Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Bine cu scurgerile nu m-am exprimat eu bine, mie mi se pare ca le am tot ca inainte, acum nu stiu cum ar tr sa fie pentru ca oricum din pacate mi s-a depistat candida la analiza secretiei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna, mamicilor!

Eu cred ca nu am mai scris de la capitolul 2; tare greu tin pasul, insa abia ieri m-am intors la lucru. Am mai reusit sa citesc pe sarite.

Astazi la ora 14 ma duc la eco; sunt fericita ca starile de rau si lesin m-au mai lasat.Lucru ciudat, eu care nu beau cafea absolut deloc , am baut saptamana aceasta 2 canute. Cred ca imi scade tensiunea de la utrogestan.

Despre "sport" nu pot sa spun decat ca la mine este interzis cel putin pana la 12 saptamani. Sa vad ce mai spune medicul.La primul copil avem unde verde dar nu imi placea, aveam senzatia ca ii dam in cap copilului.

Am facut si eu testul acela cu sexul copilului, asadar Sebastian trebuia sa fie fata si acuma cica as avea baiat, deci va fi fata .

Eu ma mai duc la eco si pe 26 aprilie si fac si bitestul; atunci sper sa aflu si "culoarea" bebelusului.

Astazi mi-am pregatit o lista de intrebari ptr doctor, am uitat de acum 7 ani ce am voie si ce nu in timpul sarcinii.Si poate imi fac si eu analize, ca pana acum n-am facut.

M-am gandit si la nume: daca-i fata Carla Maria si daca-i baiat Rares Andrei. Dar trebuie sa supun la vot, sa fie si barbatul si copilul de acord.

Mie mi-a placut si ideea cu intalnirea, cand o organizam?

Imi trimiteti si mie noua parola?

Mai era ceva ceva doream sa va spun.....neuronii mei sunt obositi

edit....ca mi-am adus aminte ; la mine se vede burta, asa aveam la sebastian in 5 luni, deja mi-am luat pantaloni de gravida.

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna, mamicilor!

Eu cred ca nu am mai scris de la capitolul 2; tare greu tin pasul, insa abia ieri m-am intors la lucru. Am mai reusit sa citesc pe sarite.

Astazi la ora 14 ma duc la eco; sunt fericita ca starile de rau si lesin m-au mai lasat.Lucru ciudat, eu care nu beau cafea absolut deloc , am baut saptamana aceasta 2 canute. Cred ca imi scade tensiunea de la utrogestan.

Despre "sport" nu pot sa spun decat ca la mine este interzis cel putin pana la 12 saptamani. Sa vad ce mai spune medicul.La primul copil avem unde verde dar nu imi placea, aveam senzatia ca ii dam in cap copilului.

Am facut si eu testul acela cu sexul copilului, asadar Sebastian trebuia sa fie fata si acuma cica as avea baiat, deci va fi fata .

Eu ma mai duc la eco si pe 26 aprilie si fac si bitestul; atunci sper sa aflu si "culoarea" bebelusului.

Astazi mi-am pregatit o lista de intrebari ptr doctor, am uitat de acum 7 ani ce am voie si ce nu in timpul sarcinii.Si poate imi fac si eu analize, ca pana acum n-am facut.

M-am gandit si la nume: daca-i fata Carla Maria si daca-i baiat Rares Andrei. Dar trebuie sa supun la vot, sa fie si barbatul si copilul de acord.

Mie mi-a placut si ideea cu intalnirea, cand o organizam?

Imi trimiteti si mie noua parola?

Mai era ceva ceva doream sa va spun.....neuronii mei sunt obositi

edit....ca mi-am adus aminte ; la mine se vede burta, asa aveam la sebastian in 5 luni, deja mi-am luat pantaloni de gravida.

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea si eu am senzatia ca nu am mai fost insarcinata pana acum. Prima data m-am dus cu o lista de 10 intrebari, azi produc alta
A trecut ceva timp asa ca avem o scuza.

Cat despre burtica, cred ca ne asteapta fetite... la fete de regula se vede mai devreme si pui mai mult, sa speram ca se dau jos usor...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Cine se duce la DT sa-mi spune-ti si mie, va rog cam in ce intrebari consta acel formular care trebuie completat.
Merci.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu tin minte k m-au intrebat daca am avut cazuri in fam . cu spina bifida si alte malformatii..apoi de sindrom down...diabet...nu mai stiu oricum cateva erau

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

pai tocmai de asta imi este teama, ca eu am cazuri in familie de malformatii la inima, am si cazuri de diabet ....
este posibil ca din cauza asta sa-mi iasa testul cu posibilitate de sindrom down ?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu .s poate nu te intreaba nimic...e am zis cum mi-au facut mie inainte de a recolta sangele..poate nu avea legatura cu bitestul...doar sa aibe info mai multe cred.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna Mamici ...foarte harnicute!!!
Ieri am fost si noi la eco ...eco la acre am plans non stop...a fost pentru prima oara cana am auzit inimioara bebelului...pana acum doar o vazusem...Apoi doctorita mi-a facut un 3D ...asa cadou ...si se vedeau manutele lui bebe cum si le ducea la fata ...si piciorusele ,DOAMNE CE MINUNE!!!Nu imi revin ...poate o sa postez poza 3D mai tarziu ...
Avem 3.14 cm si suntem tare activ si frumos!
Pe 23 aprilie m-am programat la dublu test care am inteles ca va fi o recoltare de sange + ecograf ... pentru a se compara cele 2 date ...de aia ii spune DUBLU TEST ...masuratori eco + masuratori dupa valorile din sange .
MSymi ...cu intarziere iti spu ca si eu am Rh negativ ...mi-am facut depistare de anticorpi in sapt 7 si nu erau si urmeaza sa mai fac in sapt 20.Cik nu e de glumit cu asta deoarce anticorpii resping fatul si nu se poate dezvolta cum trebuie , de aceea daca apar anticorpii trebuie facut urgent vaccin Anti D si de aceea trebuie urmariti..
Inacat ...spuneai ca esti infundata ...poti 100% sa folosesti spary de nas pentru copii.O prietena l-a folosit toata sarcina fara probleme.E pe baza de sare de mare si sunt ok!
Epilatul cu ceara este permis fara probleme...am intrebat doctorita ieri !
Va pup!

Fericita +9

Mergi la inceput

Ma scuzati ...uitasem sa schimb semnatura...ca ne-am facut marisori ...10 sapt si 4 zile!!!

Fericita 10+

Mergi la inceput

Am pus si minunatia de poza in album

Fericita 10+

Mergi la inceput