*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (398)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo neaparat ceva cu Hannah Montana
nepoata mea ne innebuneste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Blanka,mersi mult.Maine caut Hannah Montana
La soare il tin,l-am tot tinut in saptamanile astea,dar...problema este ca Siluan mai varsa. Vomita cateodata rau de tot,si il apuca varsaturile cand ii dau in ceai fenobarbitalul...

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, la multi ani sotului si de la noi!

Miha, multumesc mult! Doamne ajuta!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Prima zi de cura. Am fost cuminte si m.am tinut. Chiar lejer... de-as gasi si eu lactate cum gaseam in Ro... (nu radeti, aici gasesc extrem de rar branza de vaci ca la noi, si cand gasesc este de 1 kg!!), branzica de casa cu smantana numai grasa etc. Abia am gasit lapte batut...

Bubu, salata fara otet sau lamaie e naspa rau!! Nu am putut sa mananc... Dar mai am 3 zile si pot si otet!!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Blanka,mersi mult.Maine caut Hannah Montana
La soare il tin,l-am tot tinut in saptamanile astea,dar...problema este ca Siluan mai varsa. Vomita cateodata rau de tot,si il apuca varsaturile cand ii dau in ceai fenobarbitalul...

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

uite aici pe hannah : http://www.hainute shop.ro/hainute-1872-pijama+hannah+montana.html

scoate pauza dintre hainute si shop.

si nu in ultimul rand LA MULTI ANI, sotului!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut Matei de Valen, l-am admirat si invidiat de nu mai pot dar m-am si amuzat copios.Pai ce putea sa-l invete pe el tati daca nu sfera, cilindrul, prisma..etc Tare, maine incepe sa calculeze suprafetele corpurilor desfasurate
Am "auzit" ca Olga a scapat fara Clexane
Am auzit si ca a fost aniversarea randunoiului de Simo,La Multi Ani!
Am zis ca printez rugaciunea aia de la Raluca si o afisez la intrarea in casa
M-am amuzat cu "povestea soacrei" , versiuni diverse si bineinteles ca am facut si eu testul ala de dezvoltare de inteligenta ca nu se putea altfel ....sa va zic ca cel mai prost stam la "autoservire" ? De ce oare? Altfel e inteligent copilul, nici nu ma mir ca are servitoare de pe acum
Invidiez si fetele care au inceput cura de slabire....si cu asta cam basta .
Pupici si noapte buna tutulor

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am gatat si ziua de azi......

Gudinde esti o dulce...multumesc din suflet pentru o poezioara asa frumoasa....muahhhhhhhhhh

multumesc mult de urari si aici, si pe mess si la tel,
imi cer scuze pentru observatie dar venisem la calc. cu sufletul la gura sa citesc urarile cu care eram obsinuita dimineata cand era sarbatorit cate un puiut de randunica........

am avut o zi super plina, de dimineata si pana pe la trei dupa amiaza am facut un picut de curatenie, niste friptura si un tort de pe bucataras-lapte de pasare.... spre dupa amiaza a venit cineva si ne-a facut niste poze profi.....dupa care am invitat o fetita de 1,5 ani-Jaice- prietena cu Antonia din parc impreuna cu mama ei si o prietena de a mea(ambele stau in blocurile de langa noi) sa nu treaca ziua chiar asa neserbata.....iar petrecerea adevarata cu copii o facem sambata la gradinitza baietelului nasilor nostrii.....(nasa s-a oferit sa ne faca cinste cu locatia)

SImo..La multi ani si pentru sotul tau, sa fie sanatos si sa se bucure de o familie asa frumoasa si reusita toata viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, cam scurt, cam pe fuga, mie imi miroase a tinuta office, tie?

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mami de buburuza tocmai ma pregateam sa-ti spun de poezioara lui gudinde dar vad ca ai citit din urma... si sa stii ca eu am vrut de aseara sa fac urarea dar n-am avut loc de randunoi...

va pup si va doresc noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ramo esti o dulce.....

Mergi la inceput