Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
crisuletzul spune:
Pfuaii...ce zi!!!am la incarcat 8 containere si sunt ingropata in acte!!!Am o stare de neliniste si cred ca asta nu e bine pt bebe!Lucrez foartemult
Eu stau la casa.....am 19 caini in curte....2 pisici si un iepuras in casa(deocamdata)...iepurasul se va muta in noua lui casuta in curte,numa astept sa ii gasesc un gagiu
Daca ne ferim de fecalele pisicilor si de carnea cruda.....nu prea sunt sanse sa facem toxoplasmoza!
Iar revin si va spun ca in Ro nu s-au facut prea multe cercetari,si multe sfaturi sunt exagerari de prin carti!
Apropo....poate veti sari pe mine ....dar eu nu am sa imi vaccinez bebeul!Probabil si voi aveti mici dubii.....
totusi....cea mai puternica piata de pe pamant...este cea farmaceutica...super tare!!!!!Am ajuns niste dependenti
6+
crisuletzul spune:
Fetele,
eu sufar de gastrita hiperacida!Am ajuns sa ma incalt cu aceasta minunata problema din cauza ca tot timpul am ales sa fiu Zoro si sa nu ma exteriorizez,tineam totul in mine si BANG!!!...si pana sa raman gravida luam niste medicamente...de care,bineinteles am ajuns dependenta(adica daca nu le luam,ma tavaleam pe jos de dureri)!acum astept sa vad ce o sa-mi zica doctorul...deocamdata imi linistesc stomacul cu paine pajita si lapte rece!
Mai are cineva probleme cu stomacul?
6+
florina22 spune:
buna burtici,
am si eu o problema: mi-am repetat hepres 2 care la 8 sapt era echivoc si acum e pozitiv...inca nu am apucat sa vb cu doctora mea despre riscurile care sunt acum la 10 sapt...voi ce parere aveti, ce ati mai auzit despre herpesul asta pozitiv in primul trimestru...
eu sunt o persoana care fac herpes la greu, doar de cateva luni nu mi-a mai aparut...
sunt putin speriata, m-as duce si la un medic infectionist sa vedem ce zice...sau daca stiti vreun medic bun pls sa-mi recomandati!
merci mult,
si azi schimbam semnatura
[+9 sapt]
douradoudou spune:
ioana ce albuuuuuuuuuuum?unde?vreau si eu sa vad
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ioana ce albuuuuuuuuuuum?unde?vreau si eu sa vad Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
Albumul cred ca este acasa de fapt, si eu m-am pacalit ca era pe forum
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
Ioana_Mami spune:
Poza este la mine in album , dai click pe numele meu si undeva in dreapta apara vizualizeaza albumul
Fericita 10+
Ioana_Mami spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Ioana_Mami
La adresa de mai sus e albumul
Fericita 10+
BraveGirl spune:
Eu stiu clar ca rezultatul de la bitest depinde de pliul nucal, care se masoara la eco. De aceea trebuie o eco nu mai veche de 2 saptamani, atunci cd se recolteaza sangele. Cel putin asa a fost acum 2 ani, cd am facut eu. Am completat si un chestionar, din care imi amintesc doar ca trebuia sa scrii daca ai mai fost insarcinata, dc ai avut avorturi si din ce cauze, dc ai cazuri in familie de diferite boli sau dc ai tu diabet si altele.
Si eu am scurgeri...asa am avut si la Arianna.
La mine doar eu vad burtica, ca de fapt nu mai am scobitura Restul lumii imi spune ca nu se vede nmic. Dar seara sunt balonata
Fetelor, Toxo nu se ia dc mangaiati pisica. NU trebuie sa umblati la litiera ei. Toxo se ia din materiile fecale vechi. Deci mai bine va feriti de gradinarit, si spalati f bine legumele care vin in contact cu solul, pt ca se stie ca pisicile isi fac nevoile in pamant si materiile fecale uscate, ajung pe legume.(scuze de detalii)...si inca ceva. Pisica purtatoare de mai mult timp, nu mai are nici un simptom. Si dc, Doamne fereste, faci toxo in sarcina, nu e indicatie clara de avort. Problema e dc te contaminezi in primele sapt de sarcna, se produce avort spontan.
florina, imi pare rau, dar nu stiu nimic d eherpes.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
off si eu eram nerabdatoare sa vad...mai intram mai tarziu ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+