Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Va si am fugit la dr. cu listoiul de intrebari . Poate imi face eco desi as putea astepta 2 saptamani. Spre seara pun si eu pozici cu bebe 2 la eco... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+ |
baftaaaa...te asteptam cu vesti
Doamne ai grija si de noi 8+
MSymo spune:
Miruna, cand poti te rog sa-mi dai si mie reteta.
Succes la dr, asteptam vesti bune!
Simona 11+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Gata!!!! avem paroleeee...cine mai doreste? cine mai pofteste? 6+ |
Me me,pick me! Multumesc!
Madelain7+
crisuletzul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Me me,pick me! Multumesc! Madelain7+ |
Done!....ti-am dat un PM
6+
BraveGirl spune:
Si eu vreau parole! La toate (adica forum mail, picasa)
Alinushca, eu stiu sigur de faza cu nu mai veche de 2 sapt, pt ca stiu pe cineva careia i-a iesit nasol DT-ul , apoi a aflat ca e influentat de ce scrii acolo in foaie si scrisese intr-o doara posibila malformatie la o sarcina pierduta, pt ca asa ii spusese dr, dar fara analize nimic si atunci s-a dus la Genetic Lab (parca, nu stiu exact numele laboratorului) si cei de acolo i-au spus ca deja e tarziu pt o noua eco, dar dc ecografia nu e veche, sa vina cu aceeasi eco.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
dia_tm spune:
M-as alatura si eu grupului vostru...
Dupa calcule proprii si teste facute acasa, ar trebui sa apara un bebe la sfarsit de noiembrie; dar programare la medic am abia in 4 mai si mi se pare o vesnicie pana atunci.
Vad ca sunteti foarte active in rupul asta...sper sa pot tine pasul cu voi ... si maia els sper ca in 4 mai sa am confirmarea clara ca pot face parte din grupul vostru, de mamicute care asteapta "ursuleti"...
(Diana DN 23.07.1977; UM 15.02.2010; DNP 22.11.2010?)
crisuletzul spune:
BraveGirl, ti-am dat un PM dar acum rugamintea mea este sa imi spui,te rog cum ti-ai pus la BEBE2 ticker`ul de la babystrology?acum am vazut ca il ai si sincer eu m-am chinuit cam toata ziua sa mi`l pun
Multu
6+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui crisuletzul BraveGirl, ti-am dat un PM dar acum rugamintea mea este sa imi spui,te rog cum ti-ai pus la BEBE2 ticker`ul de la babystrology?acum am vazut ca il ai si sincer eu m-am chinuit cam toata ziua sa mi`l pun Multu 6+ |
ca sa ascunzi un link faci asa..de ex pt poze...poze
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
crisuletzul spune:
Ahaaaaa.....prima oara ma uitam ca la masini straine ca nu intelegeam deloc.....pe urma am vazut explicatia
multu!!!!
imediat termin cu ultimele acte pt ziua de azi si ma apuc de smechieria care m-ai invatat!!!
6+