Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
sashenka_h spune:
multumesc mult de sfaturi fetelor, dar mai am o intrebare cum sa iau oscilo??
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
rala spune:
Anca, rezistam nu-i asa? Ce-ai facut cu hainele roz primite cadou chiar daca ai anuntat pe toata lumea ca sunt interzise? Le-ai facut cadou mai departe banuiesc...
Eu sunt mare fan maro, negru, gri... iar pentru copii hainele negre mi se par superbe (tocmai am vazut la Kiabi un sarafan pt fete din raiat negru absolut delicios).
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
ral_eli spune:
secretia aceea alba am si eu cateodat , dar am presupus ca e de la arefam, ca nu reusesc sa stau deloc linistita cand il pun
burtica , la mine , nu se vede
eu toata viata m-am luptat cu kilogramele si acum am slabit 2kg intr-o sapt pt ca mi se pune un nod in gat si nu pot manca , nu mi-e greatza, dar mie sila sa ma uit la mancare (eu care inainte eram o mancacioasa)
astept sa treaca perioada asta...trece, sper
7+
JoAnn spune:
buna
rala de cand am aflat ca am la purtator , nu prea mai mangai animalutele, sa se multumeasca numai cu vorbe dulci
alysa se pare ca am avut UM pe 28 februarie ,amandoua
numai ca dupa ecograf astazi as intra in saptamana a7-a de sarcina , probabil am ovulat mai repede
si eu astept cu nerabdare sa mi se vada burtica. Deocamdata sotul a dat verdictul ca, citez :"ai mai pus ceva carnita pe tine".
inainte de a ramane aveam 46 kg.
fetelor multa sanatate
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rala Anca, rezistam nu-i asa? Ce-ai facut cu hainele roz primite cadou chiar daca ai anuntat pe toata lumea ca sunt interzise? Le-ai facut cadou mai departe banuiesc... Eu sunt mare fan maro, negru, gri... iar pentru copii hainele negre mi se par superbe (tocmai am vazut la Kiabi un sarafan pt fete din raiat negru absolut delicios). 8+ "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Pai unele i le-am mai dat ,combinate cu altceva dar pe cele mai multe le-am dat mai departe cadou
eu sunt fan Kiabi,am multe haine de acolo ca imi plac culorile f tare.Acum de Paste i-am luat de acolo o rochita neagra superba
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
rala spune:
Eu o tin langa inca de la 3 saptamani ca se vede burta mea tzuguiata . Probabil ca atunci era burta de shaorma pentru ca intre timp, dupa cum vad ca se intampla cu multe fete, mi-a pierit pofta de mancare si cred ca am mai slabit vreo 2 kile. Eu ma bucur ca eram suparata ca am inceput sarcina cu 68 de kile cand in mod normal eu ma tineam cu ghearele de 63.
Acum... parca parca se vede ceva, mai ales seara, dar cred ca este doar balonarea. Sora-mea mi-a spus ca undeva la 13-14 saptamani incepe sa iti creasca vizibil si zilnic, probabil ca este totusi in functie de fiecare dar eu abia astept sa se vada. Pentru ca, daca tot vorbim de kiabi, am primit de acolo 2 bluze cu mesaje super faine, abia astept sa le umplu cu ceva (altceva decat sani ).
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
alinushca spune:
citat din mesajul lui allexxia_m ioanast eu una nu am nici scurgeri nici urme mai inchise. Daca este putin nu ar trebui sa intri in panica dar cel mai bine este sa-ti anunti doctorul si el iti spune cel mai bine. 11+ |
hmm.. in principiu in timpul sarcinii cantitatea de secretii creste foarte mult.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
alinushca spune:
citat din mesajul lui ral_eli secretia aceea alba am si eu cateodat , dar am presupus ca e de la arefam, ca nu reusesc sa stau deloc linistita cand il pun burtica , la mine , nu se vede eu toata viata m-am luptat cu kilogramele si acum am slabit 2kg intr-o sapt pt ca mi se pune un nod in gat si nu pot manca , nu mi-e greatza, dar mie sila sa ma uit la mancare (eu care inainte eram o mancacioasa) astept sa treaca perioada asta...trece, sper 7+ |
arefamul oricum se scurge in mare parte inapoi afara chiar daca stai linistita, asa ca nu prea ai ce face. lasa ca scapam curand de el.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
mirunam spune:
Fetelor, si eu am avut pisica in casa in permanenta de la 15 ani. Acum am si 6 catei, in curte desigur si pana de curand am avut si o hamsterita frumoasa.
Si eu ca si voi nu am toxoplasma...
Toxoplasma o iei de la pisica numai daca e si pisica purtatoare. La pisici se manifesta cu scaune diareice cu cheaguri sau pete de sange. Cum merg la nisip e usor de observat daca au astfel de probleme.
Apoi, daca pisica are toxoplasma, ca sa iei trebuie sa pui mana pe mizeriile pisicii si sa nu te speli, destul de dificil pentru un adult.
Cine are pisica in curte e mai expus deorece pisica face afara si nu se poate observa usor daca are probleme.
Periculoase sunt si legumele care cresc la sol, gen salata, care poate fi usor infestata.
Altfel, daca aveti pisici sanatoase nu prea aveti ce sa luati.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
allexxia_m spune:
Si eu am problemem cu toxoplasma. Si mie mi s-a recomandat sa nu mai stau in preajma pisicilor si cainilor. Si tot la fel ca si voi sunt mare iubitoare de animalute, dar ce sa-i faci, pentru BB orice sacrificiu!
Si mie mi-a interzis doctora contactul sexual din cazua chistului. Dar la ultima eco mi-a spus ca s-a micsorat vizibil deci sper ca pana in trimestrul 2 sa dispara si sa avem liber la .
11+