*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Auleo, Cami, inca va luptati cu bolesnitzele?? Multa sanatate
Simo, eu stiu ce sa nu iei. Nu prea mai tine cu papusi. Deci cum ti-au zis fetele o bluzitza cu Hannah, High School sau Camp Rock si mai e una Danny Lovato (habar n-am cum se scrie) si ceva un carnetel, jurnal cu pix, ori un Webkinz ca e mare isterie la varsta lor.(numai sa aiba codul de logare la site, care de altfel costa, si care de mult eori e furat de "baieti binevoitori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani Bitza-IRINA si Liana-IRINA!
Sa va ocroteasca Sf Irina!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai ,cu icterul,doctora a zis sa asteptam sa vedem cum ii merge cu fenobarbitalul si apoi sa il intepam...na,nu ma pot pune cu ea..deocamdata.Daca pana joi nu ii trece,o sa fac urat!
Va multumesc de idei.Maine vom merge la cumparaturi ca azi am ajuns su bebe Siuanla doctora,ca toata noaptea mi-a respirat greu si nu a putut dormi.Avem tratament cu stodal,ser fiziologic si mi-a zis ca e de asteptat sa faca febra............uffff!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI IRUNUTELOR NOASTRE, SA NE TRAIASCA SI SA APARA MAI DES CU VORBELE LA ELE!!
..papapa, plec la job..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Urez si eu LA MULTI ANI CU SANATATE IRINUTZELOR!
SA FITI OCROTITE!

Cuscra,draga de tine,ce mai tragi!Sanatate rapida puiului...si sa nu ajunga la febra.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

O ora a plans, s-a zbatut, am incercat sa il adorm... se trage saracul de gingii, e tot o baluta... A adormit, de pe la 9 jumatate pana al 12.30... ce zi om mai avea si azi...

O cafea as lua si eu, dar amara asa nu merge...

Bubu, pai nu am voie ma iaurt in primele zile. Daca nu mor pana luni, sigur slabesc. Sper sa nu ma lase vointa... da ceva semne... Uf! Abia astept sa vina saptamana cu carne si sa pot pune otet in salate!! Dupa ce se trezeste piciul merg sa vad unde gasesc branzeturi slabe, ca nu mai pot! Duminica A m-a invitat la un restaurant chinezesc, dar am zis ca nu mergem, sa imi pot tine regimul . Insa vom merge la piscina... pfiu...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Irinelor!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Craca noua!

Mergi la inceput