Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

AZI FACEM 3 LUNITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CE MA BUCUR CA AM FECIOR MARE DEJA!!!!!!DOAMNE AJUTA SA FIE ASA CUM A FOsT CAND A IMPLINIT 3 LUNI....SOMN DE LA 23 PANA LA 7 DIMI

FECEM CINSTE CU UN TORT CU UN SUC SI NISTE COFEE LA BAUTOARE

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Bine v-am gasit, fetelor!

Lalitica cu bebe David speram sa vina acasa cat de curand, cam 2 saptamani. Abia ii asteptam si ne rugam sa iasa toate analizele ok, sa vina si ei cu bine ca le e tare dor de casa.

De Miruna ce mai stiti?

Noi mergem astazi la dr. Dumbrava sa faca o ecografie la inimioara... daca ati stii ce stare am de fiecare data cand trebuie sa mergem la doctor...Doamne de ar fi bine!
Aseara am observat ca i s-a inrosit un ochi si tot lacrimeaza. Si daca tot mergem la Medlife, sper sa reusesc sa o vada si un oftalmolog sa stam linistiti.

Cristies, multumesc ca am vazut-o si pe Maria si pe David in filmulet. Buna treaba ai facut!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Tinem pumnii stransi pentru Maria si David, sa fie bine!

Eu ii dau 3 pic de Vigantol cu lingurita, in ideea ca 1 pic ramane pe lingurita (asa mi-a zis pediatra). Nici mie nu-mi iese sa-i picur direct in gurita.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTE LUNITE INAINTE! SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cuscra ...... ce-mi place mie in germ [printre altele] e ca la 18-19 ani puii isi iau zborul de acasa[adik se muta cu chirie pt independentza si invatza sa se gospodareasca singuri]...voi avea antrenamentul facut privitor la vazutul lui mai mult sau mai putin des dupa casatorie......iar eu mi-am facut o promisiune despre cum NU vreau sa fiu atunci cand voi fi soacra de-a binelea...iar prietena mea cea mai buna are sarcina sa ma traga de maneca dak ma loveste amnezia pana atunci...

p.s. : cu jiji mare imi face o reala placere sa fac pe soacra cateodata...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

am mai incercat o partida de nani dar a fost tzeapa!

ma preg sa plec la primarie cu dosarul de indemnizatie, restul dupa ce iese livretul,,, super!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

inca va alerg dar m-am hotarat sa nu mai raspund asa de detaliat ca nu mai ajung neam la zi si am o groaza de trebi admnistrative !!!

vazut poze SUPERBEEEEEE!!! CU

ONITZA super sexy la botez

CRISTIES SI GARGARITZ buni de pusi in rama superba poza si o fatza si o privire pe Cristies asa cum numa o super mama poate sa aibe!!! Felicitari!

...nu mai tin minte ce mai vroiam sa zic....
aaaa

cris Dogarel! felicitari ptr pasaport! o sa te stresez sa te intreb ce si cum si ce am nevoie, am nevoie de copil la purtator? ii face poza acolo? ca in Grecia ptrr copii asa mici vii cu poza de acasa ca sa n stresezi copilu la cozi si poza ca poate doarme sau i-e foame exact cand o fii sa ii faci poza
Eu treb sa ii fac urgent lui Yannis pasaport ca se pare ca in Grecia cu evidentele lor si cu trecutu in evidenta la armata si tot mai dureaza si cum pasaportu va fi emis la ambasada Greciei din Romania trebuie intai sa se termine toate inregistrarile si evidentele in Grecia apoi timp sa fie transmise datele si informarile in Romania si abia apoi emiterea pasaportului, transmiterea datelor inapoi in Grecia si intr-un final validarea actelor!!!

Nikole acum ca spui tu...incerc sa-mi explic la fel o oarecare stagnare pe care am constatat-o in cresterea in greutate a lui Yannis, Yannis lua cam 300g pe saptamana si acum, dupa vaccin a luat 300g in 2 saptamani....asta sa fie explicatia? O s intreb oricum si la pediatru cand mergem peste 2 saptamani

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

pentru nonconformism (ce te-ar mai iubi sotul meu pentru asa ceva)!

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Norocul mei e ca si sotul impartaseste multe din ideile astea. Mai putin aia cu motu'. Da' las si eu de la mine. Mai e pana atunci.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

sunt de acord cu tine Nici eu nu m-as mai fi imbracat in mireasa dar sotul ca sa le facem pe plac la mame(ambele)
Asa ca facem nunta+botez...doar ca:
-nu plc de acasa de la mama
-nu mergem dupa nasi
-nu facem brad
-nu joc in fata blocului
-nu nu nu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mama din cer nu se supara, iar pe soacra a calmat-o sotul (daca a fost cazul, nu stiu, nu ma bag in dicutiile mama-fiu decat daca ma afecteaza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumim gratziana!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

ma preg sa plec la primarie cu dosarul de indemnizatie, restul dupa ce iese livretul,,, super!

poze - Viata de Patriot

Sa fie cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

poze - Viata de Patriot

Bafta!

poze

Mergi la inceput