdec2010 si acolo sa punem eco si apoi poze cu bb-ii nostri????dar sa deschida cineva pt ca eu am incercat o data si imi cereau un nr de mobil pt confirmare..eu nu am nr rom.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
crisuletzul spune:
daca vreti,ma ocup eu!
adresa e-mail : burticinov-dec2010@gmail .com sau ursuleti.nov-dec2010@gmail.com.....????idei?
6+
alinushca spune:
m-a lovit o harnicie total necaracteristica si am facut ciorba de loboda, mancare de mazare, spanac, supa de pui si salata de boeuf
pan la urma cine merge la DT poate ne zice si noua in ce a constat.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
mirunam spune:
citat din mesajul lui alinushca m-a lovit o harnicie total necaracteristica si am facut ciorba de loboda, mancare de mazare, spanac, supa de pui si salata de boeuf pan la urma cine merge la DT poate ne zice si noua in ce a constat. Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
nici in zilele mele bune nu fac atatea!!!
mirunam spune:
citat din mesajul lui crisuletzul daca vreti,ma ocup eu! adresa e-mail : burticinov-dec2010@gmail .com sau ursuleti.nov-dec2010@gmail.com.....????idei? 6+ |
Avem deja adresa de e-mail, este mentionata pe prima pagina.
JoAnn spune:
citat din mesajul lui alinushca m-a lovit o harnicie total necaracteristica si am facut ciorba de loboda, mancare de mazare, spanac, supa de pui si salata de boeuf |
harnicuta mai esti
eu abia am reusit sa framant sa fac niste amarate de gogosi
fetelor adica e interzis gradinaritul pe timpul sarcinii
ca e una din pasiunile mele si maine poimaine ies plantutele pt rasadit, legume ma refer, si nu as vrea sa ratez