*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iar prima?

Olgule, ma bucur ca esti fara injectii!

Eu azi-maine astept rusii...de n-ar mai veni!

Nicoleta, daca iti place branza e super cura, dar eu nu prea mananc si mi-a fost ff greu!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ce dulci Ursuletii! si eu am remarcat numele lui mamaie ..

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
http://www.onetruemedia.com/shared?p=abee29f1fc85c1a46f50a1&skin_id=701

Andra a raspuns la intrebarea cu paralelipipedul foarte convinsa "abatu"=albastru ..

Simo La multi ani sotului!

Edit Tonic.. nu mai tund fata scurt, numai asa un pic ca e tocit pe la varfuri si sa ii creasca frumos .. de fapt am si tuns-o deja, chiar eu..inca nu i-am facut poze, dar tot frumoasa e , ca doar e a mea..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

'neatza fete dragi
A o intrebare: eu mai aveam de luat 5 pastile AC si deja au venit rusii, oare de ce? Tot timpul a fost punctual, sa ma ingrijorez Va rog sa-mi spuneti
Merg sa vad gradinite si apoi am un examen. O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata si de la noi! De fapt, FOARTE neata! Matei a gasit de cuviinta sa se trezeasca la 5 fara si sa nu adoarma (fireste, i s.a facut foame, fiindca aseara nu a vrut sa manance ca lumea...). Asa ca sunt in butoi!

Ioana, cu banza, daaa, imi place, dar nu gasesc aici asa slaba! Exista, dar rar am vazut! Si imi place de mor si branza cu smantana, dar exista sub 7%? Hm...

Dudurutza, nu ma pricep la AC.

Va pup pe toate. Azi se pare ca nu mai ploua "cu noaptea-n cap". Sper sa tina asa pana duminica!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI ZILELE ASTEA

Noi ne luptam de sambata cu faringo-amigdalita acuta si parotidita acuta , acum e cam gata dar am tras rau de tot

Tonicuta, ai vazut tu bine, dar e poza de la repetitie , Prima Sfanta Impartasanie va fi duminica viitoare, pe 25 , avem niste emotii...

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Azi zi grea domle! Daca-s trezita de la 5... mi-am mancat si oul, am baut si laptele degresat. Acum ma servesc din laptele batut. Gheu, gheu. Ma duc dupa-amiaza sa caut branza ca nu tine! Ieri am slabit fix 100g!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata si de la noi..
..daca mai trebuie..
Cuscra,multumesc pentru poze..f frumoase..tu,o draguta..ginerele meu un scump cumintelpupa soacra lui pe el...
Ce bine ca ai acceptat ajutorul..nici eu nu am inteles de ce trebuie sa le faci tu pe toate,atat timp cat nu mai poti?!Traiasca Cuscrul!
Si pentru fetita de 7 ani o carte frumos-colorata!??
Olgutz...sa fie o sarcina super..
Cami,sanatate puilor!
Ioana,de n-ar mai veni CM-ul..
Un gand pt fiecare...back to work..

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!!
stela numa buna cafeaua, sunt in priza, baietii in 'pac' la 'atea'(saltea)!
in sfarsit, a reusit si el sa zica 'liviu'='itzu', dar e p-acolo macar.. in rest stie de ceva vreme cum ii cheama pe toti din neam, mai putin socrii, ca se pronunta mai greu si sunt mai lungi, si zau ca m-am straduit si cu numele lor
nicoleta poate risti o cafea, sa te energizezi.. eu te inteleg!
am bagat o masina la spalat, ma duc sa-i fac Mufului o supa crema de legume cu vacuta, iar dupa masa se duce cu ta-su si soacra-mea la dermato la control, oricum par mai bine bubele alea, desi imi da impresia ca parca ii mai apar cateva noi, dar poate mi se pare

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa

Eu am motait pana la ora 10, cu Stef calare pe mine, se uita la clubul lui mikey si imi zdranganea niste cuburi in cap

Nico, in salata eu puneam iaurt, e bestiala sau o cutie de perlute de branza, vezi daca gasesti...daca il tii asa strict o sa ai rezultate suuuper Bafta multa, piei ispita

Simo, daaa, hanah montana rules echipament pt. scoala, cu penar si toate cele inscriptionate, pijama, bluzita gasesti tu Asa imi pare rau de puiul Siuan...asteapta cateva zile sa vezi daca e mai bine...analize nu-i mai poate face? dar de ce oare o avea asa de prelungit icterul??

Luny, spor la bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Neata! fetele.
Am intrat doar putin ca mananc si nu lucrez in timpul mesei, dar nici la bucatarie nu-mi place sa stau si am citit cam pe fuga.
Am salvat filmuletele cu Matei pt cealalta pauza de masa.

Olgutza pt vestile bune, sa ramana asa pana la sf sarcinii. Dr Uscatescu mai e la Fundeni? Noi ne-am hotarat sa incep operatiunea cu intarcarea in luna mai, asa ca si noi suntem pe ultima suta de metri (tzzitzi). alaptatul nu e contraindicat in sarcina, nu exista termen limita, doar rezistenta fiecaruia. La cat de rau iti e, cu cat mai repede cu atat mai bine. S-ar putea sa iti mai revii dupa intarcare, daar cam treci si de perioada de inceput. Esti o eroina, eu nu cred ca as fi rezistat, ca m-am simtit rau la ambele sarcini, am legat o prietenie stransa cu WC, ca Zoze, iar la Luca m-a tinut pana la sf. pt mami si pui ca stiu ca e greu
un pup mare si pt burtica.

Simo bilirubina i-a facut lui Siluan? Insista si afla, afla valoarea de pe fisa de externare daca era tot asa galben, ca stiu ca nu e chiar de lasat. Daca nu are o scadere constanta e destul de periculos, asta daca nu cumva a vrut sa ma sperie pe mine dr, ca ai mei amandoi au facut icter f puternic, dar cu tratament (albumina+UV) a trecut. Stiu insa ca li se faceau la doua zile analize, ca e important sa scada bilirubina.

Cami te cred ca ai emotii , e asa frumoasa cu rochita .Sa stii ca ma gandesc la voi. Singurul meu regret ca am botezat copiii dupa sot e ca nu vor trece prin aceste ritualuri care mie imi plac tare mult, si al meu oricum nu se ocupa de educatia lor religioasa ca nu se pricepe, asa ca e o combinatie ciudatica.

Am terminat cerealele, fug la treaba, va pup sa aveti o zi cat mai buna.

Mergi la inceput