Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Da ...ok....sowy ....parca sunt drogata!!!hai ca schimb si dau la cerere 6+ |
multumim mult
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
crisuletzul spune:
Ioana_mami....am vazut poza!!!!m-am indragostit
Doamne Doamne sa iti tina ingerasul sanatos!
6+
alinushca spune:
JoAnn, cred ca nimic nu e interzis in sarcina daca e facut cu moderatie. Mai pui un rasad, mai iei o pauza, mai stai intinsa pe sezlong la soare, mai pui un rasad, si tot asa .
mirunam, nici eu . dar probabil ca am sindromul de cuib mult mai devreme decat ar trebui. si asa am inceput sa visez ca nasc.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
alinushca spune:
Mda... mi-au raspuns aia cu DT. Mi-au zis ca ce ca am programata deja ecografia cu pricina pe 3 mai... ce fel de DT o fi asta cu ecografia facuta la 2 saptamani dupa analiza de sange ei stiu.........
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
MSymo spune:
Alinushca, trimite si la mine cate putin din fiecare....
JoAnn, daca ai o reteta de gogosi pufoase asa cum imi facea bunica la tara cand eram mica, please ...vreau si eu!Am mai avut tentative, dar ies beton armat.
Simona 11+
mirunam spune:
citat din mesajul lui MSymo Alinushca, trimite si la mine cate putin din fiecare.... JoAnn, daca ai o reteta de gogosi pufoase asa cum imi facea bunica la tara cand eram mica, please ...vreau si eu!Am mai avut tentative, dar ies beton armat. Simona 11+ |
MSymo, am eu una la care gogosile raman pufoase si dupa ce se racesc. Daca vrei spui
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
mirunam spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Gata!!!! avem paroleeee...cine mai doreste? cine mai pofteste? 6+ |
Eu doresc
mirunam spune:
Va si am fugit la dr. cu listoiul de intrebari . Poate imi face eco desi as putea astepta 2 saptamani.
Spre seara pun si eu pozici cu bebe 2 la eco...