Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
marse spune:
Bea, felicitari, sa cresteti mari si norocosi!
Multumim de tratatie.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
alexutzzza spune:
vad ca vin alocatiiileee!!! ce bine!
Nu stu ce v-a zis voua da mie cand am depus dosaru mi-a zis asa: alocatia o sa va intre in aprox 2 luni de acum , SE DA LUNAR , EXCEPTIE FACAND LUNA IN CARE S-A NASCUT COPILUL PTR CA PTR LUNA ACEEA NU SE DA ALOCATIE! so....
io am noroc ca Yannis s-a nascut la sfarsitul lunii ...O sa intru pe net sa verific cardul sa vad daca mi-a intrat si mie
de Yannis
Nik0le spune:
Bea, la multe lunite lui bebe Ivan!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
cristies spune:
Ivan, Nicholas, Rebecca!!!
Sa va fie de bine dormitul Beatrice, dar nu dai si tu o praji bunutza?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza vad ca vin alocatiiileee!!! ce bine! Nu stu ce v-a zis voua da mie cand am depus dosaru mi-a zis asa: alocatia o sa va intre in aprox 2 luni de acum , SE DA LUNAR , EXCEPTIE FACAND LUNA IN CARE S-A NASCUT COPILUL PTR CA PTR LUNA ACEEA NU SE DA ALOCATIE! so.... io am noroc ca Yannis s-a nascut la sfarsitul lunii ...O sa intru pe net sa verific cardul sa vad daca mi-a intrat si mie de Yannis |
Ce bine de tine ca primesti banii! Eu cred ca mai am de asteptat ca la noi se misca tare greu lucrurile!
poze
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze
luca
nicholas
ivan
rebecca
koszenem szejpen,bea......stiu sa pronunt,nu sa scriu...scz de greseli
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Nik0le spune:
Cu riscul de a redeschide o polemica mai veche, va spun ca tocmai am citit pe babycenter care sunt cele mai rele 5 mancaruri care se dau bebelusilor. Surprinzator sau nu, sucul natural de fructe este printre ele. Explicatia? "Sure, it comes from fruit, but that doesn't mean it's healthy. The fiber in fresh fruit is largely lost in the juicing process, and what's left is a whole lot of sugar. "Juice is basically a waste of calories," says pediatrician Ari Brown, co-author of Baby 411: Clear Answers and Smart Advice for Your Baby's First Year."
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Si uite asa ne transformam incet incet in soacre pisaloage... Sper ca nu te superi. Eu una stiu de pe acum ca o sa fiu o soacra tare nesuferita. O sa ma barfeasca nora si ginerele pe forumuri Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
aoleo...k bine zici....sper sa nu fiu o nebuna...voi incerca sa fim prieteni....si sa-i respect hotararile...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 AZI FACEM 3 LUNITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CE MA BUCUR CA AM FECIOR MARE DEJA!!!!!!DOAMNE AJUTA SA FIE ASA CUM A FOsT CAND A IMPLINIT 3 LUNI....SOMN DE LA 23 PANA LA 7 DIMI FECEM CINSTE CU UN TORT CU UN SUC SI NISTE COFEE LA BAUTOARE Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
sa iti traiasca puiutul! sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Nik0le spune:
Inca ceva: cand am diversificat-o pe Isa, nu i-am dat niciodata suc de fructe sau supa chioara. I-am dat fructul dat pe razatoare sau mixat si supa sub forma de crema de legume. Acum ii dau ca na, a mai crescut, dar incerc sa nu exagerez (adica nu-i dau cat ar vrea ea, ca nu cred ca s-ar opri si pe urma nu mai mananca mancare).