Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti mi-am amintit ceva acum...cristies...original era cornelia,mater gracchorum... suna pompos,dar e simplu:antichitatea romana,cornelia,fiica lui scipio africanul,mama de baieti[12,raman in viata doar 2 ],la o petrecere unde prietenele ei se laudau cu bijuterii si altele ,ea isi prezinta fii spunand:"ei sunt bogatiile mele"... so...cornelia sunt ... 2 baieti am... ma straduiesc si sper sa ramana ca marea realizare a vietii mele,marea mea bogatie...baietii... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Aoleu mama, habar n-aveam, cultura mea din generala a ramas acolo... sa-ti traiasca bogatiile!!! (De obicei se ureaza sa se inmulteasca bogatiile, dar nu stiu daca mai vrei alti copii...)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mamidepuiuti spune:
cristies
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
linioara spune:
citat din mesajul lui adina_bulina INTREBARE cum faceti dragelor cu vigantolul? ca ma dispera... nu ii nimeresc neam gura. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
io ii fac un minunat coctail din polyvital (oribil la gust, zici ca il otravesc), vigantol si infacol si ii dau cu lingurita de silicon.
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui myky791 neata! multam de cafea! piciul meu mananca la 2 ore 2 ore jum, 90 ml de lp milumil de la milupa. o sa intreb pediatra dak ar trebui sa il schimb cu lactogen cum spuneat de la nestle. eu am luat in martie prima de nastere 230 lei si ieri trusoul de 150 lei. larisel dak bebelinele sau culcat de la 9 dc nu te culcasi si tu?ca resusesti sa mai intri si pe odisee desi ai tot timpul ocupat. eu dak puiul se culca la 9 la 9 30 si eu langa el. sa profit. treaba cu soacrele: eu sper sa fiu sanatoasa la minte si sa fiu o soacra buna nu ca tampita asta de soacramea. AM ZIS! vb de detergent eu folosesc tide. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
la noi merge bine aptamil, face kk singur, si cu nan facea numai cu supozitor deci..nu stiu ce sa iti spun.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Nik0le spune:
Mi-am mai amintit ceva, din capitolul trecut.
cris.d, Irina n-a sarit peste repriza de plans, doar si-o decalase nitel mai tarziu. Si da, citesc de zor cartea aia (multumim, ayanna! ) si am inceput deja sa aplic principii de acolo, so far, so good. Voi ce mai faceti?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Mi-am mai amintit ceva, din capitolul trecut. cris.d, Irina n-a sarit peste repriza de plans, doar si-o decalase nitel mai tarziu. Si da, citesc de zor cartea aia (multumim, ayanna! ) si am inceput deja sa aplic principii de acolo, so far, so good. Voi ce mai faceti? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
ce carte?
ce principii?
de diversificare ce scrie?
cand e cel mai bine de inceput?????????????????
ca yo-s in pom, si pomu'n aer....................
deja ma doare capul cand ma gandesc...................
Poze
micki_mica spune:
citat din mesajul lui adina_bulina INTREBARE cum faceti dragelor cu vigantolul? ca ma dispera... nu ii nimeresc neam gura. Atunci cand deschide gura nu pica sau cand pica intoarce capul si ii pica in ureche. Crizez. Mi-a zis o prietena ca i- luat fetei, la sfatul farmacistei, D3 de la Natural, si e acelasi lucru, e dintr-un plastic moale flaconul, drept pentru care poti sa prinzi momentul mult mai usor. Astept sfaturile voastre! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
si eu mai ratez uneori dar sunt rabdatoare si pana nu are macar 1 picatura nu ma las. stiu ca merge si asa: 3 picaturi servite cu lingurita. 3, ptr ca mai ramane si pe lingurita.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
Beatrice1982 spune:
am pus ceva pe mailul comun in legatura cu diversificarea, cine are vreme sa citeasca sa isi spuna parearea....................aplicam sau nu???????????????????????????
Poze
linioara spune:
fetelor, mai am mult de recuperat, sunt abia la cap 5, dar am nevoie de un sfat de la voi: am fol pompa electrica de la primii pasi, ca am testat avent manuala in maternitate si imi venea sa ma urc pe pereti de durere. dar ultima data cu primii pasi nu am mai scos mare lucru si as vrea sa iau cea mai eficient, dar sa nu ma rupa de durere (si nici de buzunare). ce recomandati? As folosi pompa ocazional, in cazuri exceptionale, ca de 2 luni alaptez exclusiv la san.
Imi cer scuze daca ati mai discutat despre asta si vin si io sa va bat la cap din nou:(
lorex spune:
Of, unde v-am gasit ca tare norocoasa am fost!
Sunteti asa de simpatice!!!
pt viitoarele soacre!
Si eu ma trezesc gandindu-ma cateodata cum va fi cand "va prinde aripi" si va pleca de langa mine!
Multumesc pentru raspunsuri la intrebare si pt complimentele vis-a-vis de finutza mea (varianta feminina a puiului de Ana_g), si nu numai
Mami de puiti...frumoasa alegerea/povestea cu titulatura! Felicidad! Eu nu prea am inspiratie dar astept cu incredere ca intr-o zi va veni si la mine ideea geniala
La povestea nasterii ma gandesc f des doar ca nu reusesc s-o pun si pe hartie..sunt cam amnezica, uneori imi aduc aminte unele detalii alteori le uit..
Nikole, io-s de acord cu ce spune nene dr ala despre sucul de fructe, asa stiam si eu! Multumesc pt raspus si pt intentia cu foto!
Sa stiti ca am de gand sa vin la Bucale mai incolo si o sa vreau sa va vad! AM ZIS!
Adina, bafta la eco! sunt sigura ca vii cu vesti bune! Eu cu vigantolul fac ca pe-aici, torn direct in guritza..si eu dau pe langa dar nu ma las torn in continuare pana nimeresc 2 intregi in guritza. Si asa il arunc inainte sa se termine, deci este de unde risipa!
Cristies, sunt total de acord cu ce-ai spus despre tinute si toate alea...eu chiar m-am simtit jignita cand la nunta mea a venit o tipa in blugi, imi venea s-o trimit acasa! Sau ca o alta prietena s-a imbracat in alb de sus pana jos.. Concurenta neloiala.Nu-i frumos!
Larisel, folosesc o pila de a mea, mai fina! Fac baie asa tarziu ca sa doarma toata noaptea...si asa pe la 6 ne cam da desteptarea!
Apropo, sa-mi laud puiul de cioara...tocmai ce-a adormit singurica in pat ...e in spatele meu pe canapea...shhhhh!
E prima data cand adoarme singura in timpul zilei! O fi de vina melodia Nani nai puisor care e pe repet?? ptiu..
Felicitari pt monologul de aseara Mi-ai amintit de mine, in vremurile cand monologam cu burtica la gura singura prin odisee!
Bea, sa-ti traiasca puiul si.. sa-i mai faci o puishoara!
Andrelina, filmeaza-l pe patriot cand rade asa cum povestesti tu acolo...pliiiiizzz! Mi-e drag de mor, privirea aia a lui d eom serios ma termina!
Gata, nu mai stiu....plec la pensat!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)