Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
lorex, stiu ca ai primit multe raspunsuri, dar iti spun si eu ce-am citit intr-o carticica scrisa de dr Ana Culcer, primita de la maternitate: sanii se spala o data pe zi, cu apa si sapun. Atat.
Cat despre ce-am spus cu intalnirea (marturisesc ca n-am realizat ca nu puteti veni toate ), o sa-mi fac o poza, special pt tine si ti-o dau pe mail. Promit. Am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat finuta, superbi ochii! Si ai ei, si ai tai!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Sa stii ca l-am vazut in cora si pe asta, nu era mult mai scump dar nu mai retin exact cat . Si eu am vazut reclama la tv dar cand vine vorba de motoare, rotoare si alte d-astea prefer sa cumpar o firma foarte cunoscuta. Defect profesional cred, am o fixatie si cu ceasurile produse de firme gen gucci sau armani. Ai fost mortala cu insuratoarea. Eu ma gandesc cu groaza ca o sa plec la serviciu. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
aoleu da ce mi-ai dat la ficattttttttt,,....am uitat k inainte de insuratoare va trebui sa plec la job.......noroc k sunt pe cont propriu si -mi fac progr cand vreau
da, ai dreptate cu brandurile...si io pt anumite produse tin la asta. ...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
myky791 spune:
neata! multam de cafea!
piciul meu mananca la 2 ore 2 ore jum, 90 ml de lp milumil de la milupa.
o sa intreb pediatra dak ar trebui sa il schimb cu lactogen cum spuneat de la nestle.
eu am luat in martie prima de nastere 230 lei si ieri trusoul de 150 lei.
larisel dak bebelinele sau culcat de la 9 dc nu te culcasi si tu?ca resusesti sa mai intri si pe odisee desi ai tot timpul ocupat. eu dak puiul se culca la 9 la 9 30 si eu langa el. sa profit.
treaba cu soacrele: eu sper sa fiu sanatoasa la minte si sa fiu o soacra buna nu ca tampita asta de soacramea. AM ZIS!
vb de detergent eu folosesc tide.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cristies spune:
Mda... cu pasaportul... maine mergem sa-l facem, nu e obligatoriu in judetul in care avem domiciliul DAR acolo se vor face hartiile (primite de la Bucuresti) si ca atare va dura mai mult. So... adio 1 mai pe meleaguri pline de zacusca si castraveti.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 neata! multam de cafea! piciul meu mananca la 2 ore 2 ore jum, 90 ml de lp milumil de la milupa. o sa intreb pediatra dak ar trebui sa il schimb cu lactogen cum spuneat de la nestle. eu am luat in martie prima de nastere 230 lei si ieri trusoul de 150 lei. larisel dak bebelinele sau culcat de la 9 dc nu te culcasi si tu?ca resusesti sa mai intri si pe odisee desi ai tot timpul ocupat. eu dak puiul se culca la 9 la 9 30 si eu langa el. sa profit. treaba cu soacrele: eu sper sa fiu sanatoasa la minte si sa fiu o soacra buna nu ca tampita asta de soacramea. AM ZIS! vb de detergent eu folosesc tide. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
De la milupa e bun Aptamilul pentru a combate constipatia. Nu face minuni dar e ok.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Bine v-am gasit, fetelor! Lalitica cu bebe David speram sa vina acasa cat de curand, cam 2 saptamani. Abia ii asteptam si ne rugam sa iasa toate analizele ok, sa vina si ei cu bine ca le e tare dor de casa. De Miruna ce mai stiti? Noi mergem astazi la dr. Dumbrava sa faca o ecografie la inimioara... daca ati stii ce stare am de fiecare data cand trebuie sa mergem la doctor...Doamne de ar fi bine! Aseara am observat ca i s-a inrosit un ochi si tot lacrimeaza. Si daca tot mergem la Medlife, sper sa reusesc sa o vada si un oftalmolog sa stam linistiti. Cristies, multumesc ca am vazut-o si pe Maria si pe David in filmulet. Buna treaba ai facut! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
multumim de vesti
doamne-ajuta sa fie totul bine si cu david si cu maria dalia!
tinem pumnii pt rezultatul de la eco
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Mda... cu pasaportul... maine mergem sa-l facem, nu e obligatoriu in judetul in care avem domiciliul DAR acolo se vor face hartiile (primite de la Bucuresti) si ca atare va dura mai mult. So... adio 1 mai pe meleaguri pline de zacusca si castraveti. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
De ce nu il faceti la urgenta?
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Eu il apas pe obrajori si asa ii tin gurita deschisa, picur 2 picaturi si gata. Nici nu se prinde ce s-a intamplat. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
idem
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
mi-am amintit ceva acum...cristies...original era cornelia,mater gracchorum... suna pompos,dar e simplu:antichitatea romana,cornelia,fiica lui scipio africanul,mama de baieti[12,raman in viata doar 2 ],la o petrecere unde prietenele ei se laudau cu bijuterii si altele ,ea isi prezinta fii spunand:"ei sunt bogatiile mele"...
so...cornelia sunt ... 2 baieti am... ma straduiesc si sper sa ramana ca marea realizare a vietii mele,marea mea bogatie...baietii...
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui Nik0le Inca ceva: cand am diversificat-o pe Isa, nu i-am dat niciodata suc de fructe sau supa chioara. I-am dat fructul dat pe razatoare sau mixat si supa sub forma de crema de legume. Acum ii dau ca na, a mai crescut, dar incerc sa nu exagerez (adica nu-i dau cat ar vrea ea, ca nu cred ca s-ar opri si pe urma nu mai mananca mancare). Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Nici eu n-am de gand sa-i dau vreo supa chioara. Nu-i vad rostul.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc